Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Broodwissel Dieet

broodwissel dieetEen heel makkelijk te volgen dieet is het Broodwissel Dieet, eigenlijk is het heel simpel: De ene dag eet je alleen maar brood zonder beleg en ook zonder boter, dus gewoon droog brood, en de andere dag eet je gewoon weer normaal.

Crashdieet?

Met dit zogeheten broodwissel dieet kun je in een relatief kort periode een flink aantal kilo’s kwijtraken en je overgewicht onder controle krijgen, wat wel belangrijk is om te weten is dat je net als bij alle andere vormen van diëten je dit beter niet langer dan 6 weken kunt volgen, dan zal je lichaam namelijk weer te weinig belangrijke voedingstoffen binnen krijgen.

Bij het broodwissel dieet is het wel aanbevolen om elke dag 2 liter water te drinken, eventueel mag je ook andere dranken drinken, zo lang ze maar geen of bijna geen calorieën leveren. Zoals thee en koffie zonder suiker en melk uiteraard.

Wat wel en wat niet bij het Broodwissel dieet?

Op elke andere dag mag je dus gewoon normaal eten en is het wel verstandig om voor voldoende fruit en groente te zorgen en tot je nemen. Het is ook belangrijk om voldoende zuivel en brood te eten. Snoep, chips, frisdranken en alcohol mogen maar ik zou dit erg beperkt houden.

Onderzoek en studie hebben laten blijken dat dit dieet voor genoeg vitamine B en ijzer zorgt. Het aantal calcium en Vitamine A is ongeveer twee derde van wat er normaal gesproken wordt aanbevolen, het lichaam heeft gelukkig veel van deze voedingstoffen in de reserve voorraad en daarom zijn er geen grote problemen te verwachten op korte termijn mocht je dit dieet gaan volgen.

Het kan niet gezegd worden of het broodwissel dieet ook op een langere termijn problemen oplevert in de vorm van te weinig voedingstoffen, daarom wordt ook bij dit dieet aanbevolen om het niet langer dan 6 weken te volgen.

Tot slot is het belangrijk dat je op de dagen dat je normaal mag eten ook gewoon verantwoord eet, eet niet te veel extra’s en denk gewoon goed na.

Graag willen we jouw Broodwissel dieet ervaringen weten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.