SLIMTEA is een volledig natuurlijke kruidenthee die je helpt met het reinigen van je lichaam. Het is een natuurlijke kruidenthee die je lichaam stimuleert in de reiniging. Vaak wordt deze kuur gebruikt om gewicht te verliezen op een natuurlijke wijze. Natuurlijk is de thee ook te gebruiken wanneer je een simpele Detox van je lijf wil. Er zitten geen onnatuurlijke afslankmiddelen in, het is simpelweg zo dat een gezond lichaam makkelijker afslankt. De effecten zijn voordelig voor je huid en je energieniveau. Vaak helpt het ook bij je algemene gemoedstoestand, omdat je de balans van je lichaam herstelt. De kurkuma, ook wel geelwortel genoemd, heeft een positief effect op je spijsvertering, lever en galblaas. Ook de Chinese Pu Ehr Thee is een belangrijk ingrediënt uit de SLIMTEA, door haar hoge gehalte antioxidanten en minerale stoffen. De gebalanceerde ingrediënten zorgen samen voor een reinigende werking op het lichaam.

100% Natuurlijk
.

De kruidenthee is vrij van additieven, waardoor het een milde kuur is zonder vervelende bijwerkingen. Omdat er geen Senna en geen enkele andere vorm van laxerende middelen aan dit product zijn toegevoegd, wat bij veel andere Detox middelen wel het geval is, heeft het geen schadelijk effect op je gezondheid. Het middel stimuleert je lichaam tijdens het Detox proces. De kruiden zijn gezond en onschuldig maar vormen samen toch een belangrijke, efficiënte bijdrage aan de balans in het lichaam. Kies voor Detox Thee wanneer je je lichaam wil reinigen op een milde en honderd procent natuurlijke manier.

Pu Ehr Thee
.

Eén van de meest effectieve ingrediënten van SLIMTEA is Pu Ehr Thee. Deze rode thee is origineel afkomstig uit de provincie Yunnan in China, en staat wereldwijd bekend om hoge gehalte aan antioxidanten en minerale stoffen. Dit draagt bij aan een gezond, gebalanceerd lichaam. Ook staat de rode thee bekend om haar vet verbrandende invloed. Het verbranden van overtollige vetten doet je lichaam zelf, maar wordt gestimuleerd met dit product. De rode thee is ideaal voor wie zich energiek, vitaal en gezond wil voelen. Samen met onze andere kruiden zorgen we voor een harmonieuze thee die je lichaam ondersteunt en reinigt.

Kurkuma
.

Een ander belangrijk kruid van de Detox Thee is kurkuma. Het  kruid heeft een reinigend effect op je lijf en brengt je lichaam in balans. Het stimuleert de spijsvertering en heeft een positief effect op je lever en galblaas. Het ondersteunt de reinigende werking van het lichaam tijdens het afslanken. Omdat er geen additieven zijn toegevoegd kan je lichaam zélf op een natuurlijke wijze de reiniging aangaan. De Kurkuma versnelt en versimpelt dit proces voor je lichaam.

Bedenktijd
.

De effecten van Detox Theeën zijn een discussiepunt van de afgelopen jaren. Velen zijn het er mee eens: van alle Detox producten is een kruidenthee de veiligste en makkelijkste optie. Helaas zitten in veel van deze producten laxerende middelen, Hierdoor verlies je natuurlijk snel gewicht, maar dit is géén gezonde manier van afslanken. Onze thee heeft dat niet, en is daarom een veel natuurlijkere en gezondere manier om het lichaam te reinigen. Wil je zelf eens kijken wat de effecten voor jou zijn? Dat kan. Wij werken met Klarna Facturen, onder het motto: Eerst zien, dan pas betalen. Iedereen heeft bij ons veertien dagen bedenktijd. Zo kan je zélf ontdekken of SLIMTEA voor u de juiste keuze is.

SLIMTEA Detoxthee bij bol.com

Energiek en vitaal.

Veel mensen voelen zich na het gebruiken van de 14- of 18-daagse kuur energiek en vitaal. Door de gebalanceerde combinatie van de Kurkuma, de Pu Ehr Thee en de andere kruiden ondergaat het lichaam een natuurlijke reiniging. Een gezond lichaam is een energiek lichaam. Naast Pu Ehr Thee als basis en de Kurkuma bevat de thee Paardenbloemwortel, Maretak, Gember, Kaneel en Zoethout. De reiniging van je lichaam kan ervoor zorgen dat je je energiek en vitaal voelt , dat je lichaam makkelijker afslankt, en dat je weer lekker in je vel zit.

Meer informatie SLIMTEA   

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
SLIMTEA - Detoxthee
Beoordeling
51star1star1star1star1star