Biohcg Original

Biohcg OriginalBiohcg Original is een afslankkuur van 24 dagen waarbij gezonde voeding centraal staat. Geen shakes of maaltijdvervangers, maar gezonde voeding. Tijdens de 24 afslankdagen volg je een op maat geschreven dieet. Tijdens dit dieet worden vetten vermeden. De voedingskeuze is enorm. Gemiddeld zien wij een gewichtsverlies van 8 tot 12%.

Elke dieetdag begint met een Biohcg Original ampul. Deze ampul zorgt ervoor dat je de gehele dag geen hongergevoel hebt. Hierdoor is het dieet goed vol te houden. Ook wordt de energieproductie en vetverbranding extra aangesproken. De hele dag eet je om de 2 uur. Startend met een ontbijt, een tussendoortje, middageten, tussendoortje, avondeten en weer een tussendoortje. Hierdoor is je lichaam de hele dag bezig met het verbranden van het eten.

Bij diëten komt je lichaam normaal gesproken in een overlevingsfase terecht. Dit is een normale reactie van het lichaam. Het lichaam probeert vetten vast te houden. De Biohcg ampul houdt je lichaam eigenlijk een beetje voor de gek. Hierdoor worden de vetten, die je juist kwijt wil, losgelaten door het lichaam. Met name op plekken als buik, billen en heupen worden de vetten, door de Biohcg, losgelaten. Dit zijn voor de meesten juist de probleemzones.

Stabilisatiefase

Na de 24 Biohcg afslankdagen kom je in een stabilisatiefase terecht. De geadviseerde calorieën worden elke dag een beetje verhoogd. Het is namelijk zeer onverstandig om ineens weer ‘normaal’ te gaan eten. Je lichaam is gewend geraakt aan minder eten. Door het langzaam opbouwen van de calorieën verklein je de kans dat je weer terugvalt naar het oude gewicht.

Jojo effect

Afslanken en het jojo effect horen vaak bij elkaar. Maar dat hoeft niet! Tijdens de Biohcg Original kuur leer je wat voeding met je doet. Wij horen vaak van Biohcg cliënten dat ze de lekkere recepten nog regelmatig gebruiken. Hierdoor is de kans vele malen kleiner om weer terug te vallen naar het oude gewicht.

Wat zit er in het Biohcg Original pakket?

In het standaard pakket zitten 24 ampullen. Voor elke dag één. Daarnaast ontvang je altijd het boekwerk ‘Beter in Balans’. Hier staat alles duidelijk in uitgelegd. Elke dieetdag is volledig uitgeschreven zodat je precies weet wat je elke 2 uur moet eten. Mochten er toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan kun je die uiteraard altijd stellen aan het Biohcg team met meerder orthomoleculaire therapeuten.

Biohcg Original Kortingscode

BIOHCG OriginalVoor de bezoekers van dieet-afvallen.nl hebben wij een speciale kortingscode. Ontvang €10,00 korting op de Biohcg Original kuur met de kortingscode: succes!

BioHCG Original Bestellen

Summary
Article Name
Biohcg Original
Description
Biohcg Original is een afslankkuur waar in de 24 dagen dat deze duurt gezonde voeding erg centraal staat, een op maat geschreven dieet.
Author