Als voedingscoach ben je altijd bezig met voeding, de voedingsindustrie en alles wat daar mee te maken heeft. Voordat ik deze website begon, heb ik altijd mensen geadviseerd bij hun voeding, ik maakte dieetschema’s en zorgde ervoor dat mijn klanten een gezond eetpatroon volgden. De laatste 2 jaar ben ik zelf erg fan van de maaltijdboxen, en ik ben dan ook vooral een voorstander van de gezonde voeding die deze boxen met zich mee brengen, daarom wil ik je in dit artikel meer vertellen over mijn favoriete maaltijdbox, Marley Spoon.

Direct naar Marley Spoon   

Marley Spoon.

Geloof me als ik zeg dat ik al veel maaltijdboxen heb geprobeerd, ik ben dan ook redelijk tevreden over de meeste van deze boxen, zo heb ik regelmatig de recepten van HelloFresh besteld, maar ook Beebox, De Krat, Streekbox, Allerhande en Marley Spoon heb ik vaak besteld.

Over Marley Spoon ben ik het meest tevreden en ga je daarom wat meer over het bedrijf en de werkwijze vertellen.

Het bedrijf is net als HelloFresh een Duits bedrijf dat wereldwijd maaltijdboxen verkoopt, zo zijn ze actief in landen als Belgie, Nederland, Het verenigd koninkrijk, Amerika, Australie en nog meer landen.

Marley Spoon heeft 2 maaltijdbox varianten en een fruitbox die je hier bij kan bestellen, we hebben het dan over de maaltijdbox voor 2 personen met 3 gerechten, of de familiebox voor 2 volwassenen en 2 kinderen met 3 gerechten.

  • De 2-persoons box kost € 39,90
  • De Familiebox kost € 59,40

Maar met een leuke korting van € 25,- onderaan dit artikel kan je je eerste Marley Spoon maaltijdbox tegen een erg leuke prijs bestellen.

Marley Spoon Recepten.

Zodra je een maaltijdbox naar keuze hebt geselecteerd en een account hebt aangemaakt, kun je aangeven welke Marley Spoon recepten je wilt ontvangen in je box. Elke week word door een team van voedingsdeskundigen, diëtisten en professionele koks weer een nieuwe selectie recepten bedacht, waar jij uit kunt kiezen.

Dit team van experts, houd tijdens het bedenken van de Marley Spoon recepten rekening met een aantal belangrijpe factoren, die erg belangrijk zijn voor een gezond eetpatroon.

Zo wordt er volgens de schijf van vijf gezorgd voor gevarieerde gerechten, en is elk gerecht uitgebalanceerd, zodat je nooit teveel of te weinig bouwstoffen, mineralen en vitaminen binnenkrijgt, maar juist het geen dat je dagelijks nodig hebt.

De recepten zijn naast gevarieerd en uitgebalanceerd, ook nog eens erg lekker, cultureel en bijzonder, dit is wat mij juist aantrekt bij Marley Spoon. Het bedrijf maakt gebruik van duurzame producten en ingrediënten in de gerechten, het werkt nauw samen met producenten, boeren en leveranciers uit de regio, die allen voor (biologisch) en duurzaam staan.

Zo krijg jij elke week weer gezonde recepten met de beste kwaliteit verse producten thuisbezorgd, volgens het eenvoudig te volgen stappenplan met afbeeldingen zet jij deze recepten binnen 30 a 40 minuten op tafel.

Marley Spoon Korting.

Omdat ik deze korting zelf vaak heb gebruikt, wil ik je hem natuurlijk niet onthouden, ik bedoel 25,- korting op je eerste Marley Spoon bestelling is toch best wel veel, en zeker de moeite waard, het enige wat jij hoeft te doen om deze korting te activeren is, via onderstaande knop naar de website te gaan, waar dan de korting automatisch wordt geactiveerd.

Marley Spoon met 25,- korting   

Marley Spoon Review.

Ondanks dat ik Marley Spoon erg vaak heb besteld, heb ik momenteel geen review op de website staan. Deze gaat er in de toekomst zeker komen, tot die tijd ben ik erg benieuwd naar jouw Marley Spoon ervaring, deze kun je achter laten door het reactieveld onderaan deze pagina te gebruiken.

Opzeggen.

Daarnaast wil ik erbij zeggen, omdat er veel misverstanden zijn over het opzeggen van dergelijke maaltijdbox abonnementen, je kunt altijd opzeggen, ook na de eerste box, dat geld trouwens voor alle maaltijdboxen in Nederland, sinds kort heb je ook bij een maaltijdbox het herroepingsrecht en kun je altijd binnen 2 weken nog je lidmaatschap opzeggen. Maar als het goed is, en je tevreden bent over de boxen, dan is dit natuurlijk niet nodig.

Ook kan je in je online account eenvoudig aangeven wanneer je wel en wanneer je niet een box wilt ontvangen.

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Marley Spoon
Beoordeling
51star1star1star1star1star