Heb je de knoop doorgehakt en wil je voor aankomende zomer graag een aantal kilo’s verliezen? Allereerst, goed bezig! Steeds meer Nederlanders wijden zich aan het sportende, gezonde leven. In een tijd waarin we meer over het menselijk lichaam, voeding en sport weten dan ooit is het voor men steeds belangrijk aan het worden om gezond te leven. Een gezonde levensstijl biedt dan ook bewezen gezondheidsvoordelen, voordelen die je anders misloopt. Maar, waar voor de één afvallen een fluitje van een cent is, heeft de ander er enorme moeite mee. Als jij tot de groep behoort die wel wat ondersteuning kan gebruiken dan is dit artikel voor jou! We gaan je in dit artikel namelijk kennis laten maken met BioHCG en het Beter in Balans dieet. Lees gauw verder!

BioHCG & Beter in Balans

BioHCG is de perfecte ondersteuning voor iemand die graag wat van dat vervelende vet wilt verliezen. In BioHCG bevinden zich namelijk stoffen die van jouw lichaam een echte vetverbrander maakt. Elke ochtend begin je de dag met BioHCG druppels uit de ampullen. Deze druppels zijn een combinatie van drie verschillende stoffen; gedestilleerd water, citroenzuur en L-Carnitine. Door middel van het gedestilleerde water en het citroenzuur wordt het hongergevoel onderdrukt, dit zorgt ervoor dat je je langer vol zult voelen. De perfecte ondersteuning tijdens een dieet. Daarnaast zal de L-Carnitine ervoor zorgen dat vet makkelijker te transporteren is ter verbranding. 

Echter, het nemen van BioHCG alléén zal niet voldoende zijn. Om ervoor te zorgen dat je afslankt, en slank blijft, zal ook je eetpatroon moeten veranderen. Hier komt het Beter in Balans dieet om de hoek kijken. In essentie is het Beter in Balans dieet een calorieënbeperkt dieet, dit zie je voornamelijk terug in het terugdringen van de hoeveelheid koolhydraten en vetten. Elke dag is tot in de puntjes uitgestippeld, je hoeft zelf dus niet allerlei maaltijden te bedenken. Door het Beter in Balans dieet nauwkeurig te volgen zal je ook veel kennis opdoen over wat je nou zoal wel en niet moet eten. Dít zal ervoor zorgen dat je ook na het dieet slank zal blijven! 

Extra ondersteuning 

Mocht je op zoek zijn naar net dat beetje extra ondersteuning, of je wilt juist het proces versnellen, zijn er ook nog andere supplementen bij te nemen. Sport je er bijvoorbeeld nog naast? Dan kunnen fatburners bijvoorbeeld een goede toevoeging zijn! Ook voor na het dieet zijn er supplementen die je kunnen helpen om slank te blijven. Een vetblokker, eiwitshake of caloriebewust cooking spray kan erg handig zijn om in huis te hebben om de gezonde levensstijl voort te zetten. Twijfel niet langer en bestel vandaag nog jouw BioHCG kuur!