Ben jij onlangs veel gewicht verloren? In dat geval kan het zijn dat je gezicht niet meer op de plaats zit waar het zat. Een goede oplossing hiervoor is kiezen voor een liquid facelift, waarbij jouw gezicht iets wordt verjongd zonder dat er sprake is van een operatie. Je hoeft niet onder het mes te gaan, maar het gezicht wordt behandeld met een natuurlijk middel genaamd hyaluronzuur. Aan de hand van fillers is het mogelijk om het gezicht een stuk jeugdiger te laten zijn. Door de frisse uitstraling zal je bij de eerste ontmoeting een goede indruk achterlaten op mensen.  Verder is er nauwelijks sprake van hersteltijd en vallen de kosten voor de behandeling relatief gezien mee. 

Hyaluronzuur fillers

Er wordt bij de behandeling gebruik gemaakt van hyaluronzuur fillers, een natuurlijk middel dat al in het lichaam voorkomt. Hierdoor zal de huid niet negatief reageren op de behandeling. De gezondheid van jouw huid blijft gewaarborgd, terwijl het middel kan worden toegepast bij de neus, de kaak of de ogen. Hierdoor ziet jouw huid er na de behandeling veel jonger en egaler uit. Het volume van de huid wordt immers aangepast. Door de fillerbehandeling bij Betan Clinics wordt de huid extra gevuld en zal je een jonge uitstraling krijgen. 

Permanent of niet-permanent

Bij het gebruik van fillers is het belangrijk om van tevoren goed te bestuderen of het effect van de behandeling wel of niet permanent is. Het voordeel van een permanente behandeling is dat je voor de lange termijn kunt genieten van het effect. De kosten zullen hierdoor in de toekomst laag uitvallen. Het nadeel van een permanente behandeling is dat het resultaat van de behandeling moeilijk te veranderen is, hetgeen nadelig kan zijn indien je niet tevreden bent over het resultaat. Raadpleeg daarom de huisarts voordat je aan een operatie begint. 

De liquid facelift

Misschien dat de term liquid facelift voor jou niet bekend voorkomt. Bij de facelift wordt er niet één specifieke plek gehydrateerd, zoals bij fillers het geval is. In plaats daarvan worden bij een facelift fillers op meerdere plekken in het gezicht toegepast. Hierbij kun je denken aan plekken waar de ingreep in het gezicht daadwerkelijk noodzakelijk is. Meestal vindt dit plaats bij de neus, de slap, de jukbeenderen of de wangen.  De ingreep verloopt snel en zonder dat er sprake is van pijn. Van tevoren word je uitgebreid toegelicht over het verloop van de behandeling.