Nederlanders houden van lezen, een goed boek op z,n tijd waarin je heerlijk weg kan dromen kan heel ontspannend werken, boeken worden niet alleen maar gebruikt om te ontspannen maar ook om kennis te vergaren. Bouwvakkers zeggen “Meten is weten” maar ik ze “Lezen is weten” 😉 zo zijn er tussen de miljoenen boeken ook honderden of misschien wel duizenden boeken over gezondheid en afvallen, zo heb je een heleboel dieet boeken, maar wat is nu het beste dieet boek? er zijn er zoveel dat je haast door de bomen het bos niet meer kan zien, oftewel je door hoeveelheid boeken het juiste boek voor jou bijna niet meer kunt vinden. Om je een beetje op weg te helpen in je speur tocht naar het beste dieet boek, heb ik hier een top 10 van meest interessante en beste dieet boeken voor je neergezet.

Het mooie van dieet boeken.

Als je wilt afvallen kun je hier een heleboel methodes en diëten voor vinden die je een totaal pakket aanbieden, veel diëten kun je zelf met coaching krijgen, maar deze zijn vaal heel streng en vergen veel tijd. als je wel wilt afvallen maar je wilt dat graag op je eigen manier dan kom een dieet boek handig van pas. Het voordeel van een dieet boek is dat je in je eigen tempo kunt afvallen, je hebt de totale vrijheid om het te doen zoals jij wilt, en de beste dieet boeken zijn vaak ook goedkoper. Omdat deze dieet boeken zijn gebaseerd op een goed gezondheid in plaats van heel snel afvallen kun je dit langer volhouden en gemotiveerd blijven.

Beste dieet boeken top 10.

Laten we aan de slag gaan met onze top 10 beste dieet boeken, ik hoop dat je er wat aan hebt, en zo makkelijker jou ideale beste dieet boek kunt vinden.

1. 101 Paleo Recepten Kookpakket

Dit boek is een hele goede aanvulling op het boek De Paleo Revolutie die hier onder staat beschreven, het boek is ontwikkeld door Mitchel van Duuren, en heeft met z,n 101 Paleo Recepten kookpakket zelfs de TV gehaald en is o.a bekend van RTL4, Het Linda magazine, de Volkskrant, Libelle en Flair. Best noemenswaardig dus en zeker een van de beste dieet boeken van het moment. Mitchel laat je zien hoe je snel en makkelijk de lekkerste Paleo recepten kan maken met daarin vet verbrandende ingrediënten. Het is een kookpakket met een serie boeken voor mensen die graag het Paleo dieet volgen en dus de vet verbranding maximaal willen stimuleren.

Prijs € 37,00

2. De Paleo Revolutie

De laatste jaren is het Paleo Dieet erg in opkomst geweest, nu inmiddels een erg populair dieet, dit boek De Paleo Revolutie behoort dan ook zeker tot een van de beste dieet boeken, Het Paleo dieet hanteer de manier van eten zoals onze voorouders dat deden, op basis van simpel en erg natuurlijk voedsel zonder toegevoegde stoffen etc, de Paleo dieet ervaringen die je tegenkomt spreken dan ook voor zichzelf en dit boek is het beste dieet boek dat je kunt vinden als je opzoek bent naar informatie, tips, recepten voor het Paleo dieet.

Prijs – € 27,00

3. Het Mentale Dieet Plan

Dit is een echte bestseller, het is een ebook die je in 7 simpele stappen leert hoe je vet kunt verbranden, ze beloven je zelfs dat je in 14 dagen tussen de 5 en 17 kilo (buik)Vet verbrandt, de reacties die ik heb gehoord en gelezen zijn erg positief en aannemelijk ik geloof dan ook wanneer je zelf helemaal bent overtuigd van je eigen kunnen je dit resultaat ook werkelijk kan behalen.

Prijs – € 47,00

4. 202 Heerlijke Dieet-Recepten Voor Een Platte Buik

Een boek vol met hele lekkere dieet recepten om een platte buik te krijgen, dit boek is van de makers van het Mentale dieet plan en is als een aanvulling op hun dieet plan. Dit boek bevat recepten en een maaltijden dieet schema voor iedereen die op een leuke een lekkere manier wilt afvallen.

Prijs – € 47,00

5. 7×7 Afslank Receptenboek

Dit 7×7 afslank recepten boek is een van de populairdere boeken die je vandaag de dag tegenkomt op het internet. Het boek is geschreven en samengesteld door Jasper Alblas, Jasper heeft in de Ebook zijn jaren lange ervaring en kennis van onderzoeken naar afvallen en diëten in dit boek verwerkt. Bij dit boek wordt de nadruk gelegd op het behouden van je streefgewicht, Jasper Alblas helpt je afvallen en helpt je ook heel goed bij het behouden van je streef gewicht dit zie je niet vaak terug bij andere soort gelijke boeken van dit niveau.

Prijs – € 27,95

6. Vet Verbrand Geheimen

Dit omstreden ebook is niet voor iedereen aantrekkelijk vanwege z,n hoge prijs, je zult dus diep in de buidel moeten tasten om dit boek aanschaffen, de vraag is natuurlijk of het z,n geld waard is? Ik vindt van wel, anders zou hij niet in dit rijtje van beste dieet boeken staan toch? Vet Verbrand Geheimen is een ebook met meer dan 40 hoofdstukken en het bespreekt een erg moderne manier van afvallen dat onder andere is geïnspireerd door namen zoals Mark Sisson, Sean Croxton. Dat het werkt is een ding dat zeker is, helaas zijn er een aantal negatieve berichten te vinden op het internet over dit dieet boek, maar goed welk product je ook wereldwijdt neemt er zullen altijd voorstanders en tegenstanders zijn, vaak wordt er door de concurrentie van dergelijke producten ook negatieve promotie verspreid, iets om in gedachten te houden, ik vindt dit boek de moeite waard als je 100% zeker weet dat je wilt gaan afvallen en je er ook wat voor wilt doen, dan is dit boek z,n geld waard koop je dit boek en heb je opeens geen tijd of puf om er mee bezig te gaan en beland het ergens in een hoek ja dan is het zonde van je geld.

Prijs – € 47,00

7. DASH Dieet eBook

Dit boek is in 2014 en ook in 2015 verkozen tot het beste dieet door US News, het is een volledige uitleg over het DASH Dieet en hoe je dit in jouw leef situatie en dagelijkse praktijk kunt toepassen, de nadruk van het Dash Dieet ligt bij het verlagen van de bloeddruk maar is daarnaast ook een hele gezonde manier van afvallen. Het boek is niet een heel snel afvallen boek die je veelal tegenkomt op het internet maar vaak niet de waarheid schrijven. Dit boek gaat vooral over het verlagen van de bloeddruk wat een positief effect heeft op je gewicht, de weg naar een gezonde levensstijl met minder zout, lekker eten met normale producten en het heeft een 30 dagen niet goed geld terug garantie waardoor je het altijd kunt uitproberen en vindt je het niks dan krijg je gewoon je geld terug.

Prijs – € 47,00

8. Afslank Receptenbijbel

Een recepten boek met de nadruk op snel overtollig buikvet te verbranden, het bevat simpele recepten die je hierbij helpen en is vooral erg populair bij vrouwen, snel en leuk afvallen naar een sexy lichaam, ook heeft dit boek een blijvend resultaat omdat je gaat koken met simpele recepten die je helpen vet verbranden en leer je koken doe je nieuwe ideen op en leer je het een en ander over koken en voedings-stoffen en producten,deze kennis kun je permanent blijven hanteren op deze manier blijf je met gemak op je streef gewicht. Een aanrader en daarom in onze beste dieet boeken top 10 lijst.

Prijs – € 27,00

9. Back to Basic Afslankplan

Dit dieet boek leert je waarom je aankomt wat heel belangrijk is als je ook wilt weten hoe je kan afvallen, koolhydraatarme recepten waarmee je 2 kilo per week kunt afvallen, de recepten in dit boek bestaan uit 100% natuurlijke producten en zijn geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Het bevat een heleboel informatie over sporten en waarom het niet werkt als je echt wilt afvallen, er staan een heleboel gezonde alternatieven in voor ontbijten om de dag goed mee te beginnen vaak de basis voor je beste dieet, het bevat een complete lijst met gezonde koolhydraatarme producten die je kunt eten tijdens dit dieet. Wederom niet goed geld terug wat ik altijd wel belangrijk vind bij dit soort boeken omdat je vaak pas echt weet wat je hebt als je het in handen hebt.

Prijs – € 26,50

10. Alles Over Groene Smoothies

Eentje die zeker niet mag ontbreken in onze beste dieet top 10, afvallen met smoothies is ook erg populair en lang niet zo streng als de andere diëten, je wordt er ook redelijk vrij in gelaten omdat je zelf kan bepalen hoe vaak je een smoothie neemt en welke je neemt, uiteraard wordt er niet gegarandeerd dat je een aantal kilo kan kwijt raken in een periode omdat je de vrije hand hebt is dit aan jezelf, het is dan ook geen dieet maar een boek met daarin alles wat je moet weten over groene smoothies en een heleboel smoothie recepten, we weten allemaal dat smoothies lekker en heel leuk zijn, het zijn een soort van gezonde cocktails, ze zien er leuk uit en zijn zo ontzettend gezond voor je, dit is ook een leuk boek om cadeau te doen aan iemand en ideaal als je wilt detoxen en vet wilt verliezen.

Prijs – € 29,95

Dit waren de 10 beste dieet boeken, ik heb geprobeerd om er variatie in te houden zodat er zeker wel iets tussen moet zitten wat bij je past en waar je wat aan hebt, ook qua prijs is het erg variërend, wat je wel even moet weten is dat de top 10 niet perse betekend dat wij de nummer een het beste dieet vinden en de nummer 10 het slechtste maar dit zijn gewoon 10 beste dieet boeken die wij vaak tegen komen tussen het gros waarvan ik vind dat die de moeite waard zijn om te proberen en daarom deel ik ze graag met je.

Ik vergeet bijna tegen je te zeggen dat je ook ons gratis ebook met 50 afvallen tips kunt downloaden.

Dieet ervaringen

Heb jij ook dieet ervaringen die je graag met ons en de andere bezoekers van deze website wilt delen,wat vind jij het beste dieet? staat er een dieet niet tussen waarvan jij vindt dat hij er echt tussen hoort of heb je ervaring met een van deze boeken laat het ons dan weten, we zijn benieuwd naar jouw beste dieet ervaring en het helpt ook anderen weer om makkelijker hun keuze te maken als er nog meer onafhankelijke ervaringen en meningen geplaatst worden. Dit kun je doen door het reactie veld onderaan deze pagina te gebruiken.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Top 10 beste dieet boeken.
Beoordeling
51star1star1star1star1star