Kimberly Snyder

Kimberly Snyder is een voedingsdeskundige, met een aardige staat van dienst, zo heeft ze een aantal boeken geschreven en is  ze de New York Times beste verkopende schrijfster van het boek “The Beauty Detox Solution” en het boek “The Beauty Detox Power

Kimberly Snyder is ook de bedenker en maker van “Glow Bio” Een organische smoothie, sap en reinig bedrijfje in Los Angeles.

Kimberly Snyder is ook de voedingsdeskundige voor vele top beroemdheden in de entertainment industrie, zoals Drew Barrymore, Kerry Washington, Channing Tatum en Reese Whiterspoon en nog vele anderen.

Daarnaast is Kimberly Snyder ook een graag geziene en met regelmaat terugkerende gast in de The Today Show, The Dr OZ show en Access Hollywood, ze wordt door Voque genoemd als een van de top beauty en voedings-deskundigen.

Laten we beginnen met de gezond leven en afvallen tips met Kimberly Snyder.

Zo simpel kan het zijn!

Een gezonde leefstijl draait volgens een studie van de Michigan State University om vier dingen: niet roken, gezond eten, sporten en op een gezond gewicht blijven. Zo maak jij je dieet health proof

1. Eet koolhydraten

Ja echt, goede koolhydraten zijn broodnodig voor je brein om te kunnen functioneren, en voor je lichaam om spieren te blijven opbouwen en energie te leveren. Gezonde koolhydraten zijn langzame suikers uit bijvoorbeeld volkorenbrood, quinoa, linzen en zoete aardappelen. Sla ze dus niet over.

2. Beperk dierlijke eiwitten.

Bodybuilders eten veel dierlijke eiwitten voor een afgetraind lichaam, maar dit is helemaal niet zo gezond. Voedingskundige Kimberly Snyder: “Eet je te veel proteïnen, dan kun je wallen krijgen, haar verliezen en verstopt raken doordat je stofwisseling verslechtert. Beperk het eten van dierlijke eiwitten zoals kipfilet, vlees en vis tot maximaal drie dagen per week en eet de rest van de tijd plantaardige proteïnen zoals peulvruchten en noten.”

3. Verlaag je stofwisseling.

Een snelle stofwisseling is niet perse goed voor je. Kimberly Snyder: “De verhoogde verbranding van energie door het eten van stimulerende voeding als rode pepers of gember is gezond, maar een versnelde stofwisseling door stress kan zorgen voor verstopping, ophoping van afvalstoffen, versnelde veroudering en hormonen die uit balans raken. Neem bij stress wat rust om je stofwisseling te vertragen en gifstoffen kwijt te raken.”

4. Gebruik Peterselie

Peterselie is goed voor het herstel van de spijsvertering. In het groene kruid zit veel vitamine C en dit hoge gehalte helpt ijzer te absorberen. Het maakt je bloed schoon en verwijdert gifstoffen uit je lichaam.
Eet als je honger hebt. Volgens Kimberly Snyder toont onderzoek aan dat zes kleine maaltijden per dag (wat veel diëten voorschrijven) niet zorgen voor gewichtsverlies. Je kunt beter luisteren naar je maag en eten wanneer je daar zelf behoefte aan hebt. Eet alleen als je honger hebt, en kauw langzaam en goed, zodat je lichaam de tijd kan nemen een vol gevoel aan te geven.

5. Probiotica

Probiotica zijn gezonde bacteriën die slechte bacteriën uit ongezonde voeding onschadelijk maken, je weerstand verhogen en je stoelgang verbeteren. Natuurlijke probiotica zijn zuurkool, zure augurken, huttenkase, kefir en tempeh.

6. Pak fruit met pit.

Fruit met veel pitten is gezonder dan pitloos fruit, omdat het meer voedings-stoffen bevat. Pitten hebben DNA vol energie om een boom of plant te worden. Bij pitloos fruit is de kans groter dat het is bewerkt en belangrijke DNA vol energie mist. Je hoeft de pitten overigens niet op te eten om van het gezondheids-voordeel te profiteren.

7. Eet appelcider azijn als sladressing.

Eet je graag salade met balsamicoazijn? Slecht nieuws: volgens Kimberly Snyder is dit een product dat je lichaam verzuurt. Een lichaam met verzuurd weefsel geeft klachten als vermoeidheid, hoofdpijn en huidproblemen. Kies als sladressing liever appelcider azijn. Het bevat veel mineralen en kalium, verzuurt je lijf niet en zorgt voor goede bacteriën in je darmen.

