Naast de vele informatie over slanker leven, gezonder eten en afvallen op het internet, is het ook weleens leuk om naar ene beurs te gaan die speciaal over deze onderwerpen gaat. Het Love For Life evenement dat op 4 en 5 Juni in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden wordt is een beurs waar je alles kan vinden over, mindfulness, wellness, afvallen, gezond leven, meditatie, koken, recepten en ga zo maar door.

Love For Life.

Op het Love For Life evenement kun je veel workshops volgen, kookdemo’s en presentaties bijwonen van onder andere Radmilo Soda, Anouk Hoogendijk, Johan Noorloos en vele anderen. Ook kom je de dames van Chickslovefood tegen, kun je vele lekkere hapjes proeven bij de verschillende foodtrucks en vind je er enkele bekende healthy food bloggers van Nederland.

Winactie Yogareis.

Daarnaast mogen we je melden dat als je nu online je kaartjes besteld dat je meteen automatische kans maakt op een Yogareis voor 2 personen naar Turkije, de hele reis wordt voor je verzorgd en vliegt vanaf Amsterdam naar Dalaman, waar een lux zeilschip op je ligt te wachten waar je een week lang op mag vertoeven met elke dag maar liefst 2 yoga sessies.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is via onderstaande knop je kaartjes te bestellen.

Deelnemers op de Love For Life beurs.

Hier een kleine greep uit de vele deelnemers die je kunt vinden op het Love For Life event.

Nog veel meer informatie over de deelnemers vind je op de website van Love For Life, gebruik onderstaande knop om direct gebruik te maken van de kortingscode.

Kortingscode.

Bestel nu online je tickets voor 18,- i.p.v. 22,- en maak meteen kans op de Yogareis. Gebruik onderstaande knop op de actie te activeren en automatisch naar de website te gaan.

Kaartjes met korting bestellen