HelloFresh

Omdat ik zelf sinds kort ervaring heb opgedaan met het hellofresh concept en ik aangenaam verrast was over dit lidmaatschap dacht ik laat ik er eens een artikel over schrijven. Ik weet dat er veel mensen al eens wat over gehoord hebben en dat er ook veel mensen opzoek zijn naar meer informatie over hellofresh en dan met name gebruikers ervaringen. Deze gebruikers ervaringen geven een beter beeld over het concept zijn vaak eerlijker dan de marketing van HelloFresh en soortgelijke bedrijven zelf dus vandaar mijn artikeltje. Daarnaast heb ik ook een HelloFresh Kortingscode voor je verder op in dit artikel.

Direct naar HelloFresh.nl   

Wat is HelloFresh?


Classic_2016_336x280_v6Een box bevat dus een aantal boodschappen en eigenlijk moet ik zeggen dat de HelloFresh box een aantal recepten bevat met de daarbij behorende boodschappen, deze boodschappen zijn precies gelijk aan de recepten en zul je dus nooit teveel overhouden.

Het idee is dat je wanneer je bijvoorbeeld een box voor 4 personen en voor 5 dagen hebt besteld dat je vanaf het moment dat je de HelloFresh box thuis geleverd krijgt je elke dag een recept uit de box gaat maken, er zit een uitgebreid recepten folder bij met de daarbij behorende voedsel producten informatie en hoe je de recepten maakt.

Gezonde Recepten

HetHelloFresh concept bestaat niet uit willekeurige recepten die iedereen kan bedenken maar juist uit gezonde recepten die alleen maar met verse producten worden gemaakt, zo zijn alle producten afkomstig van betrouwbare bronnen, altijd vers en wordt er gebruik gemaakt van bijvoorbeeld seizoen producten en uit eigen streek.

Makkelijke Recepten

HelloFresh recepten zijn niet alleen erg gezonde recepten maar ook nog eens erg makkelijke recepten, je hoeft dus geen culinaire hoogstandjes uit te halen in je keuken maar iedereen kan de was doen metHelloFresh ik bedoel iedereen kan lekker koken met HelloFresh 😉 Omdat alles al voor je bedacht is en de hoeveelheid ingrediënten vaak al kant en klaar voor je in een zakje zit hoef je de verse producten vaak alleen nog maar te snijden en of de juiste hoeveelheid ervan te nemen.

Lekkere Recepten

Had ik al gezegd dat HelloFresh uit gezonde recepten bestond? ja? en had ik ook al gezegd dat het makkelijke recepten zijn? Dan had ik zeker nog niet gezegd dat de recepten ook hele lekkere recepten zijn? 😉

Wat ik nou zo leuk vind van HelloFresh is dat je dus door een lidmaatschap aan te gaan met HelloFresh je jezelf verplicht om nieuwe recepten te leren kennen, je leert nieuwe producten te eten en ermee te koken, zo eet je producten en hele lekkere recepten die jezelf anders niet zo snel zou maken. Hierdoor bouw je meteen een grote voedsel kennis op en leer je met veel verschillende voedselproducten en ingrediënten te koken.

Gratis Thuisbezorgd

Als je een lidmaatschap neemt op HelloFresh dan word de box die je hebt gekozen altijd gratis en op tijdstip en dag naar je eigen keuze bij je af geleverd

Flexibel Lidmaatschap

Denk nu niet meteen dat je voor altijd of voor een hele lange tijd vast zit aan dit abonnement , je bent niet verplicht om elke week een box af te nemen en je kunt via je persoonlijk account op de website,  heel makkelijk je bestellingen beheren en zo kun je als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of even geen zin hebt in een maaltijdbox, je account pauzeren. Daarnaast is het ook mogelijk om eerst een proefbox te bestellen.

Hello Fresh komt dus neer op dit.

Hellofresh bedenkt voor jou de recepten en doet voor jouw de daarbij behorende boodschappen, dit zijn altijd verse verrassende recepten, lekkere recepten en gezonde recepten. Deze worden gratis bij je bezorgd wanneer en waar je maar wilt.

Jij gaat met deze recepten aan de slag en binnen 30 minuten zet je elk recept op tafel.
Op deze manier eet je gezond, leer je heel veel over recepten, de ingrediënten, koken en de voedsel product eigenschappen.

Kortom alleen maar voordelen.

Hello Fresh deze week of Hello Fresh Volgende week?

Ik snap dat je graag wilt weten wat hello fresh deze week aan recepten voor je in petto heeft of dat je graag wilt weten wat er volgende week aan recepten in de boxen te vinden is, hier kun je heel eenvoudig achter komen door gewoon even naar de website te gaan.

Tot slot.

Ik heb deze maaltijdbox tot nu toe alleen maar als heel positief ervaren, dat kun je ook wel zien als je mijn artikel over hellofresh hebt gelezen, maar ja zeg nou zelf, gezonde, lekkere recepten, dat bestaat uit fresh food, verse ingrediënten.

We willen toch allemaal altijd lekkere gerechten eten en gezonde maaltijden tot ons nemen? Uiteraard hangt hier aan prijskaartje aan maar deze vind ik persoonlijk in verhouding staan met wat je krijgt, bedenkt maar zo je hoeft zelf niet te bedenken wat je gaat eten en daar de boodschappen voor te doen, de producten zijn vers en uit eigen streek, vaak seizoen producten en altijd erg lekker en gezonde recepten.

Ik zou zeggen probeer het gewoon zelf en daarna ben ik erg benieuwd naar je reactie, die zie ik dan ook graag hieronder op de pagina in het reactie veld terug, mocht je nog vragen hebben dan kun je die daar ook in stellen.

HelloFresh Kortingscode

Als je je nu via mij je eerste HelloFresh box bestelt dan mag ik je een een korting van € 20,- euro aanbieden, deze korting geldt op de Original, Veggie of Familybox en bestaat uit 2 x € 10,- Je krijgt dus op de eerste 2 maaltijdboxen, per box 10,- korting maar bent niet verplicht om ook een 2e maaltijdbox te bestellen.

Om gebruik te maken van deze korting gebruik je onderstaande knop, je wordt dan doorverwezen naar de website waar de korting wordt geactiveerd.

HelloFresh met korting bestellen   

Maaltijdboxen Vergelijken

HelloFresh is dan wel de marktleider in de maaltijdboxen sector, maar er zijn natuurlijk nog meer maaltijdboxen die je kunt bestellen via de website Maaltijdboxen Vergelijken kun je meer informatie vinden over HelloFresh maaltijd boxen maar ook over de andere maaltijdboxen.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
HelloFresh
Beoordeling
51star1star1star1star1star