Dieet & Afvallen
Alles voor een gezond en slank leven.

Ziekenhuis dieet

ziekenhuisdieetHet Ziekenhuis dieet is een dieet dat is bedacht en ontwikkeld door artsen en ziekenhuizen om mensen bijvoorbeeld een paar dagen voor een operatie een paar kilo te laten afvallen, tegenwoordig wordt het heel vaak gebruikt door mensen om heel snel een paar kilo kwijt te raken. Met dit ziekenhuis dieet is het mogelijk om in 5 dagen tijd 5 kilo af te vallen.

Het ziekenhuis dieet wordt ook wel een crashdieet genoemd, tijdens dit dieet krijgt het lichaam veel minder calorieën binnen dan dat het lichaam eigenlijk nodig heeft. Gemiddeld heeft het menselijk lichaam zo’n 2000 calorieën nodig, en het lichaam van een man zelfs 2500, met dit ziekenhuisdieet krijg je niet meer dan 1000 calorieën per dag binnen. Door deze manier van eten gaat het lichaam lichaam de rest halen door middel van het verbranden van vet en spieren dit is dan ook de reden waardoor je in een zeer korte tijd een paar kilo kan afvallen.

Door het te weinig innemen van de nodige calorieën heeft het ziekenhuis dieet ook veel te weinig van de nodige voedingstoffen die het menselijk lichaam dagelijks nodig heeft, hierdoor ontstaan grote te korten aan mineralen, vitamines en eiwitten, allemaal dingen die we juist zo hard nodig hebben in ons dagelijkse gang van zaken om goed daarin te kunnen functioneren.

Daarom wordt het ziekenhuis dieet veelal ook niet aangeraden om deze manier van afvallen te lang te volgen en ook zeker niet te vaak, het lichaam gaat op z,n reserves teren en zodra je weer normaal gaat eten kom je dan ook weer heel erg snel die kilo’s aan, dit wordt ook wel het jojo effect genoemd. De voordelen van het ziekenhuisdieet zijn daarin tegen dus dat het niet een al te ingewikkeld dieet is iedereen kan het dus doen, je kunt in een zeer korte tijd snel een paar kilo afvallen, om bijvoorbeeld net nog in die hele mooi jurk te passen voor de hele leuke feestje. En het is te doen met alledaagse producten die we gewoon heel makkelijk in de supermarkt kunnen vinden.

 

Bewaren

Onze Top 7 Afslank Producten.

1. Weight Watchers

Het beste online dieet programma van de wereld om mee af te vallen, eet, beweeg en leef!

Meer informatie »

2. Vitadis Slanker Leven Plan

Prettig en verantwoord afslanken - 6 eetmomenten per dag - Tijdelijk met 60% korting. Een gezonder en vitaler leven, Een sterker lichaam. Snel resultaat en lekker eten dat je slanker maakt.

Meer informatie »

3. FitChef

105 Eiwitrijke recepten, om fit te worden en te blijven!.

Meer informatie »

4. Vet Verbrand Geheimen

Tot 9,6 kilo elke 28 dagen kwijtraken, en dat zonder honger te lijden Klik hier om meer te weten te komen over deze methode.

Meer informatie »

5. Gezonde Gewoontes

De Top 3 redenen waarom je de kilo's er maar niet af krijgt en hoe je met deze verbazingwekkend simpele tips een voorgoed slank lichaam krijgt.

Meer informatie »

6. Groene Smoothies Goud

Afvallen en een gezonder leven met de lekkerste groene smoothies, Bestel nu hier het Groene Smoothie Goud E-boek .

Meer informatie »

7. De Smoothie Recepten Bijbel

Afvallen kan ook met heerlijke smoothies .

Meer informatie »

Gratis E-Book – 50 Afvallen Tips.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ons gratis E-Book met 50 Afvallen Tips. [email-download download_id="722" contact_form_id="726"]

Gratis Dieet Test

Dieet boeken – Aanraders.