Ok hier gaan we, je bent continue bezig met je uiterlijk en je gewicht omdat je vindt dat je te zwaar weegt en te dik bent. Inmiddels heb je al van alles geprobeerd allerlei websites bezocht en artikelen gelezen over afvallen en dieten, maar tot zover ben je nog steeds niet blij met het behaalde resultaat.

Lees dan vooral verder want ik dit artikel ga ik je vertellen over de meest gemaakte fouten met betrekking tot het verbranden van buikvet en ga ik je een aantal tips geven om die platte buik te krijgen.

Het ontstaan van buikvet en overgewicht.

Als we even terug gaan in de tijd dan zul je zien dat mensen jaren geleden lang niet zo dik waren als veel mensen nu zijn, de laatste eeuw zijn mensen steeds dikker geworden en en dit blijft helaas alleen maar groeien. De reden hiervoor is vooral onze moderne manier van eten, hoe eten vandaag de dag wordt bereid en verkocht aan ons. Ons snelle leven en de maatschappij laten het minder toe dat je gezond eet en genoeg beweegt, je zult een stuk bewuster moeten zijn van alles om je heen wil je het goed kunnen begrijpen en er wat aan veranderen.

De voeding die we binnen krijgen is voor het grootste gedeelte bewerkt en geproduceerd, dis met andere woorden voedsel dat niet direct uit de natuur afkomstig is, het wordt langer houdbaar gemaakt en het wordt zo bewerkt dat je het sneller kan bereiden en vaak wordt het ook nog eens mooier gemaakt zodat het product beter verkoopt in de winkel.

Naast al deze manupilatie methodes van voedsel hebben heel veel producten ook de zogenaamde dooreet factor, door deze zogenaamde factor eten we teveel en meer dan we nodig hebben om een vol gevoel te krijgen. Je lichaam heeft tenslotte ongeveer 30 minuten nodig om jou te vertellen dat het vol zit en je dus genoeg hebt gegeten. (Daarom is rustig eten weer belangrijk) maar dat is een ander verhaal. Als hier hiernaast ook nog eens weinig aan beweging doet dan zit dat buikvet er zo aan en wordt afvallen erg moeilijk.

Als je wilt afvallen dan zijn er meer dan genoeg methodes die je daar bij kunnen helpen, geloof echter niet alles wat je hier over hoort en of leest.

Buikvet verbranden: De 3 meest gemaakte fouten

1. Buikspieroefeningen

Het trainen van je buikspieren is een goede oefening maar hij is niet echt raadzaam bij het daadwerkelijk afvallen, Buikspieroefeningen zijn wel goed voor het strakker maken van je buik wanneer je al wat bent afgevallen en een aantal kilo’s kwijt bent. Buikvet zal hier niet heel snel door weggaan.

Dat neemt niet weg dat je meer aan beweging doet en dus zeker wel calorieën verbrandt en buikvet verbrand maar eerlijk gezegd te weinig om dit noemenswaardig te vinden.

2. Vet voedsel

Je hebt een heleboel soorten vetten, namelijk ongezonde vetten maar er bestaan ook gezonde vetten, het klopt dat je de ongezonde vetten moet vermijden, maar vergeet niet dat je lichaam wel vet nodig heeft om goed te kunnen functioneren, ook wanneer je je bezig houdt met je buikvet verbranden. (Het onderwerp gezonde en ongezonde vetten gaan we ook nog eens later uitgebreid behandelen)

3. Minder eten

Minder eten zorgt ervoor dat je je ongemakkelijk gaat voelen, je zult namelijk een honger gevoel creeren en wordt de kans op een vreetbui alleen maar groter, Door minder te eten wordt er ook een natuurlijk signaal aan je lichaam afgegeven dat het meer energie moet gaan opslaan, hier door wordt vet dus weer langer opgeslagen in je lichaam.

Op deze manier gaat je lichaam de energie die het binnen krijgt langzamer verbranden omdat het wellicht in een later stadium nodig is. Zorg dus dat je wel genoeg blijft eten zodat je lichaam begrijpt dat er genoeg te halen valt qua energie en het verbranding proces dus niet in een vertraagde stand hoeft te zetten.

Buikvet verbranden kan dat wel?

Ja zeker! Met het verbranden van buikvet wordt bedoelt het verbranden van vet wat op een plek zit, in dit geval dus bij de buik. Vet is niet gelokaliseerd te behandelen, bij de meeste mensen begint het inderdaad met buikvet maar toch is dit voor iedereen anders sommige mensen komen eerst aan bij hun armen en iemand anders weer bij z,n billen. Waar het hier omgaat is gewoon het verbranden van vet en het kwijt raken van je overgewicht, met buikvet verbranden wordt dus gewoon het afvallen en verliezen van gewocht bedoelt, en een gezonder leven leiden.

