Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Jongen laat lichaam zien na 90 kilo afvallen.

Zo,n half jaar geleden woog deze jongen nog 160 kilo, het is hem gelukt om in een zeer korte tijd z,n overgewicht met bijna de helft te verminderen. De nu 21 jaar jongeman John David Clause afkomstig uit Californië was helemaal klaar met zijn overgewicht en koos ervoor om daar serieus werk van te maken.

afvallenJohn waagde zich aan een heel streng dieet en en ging elke dag naar de sportschool om te sporten en te afvallen. Inmiddels mag hij erg trots op zich zelf zijn want het is hem gelukt om 90 kilo gewicht kwijt te raken. Hij is dan ook erg trots op zich zelf en toont dat in het filmpje dat hij heeft gemaakt en op YouTube heeft gezet, waarin je kunt zien wat het resultaat is en meteen ook z,n nieuwe probleem. Nu hij zoveel en in zeer korte tijd veel gewicht wist te verliezen door heel snel afvallen heeft hij nu veel loshangend vel.

In het filmpje kun je zien hoe trots zijn lichaam toont maar ook meteen verteld hij: ‘Ik voel me op mijn gemak als ik gekleed ben, maar zodra ik geen kleding aan heb, ben ik onzeker.”

Met deze hele persoonlijke video wil John laten zien dat hij erg trots is op zijn prestatie en dat ondanks zijn loshangende vel, Hij laat zien dat het dus met genoeg wilskracht mogelijk is om in een korte tijd zeer veel te kunnen afvallen, de kijker leert ook meteen het volgende probleem van het loshangende vel. Toch moet het loshangende vel niet een reden zijn om je dromen niet te najagen.

 

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.