Snel afvallen in een week op een gezonde en verantwoorde manier zonder dat je lichaam daar teveel onder lijdt en je schade aanbrengt. Dat is wat veel mensen willen en heel moeilijk is maar niet onmogelijk.

Heel veel snel afvallen in een week is niet goed maar het moet ook kunnen met een paar kilo ervan binnen die 7 dagen. Ik ga je eerst uitleggen waarom heel veel snel afvallen in een week niet goed voor je gezondheid is en daarna vertel ik je meer over hoe je wel gezond kan afvallen in een week.

Snel afvallen in een week.

koolhydraatarm dieet

De maatschappij is ontzettend snel, iedereen is gehaast en heeft het druk met z,n carrière, het gezin en andere bezigheden waardoor je eigenlijk alles te snel doet er vaak niet eens meer echt van geniet of niet aan belangrijkere dingen toekomt. Dit is ook de hoofd reden waarom mensen snel willen afvallen.

Vraag jezelf af waarom jij zo graag snel wilt afvallen? je hebt tenslotte er erg lang over gedaan om erachter te komen dat je te zwaar bent of teveel vet hebt toch? Neem dan ook de tijd om op een gezonde manier te gaan afvallen.

Het kan zo zijn dat je net die paar kilo minder wilt om in de hele mooie jurk te passen voor die bruiloft of omdat je binnenkort op vakantie gaat en je het toch prettiger vind wanneer je daar op het strand in je bikini ligt. Iedereen heeft zo z,n eigen redenen hier voor.

Dat je nu klaar bent om te gaan afvallen is al een hele goede stap in de goede richting, maar we gaan er van uit dat wanneer je straks dat overgewicht kwijt bent je ook wilt dat het zo blijft toch? en dan dan niet het welbekende jojo effect intreed. Dit is een van de grote valkuilen van snel afvallen. Zo blijf je natuurlijk aan de gang.

Snel afvallen niet gezond? Maar waarom?

Als jij snel afvallen in een week wilt dan loop je het risico dat je dit niet helemaal goed gaat doen, en er niet verantwoord mee bezig gaat zijn. Wellicht ga je veel sporten en weinig eten omdat je denkt dat dat de manier is. Maar dan kom je erachter dat je je lichaam laat lijden en je geen energie meer over hebt voor de leuke dingen of zelfs voor het geen waar je zo graag voor wou afvallen, die strandvakantie bijvoorbeeld.

afvallen in een weekStel jezelf de vraag: wil je liever slank en moe zijn, of wil je slank en vol energie zijn?

Ik ga er voor het gemak vanuit dat je voor het 2e hebt gekozen. We willen natuurlijk gezond slank zijn toch? optimaal van het leven genieten en gelukkig zijn.

Gezond snel afvallen in een week?

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen omdat je opzoek was naar een manier om toch snel te kunnen afvallen in een week, dus ik ga je dan toch ook vertellen hoe je dat kan bereiken op een verantwoord gezonde manier.

Het zal niet zo heel veel zijn, je moet dan denken aan +/- 2 kilo maar dan wel op de juiste manier waar je lichaam je dankbaar voor zal zijn.

Zeer waarschijnlijk wil je al meteen beginnen met snel afvallen dus laten we vanaf nu dan ook maar meteen beginnen, ben je er klaar voor? Hier komen de tips voor snel afvallen.

– Drink geen frisdranken, sap uit pak en alcohol.
– Drink minimaal 2 liter water op een dag, (kan ook groene thee zijn)
– Eet zo min mogelijk brood, aardappelen, pasta en rijst.
– Eet je ontbijt met fruit en havermout pap.
– Eet geen producten met suiker (behalve de gezonde suikers die in fruit zitten.)
– Eet wat meer tussendoortjes (Fruit, ongezouten nootjes)
– Eet als avondmaal groente, vette vis en mager vlees.
– Beweeg meer, sport elke dag 30 tot 45 minuten, wissel dit af met
conditie training en kracht training.
– Slaap niet teveel maar ook niet te weinig (minimaal 8 uur in de nacht)

afvallen in een weekAls je deze tips meteen in praktijk gaat brengen zul je merken dat je in de week gewicht kwijtraakt, dit zijn maar een paar voorbeelden die je kunt doen er zijn er nog veel meer. Uiteraard kun je deze tips ook wat langer volhouden bijvoorbeeld 2 weken om nog wat meer gewicht kwijt te raken, je zult dan ook merken dat het een stuk makkelijker is om het vol te houden.

Nog meer tips voor een gezond en slank lichaam.

Deze tips zijn enkele voorbeelden van de dingen die je kunt doen, er zijn er nog veel meer, ik raad dan ook aan dat je eens kijkt naar dit Vet Verbrand Geheimen boek, hierin staat alle informatie die je nodig hebt om een uitstekend gezond en slank lichaam te krijgen. Het staat boordevol tips en informatie hierover.

Klik hier voor meer informatie en om te bestellen.
Vet Verbrand Geheimen boek