Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad. Of je zit nu in zo’n fase. Een fase in je leven dat je echt bereid bent om eens flink te gaan afvallen! Dat is allemaal wel mooi en aardig, maar je weet ook dat het onwijs moeilijk is. Afvallen zelf is niet zo moeilijk. Maar ja, hoe blijf je slank en zorg je ervoor dat je geen terugval krijgt? Een zogeheten jojo effect dus. Als je wilt afslanken is het belangrijk om professionele hulp in te schakelen. Tuurlijk, een personal trainer is handig, iemand die je buddy is tijdens het sporten. Maar is dat wel genoeg? Of, beter gezegd, is deze vorm van hulp wel verstandig?

Kilo Burner is ideaal afslanken zonder jojo effect.

Het antwoord hierop is nee, nee eigenlijk niet. En ik spreek uit ervaring. Na lang zoeken kwam ik erachter dat op de site van Kilo Burner (www.kiloburner.com), voor mij de ideale vorm van afslanken stond. En zonder jojo effect. Misschien wel mijn belangrijkste reden om, uiteindelijk, voor dit programma te hebben gekozen.

21 dagen challenge + stappenplan.

Als je een slank lichaam wilt, is het vanzelfsprekend dat je er veel voor moet doen. Je moet er ook veel voor laten (logisch). Bij de Kilo Fat Burner krijg je een stappenplan, een 21 dagen challenge, en een dieet. Dit zullen alvast je handvaten zijn op weg naar jouw killerbody. Het programma laat me zien hoe ik meer energie krijg en haal uit voedingsstoffen maar ook uit verschillende oefeningen. En dat is super handig want het is natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk energie te hebben en dus zoveel mogelijk calorieën te kunnen verbranden. De Kilo Fat Burner is opgezet door Tino. Zo meteen meer hierover.

Kilo Burner Tino Burns 21 dagen challenge

Wie is en wat doet Tino precies?

Tino helpt mensen met gewichtsverlies en een gezonde levensstijl op te bouwen. Het proces naar een slank lichaam/killerbody beeld hij af als iets leuks. Want, volgens hem,is dat het ook. Tino geeft je de bouwstenen maar uiteindelijk is het de bedoeling dat jij er, natuurlijk, iets van maakt.

Gezond vet verbranden, hoe doe je dat nou eigenlijk? Wat voor dieet is haalbaar? En zorgt ervoor dat je geen terugval krijgt? Waar haal je meer energie uit om gezond vet te verbranden? Wat zijn de mogelijkheden? Ik kan je vertellen dat de mogelijkheden uiteenlopen en er veel van zijn. Neem bijvoorbeeld de 21 dagen challenge. Met dit stappenplan zorg je ervoor dat je op een leuke en leerzame manier je doelen gaat behalen. (Ik spreek uit ervaring). Wat leuk om te weten is, is dat je een maand lang gratis deel kunt nemen aan het programma. Met het zogeheten gratis membership. Super handig natuurlijk! (Ook al was de prijs hiervoor al niet zo hoog). Maar gratis klinkt altijd goed, nietwaar?

3 Boeken voor de weg naar een gezond en slank leven.

Bij dit programma krijg je drie boeken. Elk boek is voor een ander deelonderwerp, maar het houd allemaal verband met elkaar. En dat is natuurlijk: de weg naar een gezond leven. Wat van tevoren wel gezegd moet worden is dat je niet meteen na een maand de hoogste verwachtingen moet hebben van jezelf. Dit zorgt alleen maar voor teleurstelling en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Elk lichaam is anders, zo ook die van jou. Jouw lichaam zou anders kunnen reageren dan weer een ander lichaam. Begin op korte termijn met lage verwachtingen stellen. En stel op lange termijn de hoge verwachtingen. Dit zal de beste manier zijn om je doel uiteindelijk met succes te kunnen behalen.

Mijn eigen ervaring met Kilo Burner.

Ikzelf heb dit programma voor 4 maanden gevolgd. (Dus 4 x 21 dagen). En ik moet zeggen dat ik zeer maar dan ook zeer tevreden hierover ben. Ik begon met de insteek dat niks zou veranderen en slank worden me nooit zou gaan lukken. Dit bracht me niet verder en zou me op de lange termijn ook nergens gaan brengen. Hier was ik me van bewust dus besloot ik mijn tactiek te veranderen naar hoop. Hopen is niet altijd even makkelijk of slim (volgens mensen). Maar geloof me als ik zeg dat het mij echt heeft geholpen in het proces naar een droom lichaam. Leer van jezelf te houden, en je zult zien hoe makkelijk de dingen zullen gaan. Ook de dingen waarvan je nooit had gedacht dat ze zouden gaan hoe ze uiteindelijk blijken te gaan. Hieronder heb ik mijn dagboek neergezet. Ik heb het programma de volledige 21 dagen gevolgd, dus dit ga je ook zien. Veel leesplezier!

Mijn dagboek van de 21 dagen challenge.

 • Dag 1: Ik was vandaag al vroeg wakker. De eerste uren vond ik het zwaarst. Het eten was te doen, het trainen ook. Maar ik voelde me erg leeg vanbinnen. Ik denk dat ik alles goed moet gaan doorlezen want dat heb ik nog niet gedaan.
 • Dag 2: Gisteravond heb ik de tijd genomen om alles goed tot me te nemen. Ik ben er helemaal klaar voor! Let’s go.
 • Dag 3: De eerste resultaten zijn zichtbaar. (Waarschijnlijk waren ze dat al maar ik heb de eerste paar dagen niet echt in de spiegel gekeken).
 • Dag 4: Mijn lichaam is eraan gewend geraakt denk ik. Ik zit sneller vol en haal veel energie uit mijn maaltijden. Ook heb ik gemerkt dat er sprake is geweest van spierversterking. Hierdoor verloopt het sporten ook soepeler.
 • Dag 5: Ik zie veel resultaat.
 • Dag 6: Ik zie veel resultaat.
 • Dag 7: Ik zie veel resultaat.
 • Dag 8: Vandaag heb ik een terugval gehad. Ik zat niet lekker in mijn vel en dat bleek ook. Morgen ga ik er weer met een frisse kop voor!
 • Dag 9: Het lijkt wel of de terugval van gister nodig was. Ik had vandaag meer motivatie dan ooit. Heb zeker wel veel calorieën verbrandt. Gaat lekker!
 • Dag 10: Ik zie veel resultaat.
 • Dag 11: Ik zie veel resultaat.
 • Dag 12: Ik zie veel resultaat.
Kilo burner 21 dagen challenge

Dag 12 t/m 21 waren precies hetzelfde dus was dat overbodig. Ik hoop dat jullie ook lid gaan worden van de community!