Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Voedingstips voor een goede bloedsomloop

voedings voor goede bloedsomloop

Hoe kun jij een slechte bloedsomloop herkennen? Mensen met een slechte bloedsomloop hebben vaak last van zware benen, weinig energie en zijn kortademig. Dit kan erg vervelend zijn. Ook hebben ze vaak last van koude handen en voeten die branderig aanvoelen. Heb jij hier ook last van? Dan is het tijd voor verandering. Een goede bloedsomloop is belangrijk om deze klachten tegen te gaan. Wij geven je graag voedingstips voor een goede bloedsomloop.

Slechte bloedsomloop
Via je aderen stroomt bloed. Het bloed vervoert onder andere voedingsstoffen, afvalstoffen en zuurstof. Als de doorbloeding in je lichaam niet goed is, houdt dit dus in dat de weefsels in je lichaam te weinig zuurstof en voedingsstoffen krijgen. Ook de afvalstoffen kunnen dan niet goed afgevoerd worden. Het is belangrijk om niet te roken en voldoende te bewegen.

Bloedsomloop invloed op je seksuele leven
Je bloedsomloop heeft ook invloed op je seksuele prestaties. Een slechte bloedsomloop kan op den duur een erectie stoornis veroorzaken. Om een goede erectie te kunnen krijgen is het relevant dat de bloedcirculatie rond en in de penis goed is. Heb je een zwakke erectie? Dan kun je gebruik maken van erectiepillen. Na gebruik van deze pillen zal er sprake zijn van een krachtige erectie. Dit is wel van tijdelijke duur.

Bloedsomloop verbeteren met voeding
De juiste voeding kan je bloedsomloop voor langere duur verbeteren. Bananen bevatten kalium. Kalium staat erom bekend goed te zijn voor je bloedsomloop en je hart. Ook is het goed om pepers te eten. Pepers, en dan vooral scherpe pepers, staan erom bekend dat ze zorgen voor een goede bloedcirculatie. De pepers zorgen er namelijk voor dat de bloedvaten verwijden. Je kunt ook cayennepeper gebruiken in je eten. Spinazie, aardappelen, avocado, selderij en vis hebben hetzelfde effect op je bloedsomloop. Het is daarnaast verstandig om voorzichtig te zijn met zout.

Geef een reactie

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.