bloedgroep dieetHet bloedgroep dieet is niet echt bedacht als een op zich zelf staand dieet of afslank methode maar het is meer een methode waar mee er vast gesteld kan worden welke voedingsmiddelen goed voor je zouden zijn. Met andere woorden het hangt er dus vanaf welk bloedgroep je hebt om vast te kunnen stellen welke voedingsmiddelen goed voor jou als persoon zouden zijn en welke dus niet goed of minder goed voor je zouden zijn. Helemaal afhankelijk dus van jouw bloedgroep zou dus een specifiek product juist afweer reacties in het lichaam oproepen of juist de spijsvertering wel ondersteunen.

Het Bloedgroep dieet is dus niet precies ontwikkeld om mee af te vallen maar meer om het lichaam mee in een natuurlijk balans te kunnen brengen waardoor het zich dan ook weer op een natuurlijke manier ontdoet van alle afvalstoffen die in het eigen lichaamsvet zijn opgeslagen.

Wel of niet Bloedgroep dieet?

Het bloedgroep dieet is niet een dieet dat als eerste keus genomen zou worden, het is dan ook niet een heel makkelijk dieet om te volgen, je zult namelijk zelf elke keer moeten zoeken of onthouden welke producten bij jou en je bloedgroep goed werken, als je een gezin hebt waarin meestal meerdere bloedgroepen aanwezig zijn dan is het ook moeilijk om hiermee rekening te houden tijdens het koken.

Het moet dus ten allen tijden een weloverwogen beslissing zijn of het bloedgroep dieet bij jou past en de manier van afvallen is voor jou en en je huidige leef situatie. Het zou ook ondersteunend kunnen zijn bij het volgend van andere diëten en afval methodes. Kijk daarom eens goed rond op deze website voor meer informatie over andere soorten diëten.
Voor nog wat meer informatie over het bloedgroep dieet kan je naar deze Wikipedia pagina gaan.

Ervaringen

We zouden graag jouw bloedgroep dieet ervaringen weten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.