Meer energie en een gezonder leven.

De zomer staat weer voor de deur, en dan wil iedereen er weer slank en fit uit zien, omdat er meerdere wegen naar Rome zijn en je op heel veel manieren kunt afvallen en slank zijn ga ik je tips geven voor een aantal programma’s die je kunt volgen om voordat de zomer echt begint helemaal strak in je vel te zitten.

Of je nou vet wilt verbranden, wilt diëten, gezonder leven en gezonder eten met gezonde recepten of net die paar kilo’s extra wil kwijt raken om weer in je mooie bikini te passen, dit meer energie programma coacht jou in 7 weken naar een slank en gezond lichaam.

Vergeet alles wat je geleerd hebt over voeding er is namelijk maar een echte goed oplossing dat is natuurlijke voeding, er zijn zoveel websites die onzin verspreiden over gezond eten en allerlei verzonnen methodes over afvallen beschrijven.

Nu krijg je de kans om de echte waarheid achter gezonde voeding te leren kennen.
Met het meer energie programma ga je in 7 weken naar een heel energiek en gezond leven toe, een leven waar je alles kunt uit halen, meer energie betekend namelijk ook weer meer zin in leven en positiviteit.

De Coach – Judith Rolf

Judith Rolf is afgestudeerd als natuur diëtist en komt uit Leiderdorp, sinds 2007 is Judith bezig met de theorie over hoe voeding je leven beïnvloed. In haar werk als natuur diëtist heeft ze inmiddels als honderden mensen geholpen met het  kiezen van de juiste voeding en een gezondere levensstijl.

Dit uiterst complete online voedingsprogramma coacht jou in 7 weken naar een energieker leven waar je écht alles uit kunt halen dat er in zit.

  • Uitgebreid voedingsprogramma
  • Online coaching modules
  • Meer dan 2 uur aan videomateriaal
  • Wekelijkse coachingsvideo per e-mail
  • Complete boodschappenlijstjes
  • Stel je vragen via e-mail
  • Ontvang unieke recepten als Bonus!

Direct starten met het programma.