dieet en afvallenWelkom op deze website, het lijkt erop dat je overweegt of al de keuze hebt genomen om te gaan afvallen en gezonder te gaan leven.
Afvallen en je leven gezonder inrichten begint allemaal bij jezelf, het gaat namelijk niet vanzelf of alleen maar erover te lezen. Wij gaan je op deze website een heleboel informatie geven over hoe jij ook kan afvallen, we gaan je de handvatten geven die je nodig hebt om je doel te gebruiken. Uiteraard gaan we je ook proberen te motiveren voor zover we kunnen door middel van onze website en informatie, we hopen gewoon dat ook jij net als vele andere die je voor gingen na het lezen van deze website over afvallen en diëten een gezonder leven gaat leiden.

Er zijn in Nederland ontzettend veel mensen met overgewicht, nu meer dan een paar jaar geleden en dat aantal neemt alleen maar toe, dit komt mede door onze te snelle maatschappij waar de focus niet meer op gezond leven licht maar alleen maar op geld uitgeven en hard werken. Wij gaan je dus proberen te overtuigen door je de realiteit te vertellen en tips te geven over hoe je kunt afvallen, we gaan de soorten diëten die er zijn uitlichten, je kunt hier dan de voordelen en de nadelen van elk dieet vinden en zullen we je adviseren welke producten het beste zijn om aan te schaffen die je kunnen helpen bij het afvallen en gezonder leven, denk dan aan recepten boeken, en verschillende diëten die je kunnen helpen.

Nogmaals bedankt en welkom dat je hier bent gekomen en laten we samen de stappen nemen om jou leven gezonder, en leuker te maken. De meeste gehoorde reden om te diëten en te afvallen is overgewicht en met name het te veel aan buikvet, niet iedereen komt makkelijk van dit buikvet af wanneer ze dit willen. Iedereen wil er graag goed uitzien, met name in de zomer of wanneer de zomer begint merk je dat er ineens veel mensen willen gaan afvallen. Het is niet waar dat iedereen voor het uiterlijk wil afvallen, overgewicht is namelijk ook schadelijk voor je lichaam en het verhoogt de kans op andere ziektes, denk aan hartvaten en bloedvaten. Probeer eens een van onze artikelen in te lezen, je vind ze in het menu hierboven of aan de linker kant van de pagina net onder onze top 5 producten om te afvallen.

Eiwitten, je hoort ze vaak voorbij komen, maar waarom?

Je hoort elke keer vaker en vaker dat mensen veel liever afvallen met behulp van een dieet dan afvallen zonder een dieet. Dit komt omdat voedsel waar veel eiwit in zit een goede manier is om mee af te vallen, er zijn een aantal verschillende diëten die gebruik maken van deze methode. Een dieet dat wij graag aanbevelen als het gaat om eiwitrijk voedsel is Vitadis, zonder meer een van de beste programma’s voor het afvallen met dit eiwitrijke voedsel. Wil je meer weten over het Vitadis Slanker Leven Plan of het meteen aanschaffen klik dan hier.

Afvallen met smoothies en shakes.

Wat erg trendy en populair is de laatste tijd en alleen maar toeneem in populariteit is het afvallen door middel van smoothies en shakes. Dit zijn over het algemeen eiwitrijke smoothies en shakes, je kan met deze manier van afvallen erg goed gewicht kwijt raken. De smoothies zorgen er namelijk voor de je geen honger hebt gedurende de dag, dit komt door de eiwitten die erin zitten. Waarom het zo enorm populair is is omdat je groente smoothies ook wel groene smoothies kan maken maar je kan ook fruit smoothies maken. Je kan dus hele lekkere smoothies maken en ze zijn erg gezond, je hebt er dan ook erg veel recepten voor. om wat inspiratie op te doen zou je dit Gezonde Groene Smoothie Recepten boek kunnen aanschaffen. Je kan ook ons uitgebreide artikel erover lezen dat vind je hier.

Afvallen

Naast het afvallen met smoothies zijn er nog vele andere manieren om mee te gaan afvallen, er zijn veel dieet methodes en om erachter te komen welke dieet nou het beste bij je past zou je onze artikelen daarover kunnen lezen, een overzicht van de artikelen die het populairst op onze website zijn:

Paleo Dieet

Het Paleo dieet is gebaseerd op hoe de mensen vroeger aten, het Paleo houd zich dus bezig met hoe mensen eeuwen geleden hun voeding tot hun namen en hoe ze aten, dit principe is vrij logisch omdat er toen nog niet zoveel verschillend voedsel was waar ze uit kon kiezen en het voedsel was veel simpeler en natuurlijker, het Paleo dieet is dan wel een dieet maar wordt ook heel vaak een levensstijl genoemd, het Paleo dieet is de laatste jaren erg aan het groeien in populariteit en er zijn tegenwoordig zelfs boeken over, zo heb je De Paleo revolutie en een Paleo recepten boek met daarin 101 Paleo Recepten.

Hier naast kun je ons uitgebreidere artikel lezen over het Paleo Dieet.

Het Ziekenhuisdieet

Je hebt een aantal crash diëten dat zijn diëten waarmee je erg snel kan afvallen maar ook een groot beroep doet op je lichaam. Een goed voorbeeld van zo,n crash dieet is het ziekenhuis dieet. Dit dieet is bedacht door artsen in ja je raad het al het ziekenhuis, bedacht om patiënten voor een operatie snel te kunnen laten afvallen. inmiddels is het ziekenhuis dieet buiten z’n oevers getreden en over genomen door mensen die het graag willen gebruiken, op zich is het geen slecht dieet om snel die paar kilo mee kwijt te raken, je kan namelijk in een week tot 5 kilo kwijtraken. Het is echter niet een van de meest verantwoorde manieren met afvallen.

Leef gezond!

Als je wilt afvallen zul je meer moeten doen dan alleen diëten, een dieet is er natuurlijk om je te laten afvallen, om dat overgewicht kwijt te raken. Maar zoals wij het zien is het ook een manier om je gezonder te leren leven, want wat ga je doen als je klaar bent met het dieet? als je dan weer gaat leven zoals je voorheen deed dan kom je heel snel weer aan. Het is dus de bedoeling dat je weet wat je eet en waar je mee bezig bent. Kennis is macht en een gezonder en leuker leven. eet gezond en beweeg meer. Lees ons artikel hier over.