De afvallen branche is een van de grootste ter wereld, er worden wereldwijd triljarden aan verdiend elk jaar en daarom is het ook niet zo vreemd dat er ontzettend veel bedrijven en personen een graantje proberen mee te pikken in deze markt. Dat is ook de voornaamste reden waarom er zo veel niet werkende of slechte methodes voor het kwijtraken van gewicht zijn. Op onze website Dieet & Afvallen probeer ik daarom alleen materiaal en methodes met je te delen die er wel toe doet en die wel echt werkt, Happy Weight is hier een van en daarom laat ik je door middel van dit artikel kennis maken met Happy Weight.

Wat is Happy Weight?

Om te beginnen ga ik je vertellen dat Happy Weight het enige afslankplan is dat door de meeste verzekeraars wordt vergoed. Welke verzekeraars dit zijn vertel ik je onderaan deze pagina. Maar wat is Happy Weight nu precies?

De methode van Happy Weight gaat via gezonde voeding met als doel een permanent resultaat, dit succes programma neemt je in 15 weken maar naar het eind resultaat. Jouw streef blijvend streefgewicht, het leert je namelijk omgaan met voeding, hoe je gezond kunt eten en hoe je slank blijft. Het is een schriftelijk coaching programma dat je er niet alleen mooi wilt laten uitzien door gewicht kwijt te raken maar dat je een gezonder leven gaat leiden, want gezond betekend slank en de kennis hierin houd je slank.

Afvallen met Happy Weight.

Er zijn 3 verschillende programma’s waar je uit kunt kiezen die allemaal de focus leggen op gezonde voeding met de hulp van professionele voedingsdeskundigen. Zo is er een Personal programma, een zogenoemd  speciaal stippenplan voor mensen met beperkingen en is er zelfs een afval programma voor kids.

Happy Weight Personal.

De eerste in dit rijtje van afval programma’s is het “Personal” programma, dit is het basis programma waarin je op een leuke en speelse manier een ander eet patroon gaat leren. Dit programma is voor iedereen en je leert stap voor stap hoe je kunt afvallen en een permanent slank gewicht kunt behouden.

Happy Weight stippenplan.

Dit is een speciaal programma en redelijk uniek, ikzelf ken maar weinig afval programma’s die ingericht zijn voor mensen met geestelijke beperkingen. Met deze methode leren verstandelijk gehandicapten hoe ze gezond kunnen leven en omgaan met voeding, door middel van stippen, vandaar het stippenplan en stickervellen leren ze spelenderwijs gezond en slanker te leven.

Happy Weight Kids.

Het 3e programma van Happy Weight is een speciaal programma voor kinderen, waar de focus niet ligt op het afvallen maar juist het voorkomen van overgewicht bij kinderen. Door kinderen bewust te maken van voeding en te leren dat gezond eten leuk en lekker is kun je ze goed voorbereiden op een slank leven. Dit wordt bereikt door middel van spelletjes, puzzels, verhaaltjes en testjes.

Prijzen Happy Weight.

Personal programma = € 8,95 per week.
Deze cursus duurt 15 weken en je betaald nu tijdelijk € 8,95 ipv € 9,95

Wat zit erbij?

 • 3 welkomstcadeaus (Het boek Verrukkelijk & Gezond, handige stappenteller, en taillemeter.)
 • 2 Mooie bewaarbanden.
 • 15 weekdelen.
 • Een voedingskeuzelijst.
 • Beweegplanner.
 • Een handig register.

Meer informatie Personal programma   

Het Stippenplan programma = € 169,-

Dit pakket is speciaal voor mensen die werken met verstandelijk gehandicapten zoals, diëtisten, leerkrachten, begeleiders, gedragsdeskundigen. In dit complete pakket zit alles wat je nodig hebt om het stippenplan zorgvuldig te kunnen volgen.

Meer informatie Stippenplan  

Het kids programma = € 69,-

In 10 weken leert je kind op een leuke en spelende manier waarom gezonde voeding belangrijk is en dat het ook leuk en lekker is. Op deze spelende manier leert een kind dan ook welke voedingsmiddelen gezond zijn en waarom je van bepaalde producten dik wordt.

Dit programma kan al gevolgd worden door kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie Kids programma   

Welke Zorgverzekeringen vergoeden Happy Weight?

Naast het feit dat Happy Weight je laat afvallen jou te leren gezond te eten, wat een erg verantwoorde manier is waarbij geen speciale middelen zoals shakes enz bij komen kijken en het Jojo effect uitsluit heeft het nog een uniek kenmerk. Er zijn namelijk een aantal zorgverzekeringen die dit programma vergoeden en daarmee het werkende resultaat erkennen. Hieronder volgt een overzicht van zorgverzekeraars die dit programma geheel of gedeeltelijk vergoeden.

 • ONVZ
 • Zilveren Kruis
 • Agis
 • FBTO
 • Avero
 • OZF

Of er een vergoeding kan plaatsvinden door jouw zorgverzekeraar is afhankelijk van je aanvullend pakket, ook betekend deze lijst niet dat andere zorgverzekeraars dit niet vergoeden. Het kan zo zijn dat wanneer je een aanvraag doet voor een vergoeding van dit programma dat je hem alsnog krijgt. Neem hiervoor contact op met je verzekering.

Belangrijke kenmerken van Happy Weight.

 • Blijvend resultaat.
 • Cursus van 15 weken.
 • Ook voor kinderen en verstandelijk gehandicapten.
 • Vergoed door zorgverzekeringen.
 • Voor iedereen geschikt.
 • Geen poeders, pillen of shakes.
 • Gezond leren eten.
 • Geen maaltijdvervangers,
 • Geen Jojo-effect.

Direct naar Happy Weight   

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Happy Weight
Beoordeling
51star1star1star1star1star