Ik heb al veel aandacht besteed aan eiwitten en het eiwitdieet en zo heb ik ook vandaag weer een leuk hulpmiddel voor je om je slanke leven een extra boost te geven. Nu is niet elk eiwitdieet effectief zoals het Cambridge dieet waarbij vaak een jojo effect optreedt. Ik ga vandaag een simpel maar effectief eiwitdieet schema met je bespreken, zo heb ik al een artikel over eiwitten en ook over het eiwitdieet geschreven die je hier kunt vinden.

Het eiwitdieet schema.

Wat belangrijk is om te onthouden is dat je dit eiwitdieet schema niet langer dan een week mag volgen, je doet namelijk een groot beroep op je lichaam omdat je lichaam in deze periode te weinig voedingstoffen binnen krijgt waardoor je dus je reserves gaat gebruiken wat ook de basis is voor dit crash dieet waar je snel afvallen mee gaat.

Je lichaam gaat z,n reserves opmaken en als deze op zijn dan kun je alleen nog maar schade oplopen aan je lichaam en dat is niet de bedoeling want daar zijn we hier niet voor, we zijn ervoor om je te helpen een gezonder leven te leiden. en daar is slank zijn een belangrijk onderdeel van. Kijk dus goed uit dat je dit eiwitdieet schema niet te lang volgt.

Eiwitdieet schema

Dit eiwitdieet schema duurt 7 dagen en je zult heel snel kilo’s kwijtraken niet om langer te blijven volgen en ook zeker niet bedoeld om langzaam aan en heel geleidelijk af te vallen, zie dit eiwitdieet schema meer als een extra boost een duwtje om eindelijk eens te beginnen met afvallen en slanker te leven, laat het je inspireren en motiveren, na deze week zul je namelijk wat kilo’s kwijt geraakt zijn maar als je niet op je voeding let en of meer gaat bewegen en sporten dan zitten deze kilo’s er ook zo weer aan.

Laten we het nu over het eiwitdieet schema hebben, het eiwitdieetschema duurt dus 7 dagen afvallen in een week dus.

Eiwitdieet schema ontbijt

Het ontbijt dat je gaat volgen in deze 7 dagen van dit eiwitdieet schema is elke dag precies het zelfde, lekker makkelijk dus! Het ontbijt bestaat elke dag uit:

  • Een Grapefruit
  • Twee Eieren

Dieetschema

Op het ontbijt na is het middag eten en het avond eten wel elke dag verschillend, daarom gaan we dat hier onder stap voor stap voor je beschrijven.

Eiwitdieet schema

OntbijtLunchAvondeten
Dag 1- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- Drie Eieren
- Een tomaat of een komkommer (mag je zelf kiezen)
- Drie Eieren
- Drie Crackers
- Gemengde Sla
Dag 2- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- Drie Eieren
- Een tomaat of een komkommer (mag je zelf kiezen)
- 350 gram Gemengde sla met een halve Komkommer (Je kunt evt met wat selderij dit op smaak maken)
- Een Steak of Een kipfilet
Dag 3- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- Twee Eieren
- Twee Tomaten
- Een Cracker
- 200 Gram Spinazie
- Twee Lamsboutjes
Dag 4- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- Een Grapefruit
- Gemengde Sla
- Een halve komkommer of een Tomaat
- Magere Kwark
- Twee Crackers
- Wat Fruit, Kan een Appel, peer of iets dergelijks zijn zolang het maar geen Banaan is!
Dag 5- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- 250 gram Spinazie
- Twee Eieren
- Drie Crackers
- Een stuk vis, dit kan bijv. een zalm filet zijn
Dag 6- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- 250 gram Fruitsalade
- Een Cracker
- Gemengde Sla
- Een Steak
- Een halve Komkommer en een Tomaat.
Dag 7- Een Grapefruit
- Twee Eieren
- Een Gegrilde koude kipfilet (Bereid deze dus van te voren en neem hem evt. mee naar je werk)
- Een Tomaat
- Een Grapefruit
- Een Gekookte Kool
- Een Kipfilet
- Een Tomaat
- Een Halve Komkommer
- Een Grapefruit

Je kunt nu zelf al zien dat dit eiwitdieet schema echt afzien is, maar goed je wilt snel afvallen toch? dit is dan ook echt een crash dieet en nogmaals volg dit eiwitdieet schema niet langer dan een week want je gaat je lichaam schade toebrengen.

