Voor een vrouw is het natuurlijk zeer belangrijk om er goed uit te zien. Hiermee voel jij jezelf een stuk zekerder en ben je klaar voor de dag die komen gaat. Misschien sla je nog wel een leuke man aan de haak? Maar wat zijn nou echt de must have beauty en verzorging tips? In dit artikel behandelen wij de allerbeste beauty en verzorging tips ooit.

Tip 1. Niet harder maar langer scrubben

Vele vrouwen denken dat heel hard scrubben effectief werkt. Echter het kapot schuren van je huid is niet de oplossing. Als je als de beste wil exfoliëren dan kan je het beste langdurig scrubben op een tedere manier. Zo voorkom je beschadigingen aan jouw huid.

Tip 2. Breng zonnebrandcrème aan met een spons

Een grote klodder zonnebrandcrème op je huid kan plakkerig en vervelend aanvoelen. De beste beauty en verzorging tips is om het aan te brengen met een spons. De spons neemt de zonnebrandcrème in zich op en hierdoor trekt het makkelijker in je huid.

Tip 3. Gooi jouw zonnebrand en foundation door elkaar

Veel foundations beschikken tegenwoordig over een SPF. Komt het echter voor dat precies jouw favoriete foundation dat niet heeft, dan hebben wij de ideale tip voor jou. Alle zonnebrandcrèmes beschikken hier namelijk wel over. Gewoon even de zonnebrand met de foundation mixen en voilà.

Tip 4. Vergeet comazuipen en slaap voldoende

Als je meer dan één alcoholisch drankje per dag drinkt dan zorgt het ervoor dat je een vette huid krijgt waarbij je poriën opzet. Te weinig slaap is ook niet goed voor de huid.

Tip 5. Was je als een baby

Gebruik de lekkere zachte baby washandjes om je gezicht mee te reinigen. Vergeet de babyshampoo en baby zeep ook niet in jouw beauty en verzorging assortiment.

Tip 6. Zuurgezicht?

Heb jij last van een gevoelige huid? Smeer het dan in met wat zure room. Het melkzuur in dit product helpt jouw huid weer zacht en glad te worden.

Tip 7. Avocado

De laatste beauty en verzorging tip is smeer je droge huid in met een avocado. Hiermee help je jouw huid weer om vet te worden.