Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Detox Dieet

Detox dieetHet Detox Dieet wat is dat nu precies?

Bij het Detox dieet wordt er vanuit gegaan dat we via het voedsel dat we eten en dus binnenkrijgen ook chemicaliën binnen krijgen, chemicaliën die onze stofwisseling verstoren. Door af te vallen met bijvoorbeeld biologisch fruit en groente zou het zo zijn dat ons menselijk lichaam op een natuurlijk proces zou ontgiften. Het Detox Dieet heeft een aantal prima wetenschappelijk onderzochte suggesties en adviezen, maar juist de belangrijkste die zegt dat de chemicaliën onze stofwisseling verstoren is dus helaas niet bevestigd door een wetenschappelijk onderzoek.

Oorsprong Detox dieet.

Het Detox Dieet dat afkomstig is van Dr Paula Hamilton heeft de opvatting dat chemicaliën die we binnen krijgen via ons voedsel opgeslagen worden in het lichaamsvet. we hebben het hier over chemicaliën zoals pesticiden, zware metalen, en PCB’s. Deze chemicaliën zouden onze stofwisseling verstoren.

Omdat we deze chemicaliën via voedsel binnen krijgen is het zo dat veel mensen de vet voorraad in hun lichaam niet goed kunnen verbranden, wanneer mensen dan gaan proberen af te vallen zou dit nog ongunstiger werken en wordt het verergerd, omdat dus zo blijkbaar de gifstoffen vrij komen uit het lichaamsvet.

De bedoeling van het Detox Dieet is om het natuurlijk evenwicht terug te krijgen van het lichaam door op gewicht te blijven, dit meer door het maken van goede keuzes met wat je eet dan door het verminderen van het aantal calorieën.

Hoe kan ik ontgiften met het Detox dieet?

Het detox dieet helpt jou en je lichaam met detoxen en ontgiften door de volgende manieren.
Probeer chemische calorieën te ontwijken eet weinig tot geen dierlijk vet, eet meer biologische groenten en fruit.
Meer bewegen, ga lekker sporten, hardlopen.
Probeer eens om rauwe soorten groenten te eten.
Het gebruik van voedingssupplementen en het gebruik van bindmiddelen als oplosbare vezels zoals Norit.

De bewering van dat gifstoffen in ons lichaam onze stofwisseling zouden verstoren wordt helaas niet versterkt door een bewezen onderzoek. Verder is het wel zo dat het detox dieet overeenkomt met bewezen inzichten die zeggen dat je niet drastisch moet gaan af vallen maar juist ook voldoende moet bewegen, sporten, gezonder leven door verantwoord je eten uit te kiezen, zorg voor genoeg koolhydraten, groente en fruit.

Nadelen.

Ook bij dit dieet geld dat je voorzichtig moet zijn met het uitsluiten van diverse voedingsmiddelen omdat je dan weer het risico loopt om te weinig vitamines binnen te krijgen, dit kan je wel weer compenseren met het innemen van vitamine / voedingssupplementen.

Detox dieet aanraders.

Wil je het detox dieet gaan volgen en toepassen, dan zou je de volgende producten eens moeten bekijken, deze zijn erg populair bij mensen die willen ontgiften.

7 Daags Detox programma.

Detox programma speciaal voor vrouwen.

Clean Start. 21 dagen programma.

Ervaringen

Graag willen we jouw Detox dieet en ontgiftende ervaringen weten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.