Steeds meer mensen in Nederland zijn bezig met gezond leven en daarbij ook vaak met het verliezen van overgewicht, ook wel afvallen genoemd. Helaas zie ik maar al te vaak mensen die aan het afvallen zijn op een verkeerde manier. Door een extreem dieet te volgen, niet voldoende te bewegen of geen veranderingen aan te brengen wanneer er andere vervelende pijntjes ontstaan. Is dit bij u ook het geval, en kunt er wel wat hulp gebruiken op het gebied van afvallen op een gezonde manier? Neem dan gerust contact op of kijk op onze website voor meer informatie over hulp bij gewicht verliezen.

Waarom ik mensen help bij afvallen

Uit eigen ervaring weet ik dat gewicht verliezen niet eenvoudig kan zijn en al helemaal niet leuk voor veel mensen. Net als veel mensen in Nederland hou ik ervan om lekker te eten, maar wat ik lekker vind is niet altijd goed voor mijn gewicht. De nodige pondjes verliezen vergt daarom wel enige discipline. Ook als je hier niet heel goed in bent dan kan ik je wellicht op weg helpen met tips en advies zodat je je beter aan je dieetschema kan houden.

Pijn voorkomen bij afvallen

Veel mensen gaan op een verkeerde manier sporten of diëten en krijgen daarom last van andere pijntjes of verschijnselen die er voorheen niet waren. Dit zijn signalen dat je lichaam er even genoeg van heeft en waarschijnlijk vraag je dus iets te veel van jezelf. Als voeding help ik je om gezond en pijnvrij af te vallen zodat je op een verstandige manier gewicht kunt verliezen.

Schakel hulp in als je gezond wilt afvallen

Zoals besproken is het niet altijd gemakkelijk om in je eentje uit te vogelen hoe je het beste kunt eten en wanneer en hoeveel je precies moet sporten. Schakel daarom de hulp van een voeding in die ook ervaring heeft met sportvoeding maar ook bijvoorbeeld met mensen die problemen met eten hebben.