Mensen hebben veel vragen voordat zij een personal trainer nemen. Dat is logisch, want wat zijn nu precies de voordelen hiervan. In dit artikel geven wij daarom antwoord op al uw vragen over een personal trainer Leiden.

Wat is het voordeel aan een personal trainer Leiden i.p.v zelf sporten?

Een personal trainer heeft veel kennis op het gebied. Zo kan hij aan de hand van jouw leeftijd, jouw doelen bepalen die het beste bij jouw fysieke status passen. Zo kan hij het beste programma voor jouw samenstellen zodat jij het beste resultaat behaald. Tevens geeft een personal trainer Leiden jouw ook nog mentale ondersteuning. Ik stel voor om op te klikken these steps een manier vinden om uit de routine te komen.

Voor welke leeftijden is personal training beschikbaar?

Dit maakt niet uit! Een goede personal trainer heeft ervaring en kennis tot zijn beschikking voor elke leeftijd. Voor elke leeftijd wordt er weer een speciaal programma ontwikkeld zodat elke leeftijd het maximale uit zijn training haalt. De meest voorkomende leeftijdsgroep is 40 tot 60 jaar. Dit komt vaak omdat zij vaak meer tijd hebben.

Welke doelen kunnen behaald worden met personal training?

Een personal trainer Leiden kan jou met de volgende doelen helpen. Hij kan jouw helpen met afvallen, om fitter te worden, meer spiermassa te krijgen, maar ook de juiste techniek aan te leren.

Hoelang duurt het proces van personal training?

Meestal kiezen mensen voor een pakket van 10 weken. Natuurlijk kan dit langer of korter zijn, het ligt maar net aan de doelstelling.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een personal trainer zijn natuurlijk hoger dan bij een sportschool abonnement. Dit komt omdat je bij een personal trainer de volledige persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Echter krijg jij hier natuurlijk wel een veel hoger rendement voor terug.

Past de personal trainer Leiden wel bij mij?

Meestal vind er eerst een intake gesprek plaats. Op deze wijze kan jij kijken of de personal trainer Leiden goed bij jou past. Hierdoor kom jij niet voor verassingen te staan.