Wanneer je op zoek bent naar een cateraar in Ridderkerk ligt het er een beetje aan waar je de cateraar voor nodig hebt. Er zijn cateringbedrijven die hapjes en drankjes aanbieden maar ook met maaltijden en buffetten. Wanneer je een cateringbedrijf zoekt voor een feestje dan is het verstandig om een cateraar te benaderen die ervaring heeft met feestelijke hapjes en drankjes. Catering op je jubileumfeest kan met of zonder bediening. Misschien wil je zelf alles inschenken of heb je daar al mensen voor. Meestal bestaat een all-in arrangement uit wijn, bier, hapjes en professionele bediening. Het is maar net waar je voor kiest.

Feestelijk buffet

Is er bij jou op kantoor een jubilaris die wel een feestelijke avond heeft verdiend? Dan is het heel toepasselijk om deze persoon samen met de naaste collega’s en familieleden een warm en koud buffet aan te bieden. Cateraar Ridderkerk kan zo’n avond tot in de puntjes verzorgen. Voor een all-inclusive luxe buffet betaal je ongeveer 25 euro per persoon. Zo’n koud buffet bestaat o.a. uit;

-Rundercarpaccio en gevulde eieren

-Garnalen en geitenkaas

-Salades en diverse vleeswaren met of zonder vulling

-Flensjes en stokbrood

-Parmaham, Brie en diverse kazen

Dit is nog maar een kleine greep uit een luze buffet die wel of niet kan aangevuld worden met een eventueel warm buffet.

Warme en koude buffetten worden door een erkend cateringbedrijf geleverd met;

-Borden, bestek en glaswerk

-Opscheplepels en statafels

-servetten en stoelen

Eigenlijk alles wat je nodig hebt wordt door cateraar Ridderkerk gratis meegeleverd en thuisbezorgd. Eventueel kan gezorgd worden voor professionele bediening.

Culinaire catering

Een deskundig cateringbedrijf zorgt voor culinair eten maar dan thuis! Wil je een BBQ geheel verzorgd? Bij cateraar Ridderkerk is alles op het gebied van een goede BBQ verkrijgbaar. Het geeft veel gemak en rust wanneer je een cateringbedrijf inhuurt om je feest of partij geheel te verzorgen. Kijk voor informatie op de website.