Een van de meest gestelde vragen is: Kan je ook afvallen zonder sporten? Het antwoord is: Jazeker!
Het is geen vereiste om te sporten en meer te bewegen als je wilt afvallen, uiteraard helpt het wel enorm en is het ook goed voor je geestelijke balans, maar ik kan me heel goed voorstellen dat je daar gewoon geen zin of tijd voor hebt of misschien wel gewoon niet kan soorten door een afwijking, sporten is immers niet voor iedereen weggelegd.

Maar geen stress ook afvallen zonder sporten is mogelijk, het draai tenslotte voor het grootste deel om de voeding die je eet, dus wil je afvallen maar niet sporten dan zul je heel goed met je voedings-patroon bezig moeten gaan. Wij gaan je hiermee verder helpen dus blijf opletten en lees verder.

Je zult wel al veel vaker in je leven hebben gehoord dat overal waar te voor staat fout is, we helpen je even herinneren. Onthoud dit gewoon goed zeker wanneer je geen zin hebt of niet kan sporten. Een goed start alternatief is namelijk de hoeveelheden die je eet verkleinen de porties die je eet kleiner maken. Door simpel weg iets minder te eten hoef je niet meteen jezelf van alles en nog wat te onthouden het is een eerste kleine stap, op deze manier went je maag namelijk eraan dat er minder voedsel in komt hierdoor zul je merken dat je ook minder vaak honger krijgt.

Ook is het heel belangrijk om je vetverbranding goed op peil te houden, aangezien je niet sport doe je dit nu juist door te eten, eet meerdere keren op een dag, maar eet niet te veel! Kleine hoeveel heden en gezond, dus geen chips, snoep, frisdrank enzovoorts. Denk eens aan een komkommertje of van die Tommies, die kleine snoeptomaatjes in de supermarkt, heerlijk voor tussendoor en gezond! Een ander voordeel zou kunnen zijn, laat de boterhammen eens thuis en neem in plaats daarvan eens een groene smoothie, voor meer informatie over afvallen met smoothies kun je ons artikel daarover lezen, klik hier voor afvallen met smoothies en shakes.

Dit zijn dus allemaal simpele ideeën die lekker zijn, goed de maag vullen en ontzettend veel goed voedingstoffen hebben en juist weer heel weinig calorieën leveren.

Wat echt een absolute aanrader is voor mensen die willen afvallen zonder te sporten, is ga eens een weekje ontgiften, zo kun je je lichaam reinigen en het is heel erg gezond voor je, een weekje aan de detox dus! hier krijg je een ontzettende motivatie en energie shot van dat je juist door wilt gaan. Het is ook heel goed voor het lichaam om een keer in de zoveel tijd je lichaam eens goed te reinigen, zie het als een grote schoonmaak, zo verwijder je alle opgeslagen gifstoffen in je lichaam en je valt er ook nog eens enorm van af. Het is een kuur en en kuur moet je nooit te lang mee bezig zijn, let dus goed op en luister goed naar je eigen lichaam. Doe je dit goed dan wordt je uiteindelijk beloond met een mooi streef gewicht!

Mocht je nu zoiets hebben van Yes! dat wil ik, kijk dan eens naar deze onderstaande 7 daagse Detox kuur.

7 Daagse Detox, Ontgiften voor Gezondheid & Energie.

7 daagse detox