8. Wees niet bang voor vet.

Voedingsdeskundige Kimberly Snyder weet dat veel mensen bang zijn om aan te komen van vetten, maar die angst is onnodig. “Het is belangrijk dat je begrijpt dat zowel verzadigde als onverzadigde vetten niet altijd je vijand zijn. Ze moeten wel natuurlijk zijn, kunstmatige vetten in chips en fastfood zijn wel heel ongezond. De vetten uit roomboter, avocado en vette vis als makreel en zalm kun je zonder zorgen eten. Sterker nog, je hebt ze nodig.

9. Veel rauwe groenten.

Begin elke maaltijd met rauwe groenten, omdat deze de meeste enzymen bevatten. Enzymen zijn eiwitten vol vitamines, die zorgen voor een gezonde chemische reactie in je lichaam (zoals het afbreken van vetten).

10. Kook met boerenkool.

Boerenkool barst van de vezels en van chlorofyl, een belangrijke bloedopbouwer en schoonmaker. Hoe schoner je bloed is, hoe mooier je huid wordt.

11. Eet bruine Bananen.

Bananen met bruine vlekken zijn gezonder dan de gele. Onrijpe vruchten zijn zuurder voor je lichaam, wat klachten als hoofdpijn kan geven. Hoe rijper fruit is, hoe beter je lijf het verdraagt.

12. Kook met restjes.

Je koelkast en vriezer bepalen wat je eet vanavond. Koken met restjes zorgt ervoor dat je bewust nadenkt over wat je gaat bereiden. Bovendien kook je met kleine restjes nooit te veel, en loop je dus geen kans dat je meer opschept dan je eigenlijk lust.

13. Slaap!

Het kost niets en het is gemakkelijk Slapen geeft je energie. En, ook handig: als je vroeg onder de wol kruipt, denk je niet aan die romige reep melkchocolade die je anders op de televisiereclame voorbij zou zien komen.

Luister eens goed naar je huid.

Beauty en gezondheidsexpert Kimberly Snyder zet je voor de spiegel. Dit zegt jouw gezicht over je voeding:

Puistjes op je kin of je kaak.
Ze kunnen een teken zijn van verstopping van de dikke darm, Eet meer vezelrijke producten zoals shiitake (43,3 gram vezels per 100 gram) om je darmen aan het werk te zetten.

Rimpels boven je mond.
Misschien heb je een verstopping in je spijsverteringskanaal. De oorzaak in je maag of dunne darm zijn gifstoffen die niet voldoende worden afgevoerd. Drink meer water .

Diepe lach rimpels.
Deze ontstaan als je longen en lever minder goed werken door roken of verkeerd ademhalen. Stoppen met sigaretten en beginnen met yoga helpen je ademhaling te verbeteren.

Voorhoofd rimpels.
Deze rimpels kunnen een teken zijn van een verstopte dikke darm of een galblaas vol gifstoffen. Eet minder zuivel en bewerkte voedingsstoffen.

Donkere kringen om je ogen.
Je bijnieren kunnen uitgeput zijn. Je drinkt misschien te veel cafeïne, slaapt niet goed of hebt te veel stress. Neem vaker rust en drink groene thee.

Vlekkerige huid.
Je hart moet te hard werken omdat je te veel dierlijke eiwitten of vetten eet. Meer plantaardig voedsel eten kan je celweefsel herstellen.

Upgrade je dieet in minder dan 10 minuten.

  1. Eet een handje cherrytomaatjes of bleekselderij voor je portie vezels en vocht.
  2. Grijp bij een dipje niet naar zoute snacks, maar open een raam om wakker te blijven.
  3. Vervang witte chocolade door een blokje extra puur, met meer dan tachtig procent cacao. Hierin zitten voedingsstoffen die je vetverbranding stimuleren.
  4. Zoete trek voorkomen? Poets je tanden na de lunch, dan heb je langere tijd geen zin in zoetigheid.
  5. Eet meer vezels, zoals fruit, noten en zemelen. Of kies eens voor de minder bekende vezelleveranciers: cayennepeper, chilipoeder, kaneel, rabarber, zeewier
    en paddenstoelen.

 

Wil je meer weten over deze gezondheid, beauty en afvallen tips?

kimberly snyder

 

Bestel Het Beauty Dieet van Kimberly Snyder op Bol.com

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Gezond leven en afvallen tips met Kimberly Snyder.
Beoordeling
51star1star1star1star1star