Een van de dingen waar ik de laatste tijd erg blij wordt zijn de in populariteit toenemende foodboxen / maaltijdboxen. Je kon mijn ervaring en enthousiasme al lezen in het artikel dat ik over HelloFresh heb geschreven. Ik wil het nu even over maaltijdboxen in het algemeen hebben.

Sinds de komst van de foodbox in Nederland is hij alleen maar steeds populairder geworden en heeft de box inmiddels zo,n populariteit gekregen dat er veel meer verschillende aanbieders op de markt zijn.

In mijn beleving is dit een erg positieve ontwikkeling en ik zal je vertellen waarom, ten eerste gaat door de meerdere foodbox aanbieders de concurrentie omhoog en krijg je een betere prijs en kwaliteit verhouding, daarnaast is de box over het algemeen een gezonde ontwikkeling omdat bijna elke foodbox gezonde maaltijden aanbied die je makkelijk en snel op tafel kunt zetten. Zeker als je in je achterhoofd houdt dat we in Nederland elk jaar steeds dikker worden met z,n allen.

Mede daarom zijn de foodboxen een verantwoorde ontwikkeling, er zijn nog veel meer redenen op te noemen waarom de foodboxen zo goed zijn, maar ik wil daar niet te diep op ingaan, voor het element gezond eten is even heel belangrijk en zeker voor jou als bezoeker van deze website.

Foodboxen.

Omdat gezond eten centraal staat in een slanker en gezond leven wil ik je aanraden om eens de verschillende foodboxen te bekijken en te proberen de boxen die ik hieronder voor je heb neergezet hebben allemaal als uitgang punt lekkere recepten met verse en eerlijke ingrediënten die je snel op tafel kunt zetten.

HelloFresh

HelloFresh is de marktleider met maaltijdboxen, dit is mede omdat ze als een van de eerste op wereldwijd niveau deze boxen zijn gaan aanbieden. Hiernaast doen ze erg veel aan marketing maar leveren ze wel kwaliteits maaltijdboxen met verse producten, veel biologische producten waar het kan en bezorgen ze gratis in heel Nederland inclusief de Waddeneilanden

Ga direct naar HelloFresh

Mathijs Maaltijdbox (Nu met € 15,- korting)

Mathijs Maaltijdbox is van de bekende tv chef kok Mathijs Vrieze die met zijn foodboxen de strijd aangaat met onder andere HelloFresh en Marley Spoon. Het uitgangspunt van Mathijs Maaltijdbox zijn lekkere simpele gerechten gemaakt met verse producten en ingrediënten.

 

De Allerhande Box

De Foodbox van Allerhande oftewel in de volksmond De Allerhande Box genoemd is de nieuwste maaltijdbox in foodboxen land, deze box gebruikt voornamelijk de producten uit eigen assortiment (Albert Heijn) En zijn misschien niet zo vers en eerlijk als dat van de anderen, maar wel doet ook de Allerhande Box een goede poging om gezond eten met gezonde gerechten op tafel te zetten.

Ga direct naar de Allerhande Box

Marley Spoon.

Marley Spoon is een grote concurrent van HelloFresh maar heeft net iets luxere maaltijden met producten van leveranciers die extra aandacht aan hun product geven zoals Vlees van Boerderij Lindenhoff en Vishandel Jan Van As, beide leveren bijvoorbeeld ook aan top restaurants in Nederland. Tevens kun je bij Marley Spoon elke week kiezen uit 7 nieuwe gerechten die door professionele koks en food-experts worden ontwikkeld.

Marley Spoon met € 20,- korting bestellen.

Probeer zelf eens een foodbox.

Mocht ik je interesse hebben gewekt om eens een van deze foodboxen te gaan proberen dan kun je hier op deze website een maaltijdboxen kortingscode vinden waarmee je extra korting kan krijgen op je eerste bestelling.

Ook ben ik erg benieuwd naar jou ervaring met foodboxen , wees dus vrij om hieronder een reactie achter te laten.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Foodboxen, verantwoord en gezond eten.
Beoordeling
51star1star1star1star1star