De Biohcg Original Kuur Gebruikerservaring van Ellen.

Ik kreeg weer eens een Whatsapp’je van mijn beste vriendin Esther dat ze weer aan het lijnen was. Het was de zoveelste keer, dat ik er niet zoveel aandacht aan gaf. Het was dit keer de Biohcg Original kuur. In die periode ging ik zelf lekker 2 weken naar Spanje op vakantie. Eenmaal weer terug, natuurlijk gelijk weer gezellig aan de wijn bij Esther. Wat zag ze er enorm goed uit. Het leek er echt op als of er toch nog een afslankmiddel bestond die daadwerkelijk hielp. Dit wou ik ook!!

Biohcg Original bestellen

De Biohcg Original kuur was Esther goed bevallen dat ik besloot om het ook te bestellen. De vakantiekilo’s mochten er wel af. Eenmaal bestelt, ontving ik de Biohcg een dag later in huis. Je ontvangt 24 ampullen voor 24 dagen met een begeleidend boekwerk. Het boekwerk is zo geschreven dat je precies weet wat je elke 2 uur mag eten. Het is daarom een erg makkelijk dieet.

Wat doet de kuur?

Elke morgen start je met de Biohcg Original ampul. Door deze ampul stopt je hongergevoel en wordt de vetverbranding geactiveerd. Omdat je geen hongergevoel hebt is het goed vol te houden. Om de 2 uur eet je iets, hierdoor is je lichaam de hele dag actief met het verbranden en dat zorgt voor goede resultaten. Smorgens eet je vooral fruit en crackers. Dit herhaal je in de middag. Ook mag je telkens tussendoortjes. Savonds staat er een gewone gezonde maaltijd op het menu. Het is zowel vlees als vis in combinatie met groente. Gewoon lekkere en gezonde recepten.

Welke Biohcg kuur?

Voordat ik de Biohcg kuur bestelde heb ik nog wel enige research gedaan op het internet. Er zijn tegenwoordig best veel aanbieders van Biohcg. Toch, bleek voornamelijk uit andere reviews, is er een behoorlijk verschil in kwaliteit. Bij sommige kuren val je helemaal niet veel af op heb je veel hongergevoel. Uit de reviews kwam de Biohcg Original kuur van de Orthokliniek vaak het beste naar voren.

Hoe gaat het nu?

Mijn gebruikerservaring deel ik omdat ik zelf ook moeite heb gehad met afvallen en het internet staat er gewoon vol mee. Daardoor is het moeilijk kiezen tussen al die diëten. Inmiddels is het alweer 2 jaar geleden dat ik de kuur heb gedaan. De 11 kilo’s zijn er nog steeds af. Het mooie is dat ik nog steeds, één keer per week, de recepten kook uit het bijgeleverde boekwerk van de Biohcg Original. Het zijn echt lekkere recepten en hierdoor blijf je mooi op gewicht.

Conclusie

  • Het dieet is goed vol te houden
  • Je hebt geen hongergevoel
  • Ik ben geen spiermassa verloren, alleen vet
  • Je voelt je tijdens het afvallen energiek
  • Effectief afvallen
  • Ik heb geen last gehad van een Jojo-effect
  • Biohcg Original is een makkelijk dieet
  • Een topresultaat, 11 kilo er af!

Bestellen met korting

In samenwerking met de Orthokliniek hebben wij een speciale korting! Speciaal voor de bezoekers van Dieet-Afvallen.nl is er een actiecode. Vul succes! in en ontvang €10,00 korting op de Biohcg Original kuur.

 

Bestel de Biohcg Original kuurmet Korting

 

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Biohcg Original
Beoordeling
51star1star1star1star1star