Dieet proAls je wilt afvallen met shakes dan zijn er vele wegen die je kunt inslaan, helaas zijn niet alle shake producten even goed qua kwaliteit, werking en of geprijsd. Daarnaast vergt het afvallen met dieet shakes ook discipline en dien je een zogenoemd dieetschema te volgen, deze zijn niet erg ingewikkeld maar omdat het maaltijdvervangers zijn is het belangrijk dat je deze op bepaalde momenten op de dag neemt en je hier aan houdt. Als we het over misschien wel de beste dieet shakes van Nederland gaan hebben dan hebben we het al gauw over Dieet Pro, deze dieet pro shakes hebben al veel mensen geholpen met uitzonderlijk goed resultaat, dat is waarschijnlijk ook de reden waarom dit product zo populair is, omdat het werkt!

Wat is dieet pro?

Het zijn dus maaltijdvervangers in de vorm van een shake, Dieet Pro bevat een aantal elementen die dit product uniek en kwalitatief maakt, ik heb een klein lijstje opgesomd met daarin de kenmerken van Dieet Pro.

 • Elke shake bevat 79 Kcal.
 • Dieet Pro is vet, suiker en koolhydraatvrij.
 • Per shake zit er 18 gram goede eiwitten in.
 • Het is een mengsel van vitaminen, mineralen zoals vitamine B2, B3, B5, B6 en B12.

Naast deze goede eigenschappen van Dieet Pro vind je er nog meer elementen is zoals groene thee extract en de belangrijke stoffen L-carnitine en VitaCholine, hiervan is aangetoond dat de stof erg goed bijdraagt aan een goede vetstofwisseling en het lichaam reinigt.

Mede door deze unieke kenmerken kun je dit product met geen enkel andere shake vergelijken.

Hoe werkt het?

Nu je weet wat erin zit en waarom Dieet Pro zo anders is, wil je weten hoe het werkt, niet het minst belangrijke dacht ik zo.

Dieet Pro zijn shakes, deze dien je zelf te maken en op bepaalde momenten op de dag te drinken, je begint met een shake in de ochtend en een shake in de middag, tussen door blijf je gewoon normaal eten, je kunt gewoon de dagelijkse tussendoortjes eten zolang ze maar gezond zijn en verantwoord. Het Diner je avondmaal eet je ook gewoon net zoals normaal. Op deze manier is Dieet Pro makkelijk vol te houden en val je af zonder dat je daar veel voor hoeft op te geven.

Een voorbeeld van een dergelijk Dieet Pro dieetschema kan zijn:

09:00 – Start de dag met een ochtend shake.
11:00 – Neem een fruitsalade of cracker als gezond tussendoortje.13:00 – De middag shake van Dieet Pro.
15:00 – Een cracker of komkommer salade als tussendoortje.
16:00 – Tijd voor een groentesoepje of dergelijk.
18:00 – Je avondmaal.
20:30 – Een laatste avondsnack in de vorm van een cracker met tonijn of zalm.

Natuurlijk kun je hier enorm in variëren, het gaat erom dat je normaal blijft eten maar wel verantwoord, van mij part vervang je de komkommer voor tomaat of de cracker voor toast, waar het omgaat is dat je begrijpt waar je mee bezig bent. In de ochtend neem je Dieet Pro en in de middag ook. Zo gaat het afvallen het beste!

Na een tijd wanneer je resultaat begint te zien kun je afbouwen naar nog maar 1 Dieet pro shake per dag.

Hoe maak je het?

Dieet pro komt in poeder vorm en moet je het zelf nog mengen, dit kan met water, magere melk of sojamelk. Je doet een afgestreken maatlepel poeder in een glas water of melk, goed roeren en drinken maar. Je zou eventueel het poeder ook kunnen mengen met wat Griekse yoghurt.

Dieet Pro prijzen.

Je kunt al een pot van 500 gram bestellen voor € 22,43

Er zijn 4 verschillende smaken beschikbaar, Vanille, Chocola, Aardbei en Banaan. Op de website zijn verschillende pakketten beschikbaar waarmee je een leuk voordeel kunt behalen en je minder betaald dan wanneer je een pot los koopt, met een pot van 500 gram doe je 11 dagen dus is het raadzaam om gebruik te maken van de combinatie pakketten.

Glucomannan.

Een ander product van Dieet Pro wat het erg goed doet momenteel zijn de Glucomannan capsules, in een pot zitten 120 capsules, dit is een voedingssupplement en kun je naast de dieet shakes gebruiken, een gevarieerde uitgebalanceerd eetpatroon is hierbij erg belangrijk.

Van deze capsules neem je elke dag 2 stuks voor het ontbijt, lunch en avondeten met water.

Een pot Glucomannan kost € 18,71 en kun je wanneer je voor 21:00 besteld morgen al in huis hebben.

Glucomannan bestellen   

Voordelen.

 • Weinig tot geen koolhydraten, suikers en vetten.
 • Bevat miccelar caseïne eiwit. Dit speciale soort eiwit wordt door het lichaam opgenomen en heb je langer een verzadigd gevoel waardoor je minder snel trek krijgt.
 • Weinig calorieën, slechts 79 Kcal per shake.
 • Beter dan andere soorten shakes, maar niet duurder.
 • Je kan normaal blijven eten en hoeft niets te laten, zolang het maar verantwoord gezond is.

Dieet pro tips.

 • Om optimaal gebruik te kunnen maken van dit product wil ik je nog wat tips meegeven.
 • Eet genoeg vezels, dit kan door verdeeld over de dag een rauwkost salade te eten.
 • Drink ongeveer 2 liter water per dag, en vooral 15 minuten voordat je gaat eten.
 • Drink groene thee, 2 a 3 kopjes per dag is aangeraden.
 • Naast dieet pro is het altijd raadzaam om te zorgen voor voldoende lichaamsbeweging, 30 minuten per dag fietsen, wandelen of dergelijke.

Dieet pro bestellen.

Om Dieet Pro te bestellen ga je naar de webshop van eiwitten.nl en kun je daar het beste kiezen voor een shake combi pakket, daarmee krijg je het meeste voordeel en kun je kiezen uit verschillende smaken.

Klik op de knop hieronder om gebruik te maken van de aanbiedingen.

Dieet Pro bestellen   

Dieet pro ervaringen

Wat vindt U (de Nederlandse consument) van dieet pro? Er zijn heel veel
reviews en ervaringen te lezen op internet, maar welke kunt u vertrouwen?
Kijk eens op nederlandreview.nl, daar leest u eerlijke en betrouwbare dieet
pro ervaringen.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Dieet Pro
Beoordeling
51star1star1star1star1star