Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

De gezonde Griekse keuken.

griekse keuken

Regelmatig verschijnen er studies die beweren dat de mediterrane keuken erg gezond is. Met name de grote consumptie van olijfolie met haar gezonde vetten, zou een grote bijdrage leveren aan een gezonde levensstijl. Griekenland is een voorbeeld van een land met een typisch mediterrane keuken. Hier vind je namelijk invloeden terug van keukens als Italië, het Midden-Oosten en de Balkan. Tijdens een workshop koken Amsterdam leert u over deze uiteenlopende gerechten.

Olijfolie als belangrijkste basis.

Belangrijke ingrediënten van de Griekse keuken zijn kruiden, veel groenten, vis en vlees. Ook vind je in veel gerechten ingrediënten als kaas, aubergine, courgette en yoghurt terug. Wat betreft desserts, zijn noten en honing typisch Grieks. Toch is dé basis van de gezonde Griekse keuken wel olijfolie. Alles hierover leer je tijdens een kookles Amsterdam. Hier hoor je alles over Griekenland als grote producent en exporteur van deze gezonde olie. Deze plantaardige olie wordt gezien als zeer gezond dankzij de grote hoeveelheid van onverzadigde vetten. De warme landschappen zijn namelijk ideaal voor olijfboomgaarden. Zo zijn er veel olijfboomgaarden te vinden op het grote schiereiland de Peloponnesos, waar voortreffelijke olijfolie vandaan komt die is gemaakt van de olijfsoort Koroneiki. De juiste manieren van het gebruik van deze goede olijfolie, leer je tijdens een kookcursus Amsterdam.

Leer Grieks koken tijdens een workshop koken Amsterdam.

Wil je écht mediterraans leren koken, dan is het volgen van een kookles Amsterdam op een Griekse kook workshop Amsterdam een goed idee. Tijdens een workshop koken Amsterdam leer je onder leiding van een chef-kok hoe je authentieke Griekse recepten maakt, zoals Moussaka, Gyros, Souvlaki en Tzatziki. Een Griekse kookcursus Amsterdam kan met een groepje worden gevolgd, een goed idee voor als je terug bent van een vakantie naar eilanden als Kreta, Rhodos, Kos of Corfu. Dankzij de kookcursus Amsterdam houd je het vakantie gevoel langer vast en haal je een stukje Griekenland naar jouw eigen keuken.

Geef een reactie

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.