Als je opzoek bent naar dieet recepten dan kan kun je op het internet een mega hoeveelheid aan websites vinden die je daarbij kunnen helpen. Echter zijn niet alle pagina’s even makkelijk of overzichtelijk, een van de meest bezocht websites voor recepten en recept ideeën is die van de Albert Heijn. De bekende folder van Albert Heijn de Allerhande staat boordevol kooktips, recepten en andere informatie over het koken van lekker en gezond eten. De Allerhande heeft ook een online versie waar je heel erg makkelijk kunt zoeken naar heerlijke recepten, je kunt zoeken op ingrediënten, thema’s zoals bijvoorbeeld het thema slanke gerechten.

Je kunt op allerlei verschillende categorieën zoeken, ontbijt gerechten, lunch of alleen maar gerechten die met chocola worden gemaakt, Stamppot, Chinese gerechten, zomer of lente gerechten, zo is de keuze reuze op AH Recepten, nu je hier op onze website bent ben je waarschijnlijk niet opzoek naar gerechten met chocola. Maar zeer waarschijnlijk wel naar afslank gerechten die je gaan helpen bij het afvallen het kwijtraken van dat overgewicht.

AH Recepten is dus een hele mooie website om daar inspiratie op te doen voor recepten ideeën, ik gebruik de website erg vaak, het is gewoon een hele fijne website en je hoeft niet perse bij AH boodschappen te doen om optimaal gebruik van de website te kunnen maken, waar je ook boodschappen doet AH is gewoon een super gebruiks-vriendelijke website. Bij elke gerecht op AH recepten wordt direct een plaatje getoond, je kunt simpel zoeken door een ingrediënt in te voeren in de zoekbalk. Stel je hebt zin in Sperziebonen, dan vul je dat in en je krijgt meteen honderden AH recepten als resultaat.

Stel je hebt maar een paar ingrediënten in je koelkast liggen en je hebt geen zin om boodschappen te doen, maar je hebt ook geen flauw idee wat je nou kunt maken met bijvoorbeeld je sperziebonen en je paprika, simpel je vult gewoon allebei de ingrediënten in in de zoekbalk op AH recepten en je krijgt meteen een overzicht met AH recepten waarin alleen maar de door jou ingevulde ingrediënten in zitten. Inspiratie genoeg dus.

Naast dat AH recepten een heerlijke website is voor recepten ideeën kun je er dus ook een flink aantal afslank recepten vinden. Kies gewoon bij thema afslank recepten en je bent er!

Allerhande website.