Tegenwoordig wil iedereen er gezond en goed uitzien. Iedereen probeert en wil graag een gezonde levensstijl te volgen. Gezond en gevarieerd eten, verzorgde uitstraling en regelmatig naar de sportschool. Dit zijn de basis ingrediënten voor een fit en gezond lichaam waar je trots op kunt zijn. Iedereen heeft goede voornemens in het nieuwe jaar en meer naar de sportschool gaan is misschien wel een van de meest voorkomende voornemens. Als de lente beginnen de sportscholen weer vol te stromen met gemotiveerde mensen die snel nog even een paar kilootjes willen kwijtraken.

Lekker fit en gezond in de sportschool

Je ziet steeds meer mensen die een abonnement nemen op een sportschool of die gewoon aan het sporten zijn. Steeds meer mensen willen in “shape” komen. Naast dat mensen het zelf willen, wordt het ook door de overheid gestimuleerd. Omdat je je fitter voelt door het sporten zit je ook beter in je vel. Vaak heeft dit positieve invloeden op werk en studie -resultaten. De fitness hype is de laatste decennia erg toegenomen. Ook door het beeld wat veel mensen tegenwoordig zien. Denk aan vrouwen met strakke en mooie afgetrainde lichamen. De meningen verschillen hier vaak over, veel vrouwen vinden ze te dun, maar andere vinden het juist prachtig. Deze streven dan ook naar zo’n lichaam. Ook willen vrouwen vaak zomer klaar zijn. Ze trainen om er goed uit te zien in de zomer. Vaak komt er naast het trainen ook een heel voedingspatroon bij kijken. Stel je fitnest twee uur in de sportschool en gaat als je thuis bent ongezond eten, dan heeft het sporten niet veel zin. Let daarom ook op met wat je eet. Eet fit en gezond en eet gevarieerd. Er mooi, verzorgt en gezond uitzien levert dus veel positieve factoren op.

Make-up als hulpmiddel voor een mooi uiterlijk

Naast het trainen voor een goed figuur is de verzorging van lichaam, huid en gezicht ook erg belangrijk. De algemene uitstraling is erg belangrijk. Vaak wordt er gezegd, je mag niet oordelen op de buitenkant, maar toch wordt het onbewust gedaan. Iemand die er verzorgt uitziet, mooie make-up, sportieve uitstraling en mooie kleding. Wordt vaker gekozen dan iemand met lelijke make-up en een trainingsvest en broek. Gebruik daarom make-up, niet teveel maar gewoon dat het een verzorgde uitstraling geeft.

Gebruik voor het werk of school een lichte make-up. Zorg voor een neutrale look. Kies bijvoorbeeld voor een huidkleurige oogschaduw, met een dunne eyeliner. Een beetje poeder voor meer kleur en een lichte lipstick om het af te maken. Door de toch verzorgde maar neutrale look straal je toch meer uit, dan dat je zonder make-up zou doen.

Voor een avondje uit, gebruik dan iets meer make-up. Ga voor een iets donkere oogschaduw en een wat dikkere eyeliner. Werk vlekjes en of pukkeltjes weg met een laagje foundation. Dit merk heeft uitstekende make-up.

Geef je huid een mooi tintje met een bronzer en laat je wangen er met een blush uitspringen. Maak je ogen groter door het gebruik van een mascara. Gebruik als laatste een opvallende lippenstift, zorg dat je de lippenstift mee neemt, zodat je je lippen altijd weer kunt bijwerken. Zorg wel dat de make-up op elkaar is afgestemd. Groene oogschaduw en paarse lippen gaan namelijk niet samen. Zorg ook voor de juiste kleur bronzer en foundation. Een te donkere of lichte kleur is ook niet bepaald mooi. Test daarom altijd de kleur foundation of bronzer voor dat je het koopt. De beste make-up artikelen zijn verkrijgbaar op Dermarolling.nl.