Afvallen en Oliebollen gaan natuurlijk niet goed samen helaas kiezen toch de meeste Nederlanders rond deze tijd van het jaar voor de oliebol. Het is niet erg want er moet ook gevierd worden toch en daarom zijn de meeste mensen zich er van bewust dat ze zodra het nieuwe jaar is begonnen er ook gestart moet worden met afvallen een het verliezen van gewicht.

Begin van nieuwe jaar trend.

Wat de statistieken laten zien is dat rond de jaarwisseling en met name het begin van een nieuw jaar er veel mensen willen afvallen en gezonder gaan leven het is zo dat meer dan 75% van deze mensen het echter niet doet of niet volhoudt.

Hulp bij afvallen.

Veel mensen weten ook eigenlijk helemaal niet waar ze moeten beginnen en hoe ze kunnen afvallen, door de teveel informatie op het internet wordt het eigenlijk ook niet makkelijker, daarom zijn er gelukkig een aantal websites zoals deze waar je nu bent die je daar heel goed bij kunnen helpen, wij kunnen je helpen met het afvallen het adviseren van welk dieet het beste bij je past en welke producten, denk daarbij aan shakes, maaltijd vervangers, recepten boeken of oefeningen het beste zijn om te gebruiken.

Volhouden en Dicipline.

Een van de kernwoorden is volhouden, je kunt alleen maar afvallen als je er voor 100% achter staat dat je wilt gaan afvallen en dat je er wat voor wilt doen, je kunt een snel dieet volgen een zogenaamd crash dieet om snel een paar kilo’s kwijt te raken maar je kunt ook voor een beter leven gaan en gezonder gaan leven en gezonder gaan eten. Het nadeel van de zogenaamde crash dieten is namelijk die van het Jojo Effect dat snel optreed zodra je stopt met net dieet, en te lang door gaan is ook geen optie omdat zo,n snel afvallen dieet een aanslag op je lichaam is en erg veel vraagt van je lichaam.

Welke kant je ook kiest wij kunnen je op deze website helpen met afvallen op welke manier je dat ook wenst, uiteraard zijn er goede manieren en slechte manieren maar ieder persoon heeft een andere manier van afvallen nodig omdat we nou niet allemaal het zelfde zijn, en dat is wat deze wereld zo mooi maakt toch?

Wij wensen je voor nu een schitterende jaarwisseling geniet ervan met volle teugen! Geniet vooral van en met elkaar en dan zien we jou in 2015 weer terug op onze website met de beste dieet en afvallen tips voor 2015.

Veel plezier met afvallen en oliebollen en alvast een heel gelukkig en gezond slank nieuwjaar.
Laura, jouw dieet coach.