Snel afvallen tip 1 – Zorg voor minder stress.snel afvallen

Wanneer mensen last van stress hebben komen ze meer aan, meestal komt dit omdat mensen dan behoefte hebben aan meer eten vooral vet en calorierijk eten.

Snel afvallen tip 2: Drink genoeg water.

Elke dag 1,5 tot 2 liter water drinken is goed voor je, omdat je wat meer water gaat drinken ga je automatisch ook minder eten. Neem een glas water op het moment dat je trek krijgt in een lekker tussendoortje. Soms heb je gewoon dorst in plaats van honger.

Snel afvallen tip 3: Eet langzamer.

Het duurt zo,n 20 tot 30 minuten voordat je lichaam door heeft dat het vol en verzadigd is, wanneer je dus te snel eet merk je dat niet en eet je waarschijnlijk teveel. Eet wat langzamer, kauw je eten goed, geniet ervan. Je zult merken dat je minder eten nodig hebt.

Snel afvallen tip 4: Ontbijt.snel afvallen

Veel mensen ontbijten niet meer in de ochtend, dit kan voor iedereen een andere reden hebben, sommige mensen hebben er geen tijd voor denken ze, sommige mensen kunnen gewoon niet eten als ze net wakker zijn, denken ze 😉 Niet ontbijten is heel slecht voor je, een goed vezelrijk ontbijt brengt juist je spijs vertering goed op gang en zo verbrandt je dus meer. Daarnaast zul je minder snel trek krijgen in die ongezonde tussendoortjes omdat je fatsoenlijk hebt ontbeten.

Snel afvallen tip 5: Slaap genoeg, maar niet teveel.

Slaap genoeg, wanneer je te weinig slaapt maakt je lichaam cortisol aan, dat is een stress hormoon die je eetlust versterkt. Slaap ook niet te lang maar slaap genoeg zo,n 7 a 8 uur per nacht is meer dan voldoende.

Snel afvallen tip 6: Zuivel.

Uit verschillende universitaire onderzoeken is gebleken dat mensen die 3 keer per dag een bakje yoghurt aten tegenover mensen die 500 calorieen minder aten per dag de mensen die het yoghurt aten, 6 kilo meer gewicht verloren.

Snel afvallen tip 7: Drink geen alcohol.snel afvallen

In alcohol zitten veel calorieën en het heeft een slecht effect op je lever, die lever is juist een belangrijke spil in het web als het aankomt op je vetverbrandingsproces. Volgens een Amerikaans onderzoek is gebleken dat het gebruik van alcohol je stofwisseling wel tot 73% kan verlangzamen.

Snel afvallen tip 8: Laat frisdrank en vruchtensap staan.

Frisdrank en vruchtensappen zijn ontzettende dik maker waar enorme hoeveelheden suikers in zitten, gebruik in plaats van een frisdrankje of een sapje een thee zonder suiker. Of drink gewoon water.

Snel afvallen tip 9: Eet meer.

Het klinkt een beetje vreemd maar ik bedoel niet eet je vol maar eet meer groenten, meer yoghurt en fruit, in plaats van chips, snoep, koek en al die andere ongezonde tussendoortjes.

Snel afvallen tip 10: Stop met diëten, leer gezond eten en leven.

Er is een groot aanbod in diëten, er zijn er zoveel dat je bijna niet eer weet waar je moet kijken en beginnen. Voor iedereen is er een ander dieet nodig om resultaat te halen, aar bij elk dieet staat wel vast dat je na het dieet je levensstijl zult moeten aanpassen om op gewicht te blijven. Een dieet is er dus om je op gang te helpen, snel die kilo’s kwijt raken maar om het jojo effect te voorkomen zul je gezonder moeten gaan eten. Dus waarom niet meteen beginnen met gezond eten en een gezond en slank leven.

Je kunt beter meteen beginnen met het probleem bij de oorsprong aan te pakken en dat is dus door je levenstijl aan te passen naar een gezonder leven. Mocht je hulp nodig hebben omdat je niet weet hoe te beginnen kijk dan eens naar deze Gezonde Gewoontes 3-DVD set.

Wat ook een hele goed aanrader is is Vet Verbrand Geheimen, Dit is een E-book met daarin een heleboel informatie en tips over: Hoe je gezond kunt gaan leven, welke producten gezond zijn en waarom, Hoe jezelf een plan van aanpak kunt maken en jezelf eraan houden. En nog veel meer goede tips.

Voor meer informatie en of om te bestellen ga je meteen naar de website van Vet Verbrand Geheimen.