Over het algemeen zijn er twee redenen waarom mensen kiezen voor eiwitshakes, veel mensen kiezen hiervoor omdat ze willen afvallen, snel gewicht verliezen wordt een stuk makkelijker met deze shakes en kun je ze ook heel goed als maaltijdvervanger gebruiken. Een andere reden waarom mensen deze eiwitshakes gebruiken, is vanwege de sport, vooral mensen die aan fitness doen, bodybuilders of andere vormen van sport waarbij er veel van het lichaam gevraagd wordt, is het gebruik van eiwitshakes heel gebruikelijk.

Eiwitshakes.

Deze shakes hebben een positieve werking, en zul je er in de meeste gevallen alleen maar beter van worden, het enige grote nadeel is dat er ongelofelijk veel verschillende eiwitshakes zijn, en daardoor is het erg moeilijk om de beste shakes of het nou om afvallen of sporten gaat te onderscheiden van de slechte. Deze markt is werkelijk overspoeld met merken en soorten shakes, dus waar begin je, waar moet je naar kijken en welke eiwitshake is het beste?

De verschillen?

Wat is precies het verschil tussen al deze shakes? Wat vooral opvalt is het prijsverschil, nu kan ik je uit eigen ervaring meteen al verklappen dat je je echt niet moet laden misleiden door de prijs van een shake, want er zijn genoeg voorbeelden waar dure shakes niet eens zo goed blijken te zijn of en vice versa, zon prijs zegt dus helemaal niets, je moet namelijk niet vergeten dat een deze shakes eigenlijk een bijproduct van melk en andere zuivel producten zijn.

Je moet vooral op de werkzame stoffen letten die in de eiwitshakes zitten, zo zitten er in veel van deze heel veel suiker en andere stoffen die eerder ongezond dan gezond voor je zijn.

Koolhydraten en suikers.

Wat je vooral moet doen, is opletten op wat er in zit, en de shakes met elkaar vergelijken, op deze manier zul je snel de grote verschillen ontdekken. Let op het gehalte koolhydraten en suikers, dit is ook weer afhankelijk van het doel dat je voor ogen hebt, wanneer je wilt afvallen is het belangrijk om zo min mogelijk koolhydraten in de shake te hebben, maar voor een bodybuilder kan dit bijvoorbeeld weer minder kwaad, omdat dit voor deze vorm van sport ook een erg belangrijke voedingstof is.

Calorieën en vetten.

Ook de calorieën die in een pot met eiwitshake poeder zitten zijn erg belangrijk, deze calorieën moet je namelijk ook weer verbranden. Wanneer je fanatiek sport, dan is dit geen enkel probleem en kun je met de meeste shakes wel je doel halen, maar wanneer je niet sport en puur om het afvallen eiwitshakes gebruikt, dan is het wel raadzaam om hier goed op te letten.

Eiwitten.

Waar het allemaal om gaat zijn de eiwitten, daarom worden ze ook eiwitshakes genoemd, je neemt eigenlijk een shot eiwitten tot je, wat goed is voor spier herstel en vet verbranding. De potten zitten vol met eiwitten en is het daarom het beste om een pot poeder te nemen waar de meeste pure eiwitten inzitten, dit in combinatie met een laag koolhydraat en suiker gehalte en je bent op de goede weg.

De meest succesvolle diëten zijn die gebaseerd zijn op eiwitten zoals een eiwitdieet, en ook eiwitrijke recepten doen het goed en is dit een belangrijk onderdeel van het voedingspatroon van bijvoorbeeld sporters, maar ook mensen die snel willen afvallen hebben baat bij

Welke eiwitshakes zijn het beste?

Als je op het internet opzoek gaat naar wat nou eigenlijk de beste eiwitshake is, dan kom je er al heel snel achter dat de meningen daar erg over verdeeld zijn, daarom wil ik je op z,n minst een beetje op weg helpen met een aantal hele goede eitshakes, zo raad ik Dieet Pro aan, de shakes en producten van Body & Fit zijn erg goed, Vitadis en Body Lab zijn allemaal erg aan te raden.

Hieronder heb ik een paar eiwitshakes voor je op een rij gezet, met Body & Fit en Dieet Pro heb ik zelf erg positieve ervaringen, de shakes van Body lab hoor ik in de sportschool ook erg goede verhalen over use a trampoline. Ik zou zeggen kijk verder, klik op de plaatsjes van de shakes om naar de website te gaan voor meer informatie en om de verschillen in specificaties te zien.

Body & Fit eiwitshakes.

eiwitshakes

Bij Body & Fit, kun je alles vinden wat te maken heeft met sport en ene goede gezondheid, kleding, voeding en meer. Maar dus ook voor eiwitshakes en andere eiwitrijke producten. Body & Fit staat in de sport wereld bekend als een betrouwbare webwinkel voor producten van hoge kwaliteit met een goede prijs.

Ga naar Body & Fit   

Dieet Pro.

Dieet pro

De eiwitshakes van Dieet Pro, bevatten erg weinig koolhydraten en suikers en hebben zich zelf al goed bewezen, dat mensen hier snel mee kunnen afvallen. Zangeres Lisa Lois, is hier een voorbeeld van.

Ga naar Dieet Pro   

Bodylab.

bodylab eiwitshakes

Ook Bodylab verkoopt net als Body & Fit, zo,n beetje alles wat met sport voeding te maken heeft, maar vooral het eigen huismerk van Bodylab is erg populair onder sporters. Ze weten een erg hoge kwaliteit (misschien wel de beste) voor ene erg lage prijs neer te zetten. Dit is niets voor niets een van de beste eiwitshakes in Nederland.

Ga naar Bodylab   

Veel succes met sporten en afvallen!