Na het dieet schema

Je zult nu een paar kilo zijn verloren en nu is het zaak en erg belangerijk dat je op je voeding gaat letten, doe je dit niet dan zitten die kilo’s er zo weer aan. Wat je kunt doen is bijvoorbeeld ook mijn artikel over eiwitten lezen of een van de artikelen boordevol tips en of wat eiwitdieet recepten gaan volgen.

Ik raad mensen om na zo,n dergelijk crash dieet als dit eiwitdieet toch ook meer te gaan bewegen dit hoeft niet meteen sporten te zijn maar dit kan ook gewoon vaker vaker de trap gebruiken zijn, ga eens een lekker stuk wandelen, dat helpt ook goed voor mentale ontspanning en maakt je stress vrij maar dat is weer een ander onderwerp ondanks het allemaal wel aan elkaar verbonden is.

Gezond Afvallen

Heb je nou echt last van heel veel overgewicht dan is dit eiwitdieet schema wellicht niet meteen de juiste keuze voor jou, raadpleeg daarom altijd je huisarts in geval van twijfel, dit eiwitdieet schema is puur voor mensen die snel een paar kilo willen afvallen, we weten allemaal dat de zomer eraan komt en dan wil iedereen er altijd top fit en slank uitzien en is er helaas geen tijd meer om lang te gaan lijnen, dan komt zo,n dieet schema als dit wel erg goed van pas. Maar nogmaals kijk uit voor het jojo-effect, ga sporten, let op je voeding!

Gratis Dieet Schema

Dit eiwitdieet schema is helemaal gratis en je mag het dieet schema van mij met al je vrienden delen, heel graag zelfs want hoe meer slanke en gezonde mensen hoe beter toch? Benadruk er wel bij als je dit schema deelt dat het echt niet langer dan een week gevolgd mag worden. Als waardering en dank voor de moeite en tijd die ik in mijn website stop mag je natuurlijk altijd een pagina delen op een van je sociale media kanalen, dat kun je doen door middel van de social media buttons onderaan deze pagina.

5 Kilo Afvallen

Veel mensen beweren dat je met dieet eiwitdieet schema 5 kilo afvallen kunt in een week, echter verschilt dit erg per persoon, het gemiddelde ligt inderdaad rond de 5 kilo per week afvallen, maar wees niet teleur gesteld wanneer dit maar 3 of 4 kilo is. Dit verschilt gewoon erg per persoon en aan je leef omstandigheden hoe je het ook draait of keert gebruik zo,n crash dieet als dit alleen als duwtje in de rug om meer te gaan doen aan een gezonder en slanker leven.

Gezonde Recepten

Nog meer advies en informatie voor wanneer je klaar bent met dit eiwitdieet schema is: Ga gezond eten, ga opzoek naar gezonde recepten, gezonde gerechten en maaltijden het internet wemelt ervan, ik plaats zelf ook regelmatig gezonde recepten om mijn website dus kom regelmatig hier kijken voor een aantal van deze lekkere maar gezonde recepten, wat ik daarnaast kan aanraden is om je eens te verdiepen in het HelloFresh Concept dit is een makkelijke en gezonde vorm van eten en je leert ook nog eens wat over voedingsmiddelen waardoor je steeds meer grip zult krijgen op je eigen gezonde leven.
Kook voortaan zelf gezonde recepten met verse ingrediënten.

Heb jij eiwitdieet ervaring en wil je daar iets over kwijt dan laat het ons dan weten, heb je een vraag dan hoor ik die ook graag.