koolhydraatarm dieetWil je snel afvallen? dan is misschien een koolhydraatarm dieet wat voor jou!

Een koolhydraatarm dieet kan er voor zorgen dat je wel 2 kilo per week kan afvallen en dat zonder heel veel te doen. Het is een makkelijk en snel dieet, dit is ook de reden waarom het een van de populairste diëten is onder de afvallers.

Je merkt snel al resultaat, het is dus ook al snel zichtbaar dat je aan het afvallen bent, het is goed en makkelijk voor iedereen om te volgen, het enige dat je moet leren is wat de goed manier is, want je wilt wel verantwoord en gezond bezig zijn met jezelf en niet afvallen op een manier die schade kan toebrengen aan je lichaam.

Als het op afvallen en diëten aankomt dan zijn er ontzettend veel verschillende manier van afvallen en diëten die je kunt volgen, je hebt bijvoorbeeld het bekende dieet van Sonja Bakker, dit dieet laat nog wel wat steekjes liggen hier en daar, je wilt namelijk niet je lichaam overbelasten tijdens het afvallen. Daarom is een koolhydraatarm dieet wellicht een hele goede keuze.

Wat zijn de voordelen van een koolhydraatarm dieet?

Je kan wel 2 kilo per week afvallen, Je ziet al snel resultaat, het is makkelijk vol te houden voor iedereen. Het is gratis!
Het is blijvend, gezond en je bent verantwoordelijk bezig.

koolhydraatarm dieetJe zal vast al eens gehoord of gelezen hebben dat het onverstandig is om veel producten met veel koolhydraten te eten wanneer je wilt afvallen. Koolhydraten zitten in heel veel verschillende producten dus dat is dan makkelijker gezegd dan gedaan toch? Je lichaam heeft wel koolhydraten nodig om te kunnen functioneren. Alles wat teveel aan koolhydraten in je lichaam terecht komt wordt opgeslagen door je lichaam en veranderd in buikvet. Het is dus slecht om helemaal geen koolhydraten te eten, het gaat er dus om dat je niet teveel maar ook niet te weinig koolhydraten binnen krijgt.

Koolhydraten vindt je grotendeels in voedsel producten zoals: Sauzen, Koek, Soep, Noedels, Brood, Suiker,Rijst,Pasta, Vezels, Alcohol en zo kunnen we nog wel even door gaan.

Het doel in het koolhydraatarm dieet is makkelijk.

Het doel is om voedselproducten met een hoog koolhydraat gehalte uit je dagelijkse voeding te laten. Dit klinkt moeilijker dan dat het is, het lijkt inderdaad moeilijk als ik zeg dat je geen pasta, rijst, brood mag eten. natuurlijk mag je het wel eten alleen moet je het minderen. Het gaat er vooral om dat je weet wat je eet en waar je mee bezig bent, het doel is dus om een systeem te ontwikkelen waarin je niet meer mee aankomt.

De meeste mensen denken dan ook dat het bij een koolhydraatarm dieet vooral gaat om het niet eten van koolhydraten, dit is niet helemaal correct, koolhydraten zijn een van de meest belangrijkste voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft, het zorgt voor je energie, daarom erg belangrijk om er wel genoeg van binnen te krijgen. Met het Koolhydraatarm dieet zorg je er voor dat je geen overschot een koolhydraten kweekt in je lichaam.

Nu hoor ik je al denken, dat zal allemaal wel maar hoe raak ik nu dat over gewicht kwijt?

Heel simpel, lees goed! Wanneer je dit koolhydraatarm dieet volgt zorg je ervoor dat er geen overschot aan koolhydraten in je lichaam zit door jet dieet ga jij je lichaam dwingen om de overschotten die je nu wel hebt op te maken, dit doe je door dus heel weinig koolhydraten te eten. Je gaat dus al heel snel afvallen!

koolhydraatarm dieetHet dieet houdt zich ook al bezig met je toekomst, je wilt nu gewicht kwijt raken en het liefst zo snel mogelijk, maar dat wil je ook behouden toch? Dus om ervoor te zorgen dat je niet meteen weer aankomt na het dieet of in de toekomst moet je ervoor zorgen dat je weet wat je eet, zolang je weet wat je eet en wat wel en niet goed voor je is kan je op gewicht blijven. Hier helpt het koolhydraatarm dieet je dus bij, het leert je.

Een van de grootste voordelen van het dieet is dat het niet duur is, je hoeft niet allerlei ingewikkelde dingen te doen of dure producten aan te schaffen, geen dure shakes dus! Je kan in principe die dieet geheel gratis volgen dus wat wil je nog meer? Sneller, goedkoper en makkelijker kan het toch niet?

Wat is het dat in koolhydraten zit dat er voor zorgt dat je zo aankomt?

In koolhydraten zitten veel suikers en zetmeel, een normale hoeveelheid suiker heb je gewoon nodig in je lichaam, alleen wanneer dit teveel wordt dan creëer je dus een overschot en kom je gewicht aan. Je lichaam kan het niet meer verteren en slaat het dus op, wat resulteert in vet. Zetmeel heeft je lichaam al helemaal niet veel nodig het wordt ook nog eens slecht door je lichaam af gevoerd en het duurt vrij lang om af te breken voor je lichaam, met een Koolhydraat arm dieet voorkom je dit dus allemaal.

Mocht je inspiratie nodig hebben om koolhydraat vrij te eten en te koken, dan zou je eens moeten kijken naar het:

Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Dit pakket bestaat uit een aantal recepten boeken met daarin voornamelijk veel koolhydraatarm recepten, de recepten zijn makkelijk en snel te bereiden, daarnaast worden er bij de recepten tips gegeven en kan je kiezen of je wel of geen koolhydraten en of verzadigde vetten in je gerecht wilt hebben.

Klik op deze link voor meer info en om te bestellen.

koolhydraatarm dieet

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren