Hallo,

Mijn naam is Laura en ik schrijf artikelen en reviews voor deze website. Daarnaast ben ik ook de lifestyle en gezondheids-coach voor Dieet & Afvallen, ik ben de aangewezen persoon als je vragen hebt of opzoek bent naar dieet advies. Als ik je vraag niet zelf op kan beantwoorden dan weet ik precies wie binnen het team van Dieet & Afvallen we moeten hebben om tot een goede oplossing te komen. Of je nou een vraag, probleem, suggestie of klacht hebt, bij mij ben je aan het juiste adres. Gebruik het onderstaande reactieformulier om me een berichtje te sturen.

laura

Let op, ik ben geen diëtiste. Heb je een specifieke vraag op dit gebied, dan verwijs ik je graag door naar onze consulenten en diëtisten.

Adverteren

Als je wil adverteren op Dieet & Afvallen dan kun je het zelfde contact formulier gebruiken om ons een voorstel te doen of naar de mogelijkheden te vragen.

Gastblogger of columnist worden.

Ik krijg regelmatig de vraag van andere bloggers of ze een keer een artikel voor Dieet & Afvallen kunnen schrijven, wil jij dit ook mail ons dan via onderstaand formulier met je voorstel voor een gastblog artikel en eventueel een linkje naar eerdere geschreven artikelen, wij nemen dan contact met je op, let wel dat het artikel over gerelateerde zaken gaat zoals, gezondheid, beauty, sport, afvallen, dieet, gezonde recepten mogen bijvoorbeeld ook.

    Je Naam (Verplicht)

    Je Email (Verplicht)

    Onderwerp

    Bericht