Hoe kan je buikvet verbranden?

Wat je goed moet onthouden is dat het een bewust wording moet zijn, wordt bewust van het voedsel dat je eet en probeer zoveel mogelijk onbewerkte producten te eten, zo natuurlijk mogelijk. Weet wat je eet!

Afvallen is geen goochel truc die Hans Klok of Hans Kazan voor je kunnen regelen, je zult het zelf moeten doen door bewust te zijn van de oorzaken van het dikker worden en het aankomen, wordt bewust van je lichaam, van de producten en van hoe je dit het beste kunt in de praktijk kunt brengen.

Doe je voordeel met de tips die ik je ga geven als je die goed onthoud dan kunnen ze je echt goed helpen bij het kwijt raken van buikvet.

1. Vermijd junkfood en verwerkte voedingsmiddelen zoals:

 • Koekjes
 • Chips
 • Desserts
 • Gefrituurd voedsel
 • Vette sauzen
 • Chocolade
 • Snoep
 • Taart
 • IJs

2. Eet alleen voeding uit de volgende groepen:

 • Groenten (zo veel je wilt en vooral bladgroente)
 • Fruit (twee tot drie stuks per dag)
 • Vis zoals haring, makreel, tonijn, sardientjes en zalm
 • Eieren (omega 3 eieren zijn het best)
 • Gras gevoerd vlees (rund dat vrij heeft kunnen grazen en geen zogenaamd ‘krachtvoer’ zoals maïs en granen heeft gekregen)
 • Noten, pitten en zaden
 • Gezonde natuurlijke oliën, zoals: olijfolie, kokosnootolie en lijnzaadolie
 • Langzame koolhydraten zoals: quinoa, zoete aardappels, havermout en peulvruchten

3. Drink minimaal 2 liter water per dag:

Een van de meest terugkomende adviezen is die van het drinken van water.
Drink genoeg water 8 tot 10 glazen per dag, probeer zo,n 1’5 tot 2 liter water te drinken, dit verhoogt je metabolisme en helpt je weer bij het buikvet verbranden.

Daarnaast is veel water drinken ook een goed middel om je honger gevoel te verminderen, drink voor het eten dus een glas water zo weet je dat je net niet dat teveel aan voedsel binnen krijgt.

4. Sporten

Ik blijf het zeggen, meer bewegen, en of sporten hoort ook bij een gezonder leven, teveel sporten is uiteraard weer een andere discussie maar beweging is essentieel als je slank wilt blijven, je kunt allerlei middelen gebruiken om snel je buikvet te verbranden en snel afvallen maar wanneer je niet meer gaat bewegen zul je zo weer terug komen op je oude gewicht.

Je kunt dit doen door te gaan sporten, denk aan, joggen (hardlopen), fietsen of zelfs zwemmen, dit kan je ook thuis doen door het gebruik van apparaten zoals, een hometrainer of crosstrainer of loopband.

5. Slaap genoeg

Van weinig slaap wordt je ook dik, je lichaam slaat namelijk vocht op als vet wanneer je te weinig slaapt, overdag gaat je lichaam verlangen naar meer energie en compenseert dit door meer voeding te willen, zo wordt de kans dat je te veel gaat eten ook weer groter, zorg voor jezelf en zorg dat je minimaal 8 uur per nacht slaapt.

6. 3 keer eten.

Zorg voor een goed ontbijt, een gezonde lunch en een avondmaaltijd met weinig koolhydraten (Lees anders eens dit artikel over een koolhydraatarm dieet)

Door 3 keer gezond te eten zul je ook minder verlangen naar die snacks als tussendoortjes.

De ultieme methode voor buikvet verbranden!

Nu je alle deze tips hebt gelezen over buikvet verbranden, wil je een manier vinden om dag in en dag uit deze tips in te gebruiken in je vaste dagelijkse bezigheden.

Het nieuwe en moderne Vet Verbrand Geheimen boek, geeft je niet alleen de beste tips over gezond afvallen en buikvet verbranden, maar het leert je ook hoe je een gezonde levensstijl kan creëren en behouden. Zo heb ook jij heel snel een platte strakke buik.

In meer dan 100 pagina’s worden onder andere de volgende onderdelen behandeld:

 • Waarom diëten nooit werken
 • Wat echt gezond eten is
 • Waar je buikvet van krijgt
 • Hoe je gezonde gewoontes aanleert

Klik hier voor meer informatie:

Vet Verbrand Geheimen