dieet receptenSteeds meer mensen hebben last van overgewicht, hoe komt dat toch zou je denken? Wat dacht je van een snelle maatschappij iedereen is zich maar aan het haasten en met z,n carrière bezig ook steeds meer vrouwen focussen zich meer en meer op hun carrière en niet op het bijvoorbeeld moeder worden. Dit was vroeger wel anders en werd er thuis dus ook beter gekookt, je kan het heel goed terug zien in de supermarkten vandaag de dag, er is een heel groot aanbod van kant en klaar gerechten, maar er is meer het aanbod voor een persoons-producten dat de laatste jaren aanzienlijk is vergroot. Mensen hebben dus steeds minder tijd om gezond te koken en kopen dus alles maar kant en klaar. Denk na over kant en klaar maaltijden want je hebt diepvries maaltijden die je alleen hoeft op te warmen, dat is inderdaad een kant en klare maaltijd, maar wat dacht je van al dat voor gemarineerde vlees, of salades die compleet met saus en dressing worden verkocht. Zelfs smoothies kan je in de winkel kopen. Het is allemaal al voor ons bedacht en het probleem hierin zit hem vooral in dat je niet weet wat je eet. Je denkt dat je het weet maar je weet het eigenlijk niet.

Niets is wat het lijkt.

Hoe vaak komt er wel niet in het nieuws een schokkend verhaal dat met ons voedsel te maken heeft? best wel vaak, denk nog maar aan dat paarde vlees wat als alles behalve paarde vlees aan ons werd verkocht. En je moet maar zo denken het komt vaker niet in het nieuws dan wel. Kijk je weleens naar keuringsdienst van waarde? nou dan weet je ook dat niets is wat het lijkt? Is kaas nog wel kaas?

Dit is de reden waarom steeds meer mensen last van overgewicht 2014overgewicht hebben en steeds maar dikker worden. We leven ongezond om dat we het te druk hebben, te druk met wat? werk? ja zodat je eten kan kopen toch? ja eten koop je omdat je moet leven toch? en leven wil je toch? Nou als je zo graag wilt leven hou dan op met rommel en slecht voedsel te eten anders zul je namelijk hoe hard het ook klinkt niet lang leven. Gezond eten heeft niet alleen met niet dikker worden te maken, sommige mensen hebben een natuurlijk aanleg om niet dik te worden, die kunnen eten wat ze willen, dit bekend niet dat ze dat ook moeten doen, slecht eten is ook voor deze mensen slecht. wil je langer leven begin dan nu met gezond eten!

Uiteraard ben je hoogstwaarschijnlijk op deze website terecht gekomen omdat je opzoek bent naar een dieet of afval methode. Daarom gaan wij je op weg helpen met een flink aantal recepten die je kunnen helpen bij het afvallen en verliezen van je overgewicht.

Wat is het beste dieet voor jou?

Waar moet je mee beginnen? vandaag de dag wordt je niet veel wijzer door de hoeveelheid diëten die er zijn, door het verkeerd kiezen van een dieet voor jezelf kan het ook zomaar gebeuren dat je teleurgesteld wordt, je zal dan ook zeker niet de eerste zijn die aan is gekomen door het kiezen van een dieet dat niet bij hem paste.

Kennis is macht, en macht is een gezonder leven.

De sleutel hierin is kennis, zorg dat je weet wat je eet, waar je mee bezig bent want het nou allemaal precies betekend, wat je lichaam nodig heeft en hoeveel van welke voedingsstoffen, zodra je dit weet en de verschillende diëten ben je al goed op weg, het gaat om bewust wording. Ik kan je een lijst je geven met instructies die je gaat opvolgen en niks meer, je zal dan ook afvallen maar als je klaar bent ook snel genoeg weer aankomen omdat je simpel gezegd gewoon niet weet waar je mee bezig bent geweest en hoe je dat nou had kunnen voorkomen. Gezond eten daar gaat het om, overal waar te voor staat is niet goed.

Dieet Recepten.

Hier onder staan een aantal links naar verschillende producten met dieet recepten, meestal recepten boeken met daarin afval recepten.
Deze dieet recepten gaan je helpen met afvallen maar ook met gezonder leven, je zult dus niet alleen in gewicht afnemen maar je zult je ook lekkerder gaan voelen, energieker, lustiger meer zin in het leven gaan krijgen, en wie weet waar dit dan weer allemaal toe kan leiden toch?

200 Exotische Afslank Recepten

Met dit prachtige kookboek wordt diëten super makkelijk. Gebaseerd op de beste voedingstheorieën en boordevol lekkere dieet recepten die ook nog eens eenvoudig te bereiden zijn

52 Raw Food Recepten

Dit is een E-book met 52 hele gezonde dieet recepten, naar eigen zeggen de 52 gezondste dieet recepten van Nederland.

De Smoothie Recepten Bijbel

Dit E-book bestaat uit bijna 100 pagina’s Het bespreekt een moderne en natuurlijk manier van afvallen en gezonder worden via smoothies en shakes. Dit boek is heel erg populair bij vrouwen.

Het 7 x 7 Afslank Recepten Boek

De Dieet recepten in dit boek bestaan alleen uit natuurlijke producten, en zijn goedkoop en makkelijk te bereiden, daarnaast is het voor iedereen, alleenstaand, stelletjes of gezinnen.

101 Paleo Kook Recepten

Dit Paleo Recepten boek bestaat uit 25 ontbijt recepten, 25 lunch recepten, 25 diner recepten en 25 dessert en snack recepten.

Gezond Groene Smoothie Recepten En Meer

Gezonde groene smoothie dieet recepten, met 125 gezonde groene smoothie recepten.

202 Heerlijke Dieet Recepten Voor Een Platte Buik.

Dieet recepten voor een Platte Buik. Van de makers van Het Mentale Dieet Plan.
Het ideale recepten en maaltijdenschema voor iedereen die op een LEKKERE manier wenst af te slanken.

E-book 50 Groene Smoothies in een Handomdraai

50 groene smoothie dieet recepten in een handomdraai.

Ervaringen

Graag willen we weten wat jou persoonlijke ervaringen zijn met deze dieet recepten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.