carr dieet afvallenHet Carr Dieet oftewel de Carr methode, bij dit dieet en vorm van afvallen draait het allemaal om het veranderen van je eet gewoonten, back to basics oftewel terug naar naar je oer instinct. Dierlijk producten zoals vlees en melk zijn daarom uitgesloten in dit dieet.Carr is bedacht door hoe kan het ook anders Allen Carr, in zijn zoals hij het zelf noemt anti dieet staat het veranderen van eet gewoonten centraal. Carr zegt dat mensen hun natuurlijk instincten weer moeten gaan gebruiken hij beschouwt vlees, melk en bewerkt voedsel ook als dat het niet voor de mensen is gemaakt, we moeten meer luisteren naar het lichaam en daarmee bedoelt hij dus ook eten als je honger hebt, stoppen met eten als je genoeg hebt en zoveel mogelijk onbewerkte producten gaan gebruiken.

Wat Allen Carr beweert is nogal omstreden het is namelijk zo dat wanneer je afziet van het soort producten dat hij afraad zoals, vlees, melk, zuivel je een grote kans loopt op een tekort aan belangrijke voedingsstoffen zoals Vitamines, Calcium, IJzer. Ook is het niet makkelijk om genoeg eiwitten binnen te krijgen.

Carr Dieet voordelen?

  • Je kunt eten wat je lekker vindt.
  • Je geniet van wat je eet.
  • Je neemt smaken optimaal waar.
  • Je valt af.

Waar wordt de nadruk opgelegd bij het Carr Dieet?

  • Je volgt je natuurlijke dierlijk instincten.
  • Geen schuldgevoel.
  • Je geniet van wat je eet.
  • Voornamelijk het eten van verse producten uit de natuur.
  • Je leert beter smaken herkennen en ervan te genieten.
  • Eten wanneer je honger hebt.

Tot slot.

Kort maar krachtig dus het Carr Dieet, niet het soort dieet wat wij je zouden aanraden maar wel goed om te weten.
Het dieet verbiedt je dus niets, als je de handvatten gebruikt die het dieet je aanbied kan je waarschijnlijk gezonder gaan leven dat bijdraagt aan een slanker lichaam. Allen Carr heeft ook een stoppen met roken programma die miljoenen mensen wereldwijd bezig houdt, echter moet zijn dieet zich nog bewijzen.

Mocht je het Carr dieet interessant vinden dan wil ik je graag aanraden om ook het Paleo dieet eens te bekijken, dat kan hier.
Daar worden ook bepaalde populaire producten aangeraden die je goed kunnen helpen bij een gezonder leven.

Kijk eens naar deze producten voor inspiratie.

 
Paleo Kook Recepten. Paleo in 15 minuten. De Paleo Revolutie.

Ervaringen.

Graag willen we jouw Carr dieet ervaringen weten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.