Afvallen tips 1 – Eet geen magnetron maaltijden meer.

Magnetron maaltijden zijn natuurlijk heel makkelijk en snel te bereiden, echter is het een feit dat bij dit soort maaltijden de nodige vitaminen en goede mineralen die je nodig hebt weg zijn. Dit komt vooral omdat dit soort maaltijden van te voren al gegaard zijn zodat jij het nog maar enkele minuten hoeft op te warmen. Er worden meestal ook conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd die weer een slecht effect op je lichaam hebben en je gewicht. Onthoud dus goed geen magnetron of diepvries maaltijden meer.

Afvallen tips 2 – Vitaminen en mineralen.afvallen tips

Door genoeg verse groenten, vis en fruit te eten krijg je een hoop gezonde vitaminen en mineralen binnen.
Het gebruik van supplementen of vitamine pillen kan daarbij goed helpen, door goede vitaminen en mineralen binnen te krijgen werkt je stof wisseling ook beter en kan je lichaam de afvalstoffen beter kwijt en kan je dus sneller afvallen.

Afvallen tips 3 – Eet fruit.

We weten allemaal dat fruit erg gezond is en het eigenlijk alleen maar voordelen heeft zeker als je wilt gaan afvallen. In fruit zit veel water, water helpt heel goed bij het afvoeren van afval stoffen in je lichaam. Daarnaast net zoals hier boven beschreven bevat fruit veel vitaminen en mineralen die weer zorgen voor een gezond lichaam. Probeer dagelijks zo,n 2 a 3 stukken fruit te eten zo wordt je buik gevuld met alleen maar gezonde dingen.

Afvallen tips 4 – Proteïnerijke voeding.

Als je wilt afvallen afvallen tipsdan is een koolhydraatarm dieet een hele goede daarin, om het wat makkelijker te maken daarom een tip met betrekking op deze koolhydraten, probeer ze te vermijden en als vervanging van de koolhydraten en calorieën kun je opzoek gaan naar proteïnerijke voeding. deze eiwitten kun je in veel producten vinden zoals, vis producten, vlees producten, eieren, zuivel, noten enz. Dit proteïnerijk voedsel zorgt ervoor dat je een vol gevoel hebt en dus niet snel naar snacks en tussendoortjes grijpt. en tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je lichaam alle rest vetten en vooral je buikvet kwijtraakt en verbrandt.

Afvallen tips 5 – Geen bier maar wijn.

Wanneer je van plan bent om te afvallen en op en dieet te gaan dan kan je alcohol het beste helemaal niet meer drinken, maar ook ik kan me heel goed inleven dat een glaasje alcohol zo nu en dan toch wel lekker en gezellig kan zijn. In dat geval raad ik je aan om alcoholische dranken met een hoog koolhydraat gehalte te laten staan, dus bier en whiskey zijn niet jou vrienden wanneer je wilt afvallen. Neem in plaats van een biertje een wijntje, hier zitten geen koolhydraten in. Dit is een simpele tip om toch zo nu en dan een gezellige alcoholische versnapering te kunnen drinken met vrienden en toch aan je gewicht te blijven denken.

Afvallen tips 6 – Wordt bewust van het dieet, eten en je lichaam.

De laatste tip die ik je wil meegeven is dat welk dieet je ook volgt of hoe je ook wilt gaan afvallen en de informatie die je daar bij krijgt is niet voor een keer, een dieet helpt je misschien wel bij het kwijtraken van kilo’s maar na het dieet zul je bezig moeten blijven met gezonder en slanker leven, laat daarom een dieet ook een les zijn, leer van het moment, een dieet leert je vaak veel over product eigenschappen en over hoe je lichaam reageert op bepaalde stoffen, dit is allemaal informatie over afvallen, eten, je lichaam en dus de weg naar een slanker leven. Onthoud het daarom en gebruik het ook na een dieet in je voordeel. Het is namelijk zo dat wanneer je permanent slank wilt zijn en nooit meer terug wilt komen op je oude overgewicht je dus ook de rest van je leven bezig zult moeten zijn met wat je eet, laat dit daarom geen obstakel of uitdaging zijn maar maak er gewoon een leven stijl van. En nee je hoeft echt niet elke dag met een zakje komkommer als lunch naar je werk.

Tot slot.

Ik hoop dat deze 6 afvallen tips je kunnen helpen, inspireren, motiveren naar Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het gratis E-Boek met 50 Afvallen Tips.een slank en gezond leven, hiernaast blijft het natuurlijk altijd handig om dergelijke tips op te zoeken en te gebruiken in het dagelijks leven probeer daarom ook eens dit Gratis E-boek boordevol gratis afvallen tips.

Een andere hele goede aanrader is het Back to Basic Afslankplan
Het back to basic afslankplan leert mensen die willen afvallen en gezonder willen leven hoe ze dit makkelijk en op een prettige manier kunnen doen, d.m.v. uitgebreide informatie, instructies, adviezen en makkelijke/lekkere recepten. Met gegarandeerd en blijvend resultaat.

Afvallen / Dieet ervaringen.

Heb jij ook ervaringen, tips, suggesties die je met ons en de bezoekers van deze website wilt delen? gebruik daarvoor de tekst box onderaan deze pagina om met ons mee te praten.