Eiwitten.

Als je deze website al eens hebt bezocht of goed hebt rond gekeken en onze informatie over afvallen en diëten hebt gelezen dan zul je ongetwijfeld ook hebben opgemerkt dat er een aantal diëten zijn die gefocust zijn op het eten van eiwitten.

Het is inderdaad zo dat een dieet waarbij je veel eiwitten eet enorm helpt bij het afvallen. Je moet niet vergeten dat eiwitten de onmisbare bestanddelen zijn van een gezonde en goede voeding. Nu dan de kern vraag, in welke producten kun je deze ze vinden? En hoeveel eiwitten zitten er in deze producten? Eiwitten, Koolhydraten en vetten zijn zo’n beetje de belangrijkste voedingstoffen die het menselijk lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren, deze voedingstoffen geven je calorieën en aminozuren dit zijn belangrijke bouwstenen voor je lichaam.

Maar hoeveel heb je werkelijk nodig?
Een volwassene heeft ongeveer 0,8 g eiwit per kilo lichaamsvet nodig, sommige personen hebben iets meer nodig denk daarbij aan vrouwen die zwanger zijn, vegetariërs, kleine kinderen, mensen met bepaalde ziektes of aandoeningen, professionele sporters.

Eiwitten in voedsel.

eiwitten in eten