Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Modifast

Modifast Afvallen

Modifast zul je ongetwijfeld al eens hebben gehoord of zien staan in de supermarkten en drogisterijen. Maar wat is het nou precies?
Waar het op neer komt is dat Modifast je hele dag vult met calorieen, een complete dag voeding van maar 500 Kcal per dag.

Je hebt Modifast intensive wat bestaat uit drie zakjes die je per dag moet gebruiken en daarin zitten alle benodigde mineralen, eiwitten, vitaminen en spoorelementen die je nodig hebt, daarnaast mag je uiteraard de hele twee weken lang verder niets anders drinken of eten. Nu denk je natuurlijk wat gebeurd er na die twee weken? Na die twee weken begint namelijk de opbouw fase van de volgende twee weken, in deze zogeheten opbouw fase werk je jezelf weer langzaam naar normale en gezonde voeding.

Hiernaast kun je in het Modifast assortiment een ruime hoeveelheid lekkere voedzame en maaltijd vervangende producten vinden, die bestaan uit repen, complete diners die kant en klaar zijn en eenvoudig te bereiden, drinkmaaltijden behoren ook tot het Modifast assortiment.

Al deze verschillende afslank producten van Modifast hebben veel minder calorieën dan een normale gemiddelde maaltijd, maar geven je lichaam dus wel alle benodigde voedingstoffen die het nodig heeft.

Hoe werkt afvallen met modifast?

Modifast werkt met 3 verschillende fases.

In fase A die ongeveer twee weken duurt (afhankelijk van je gewicht) worden al je dagelijkse maaltijden vervangen door Modifast Maaltijden. Hier naast wordt niets anders gegeten.

In de B fase ga je in de eerste week gebruikmaken van twee Modifast maaltijden en een gewone maaltijd, in de 2e week draaien we het om en ga je gebruik maken van een Modifast maaltijd en twee normale maaltijden. Je moet dan uiteraard wel voor 2 gezonde maaltijden gaan.

In de C fase vervang je alle maaltijden door een normale verantwoorde voeding. Dan zul je merken dat door een gebalanceerd voedingsschema je makkelijker op gewicht zal blijven.

 

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.