Snel afvallen is iets wat we eigenlijk allemaal wel willen, eventjes snel die paar kilo’s eraf, of je wilt wel afvallen maar hebt geen zin in een heel lang traject zoals de sportschool. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden die snel afvallen mogelijk maken en sterker nog heel makkelijk maken, je kunt tegenwoordig niet alleen snel afvallen maar ook heel makkelijk afvallen. Hier zijn meerdere mogelijkheden in, denk bijvoorbeeld aan afslank en afval methodes zoals, Het ziekenhuis dieet waarbij je in 5 dagen maar liefst 5 kilo kunt afvallen, dan heb je nog het Dukan Dieet en kun je uiteraard ook sporten en diëten.

Op deze website gaan we zo goed mogelijk alle soorten en mogelijkheden van afvallen en diëten aan je blootleggen, welke methoden en manieren van diëten en afvallen zijn er? Hoe gaan ze in hun werk? Wat kost het? Waar kan je het vinden? De voor en de nadelen van de afval en dieet methodes. Al deze vragen gaan we hier op www.dieet-afvallen.nl proberen aan je te beantwoorden.

We zullen dan ook heel regelmatig de website updaten met nieuwe artikelen en nieuws vanuit de afval en dieet wereld, zorg daarom dat je regelmatig even terugkeert om even op de website te kijken.

Snel afvallen is niet moeilijk, iedereen maar dan ook echt iedereen kan het, jij dus ook! Met een snel afvallen dieet een paar kilo’s kwijtraken kan dus gewoon.

Wel is het goed om te weten wat je gaat doen en waar je mee bezig bent, een snel afval dieet kan namelijk ook schadelijk voor je zijn als je het niet goed toepast. Diëten waarmee je snel afvallen kan worden ook wel crash diëten of crash dieet genoemd.

Laten we een paar van die snel afvallen diëten eens opnoemen en uitlichten.

Het Ziekenhuis Dieet.

ziekenhuis dieetHet Ziekenhuis Dieet is een heel goed voorbeeld van een zogenoemd crash dieet, je kan in een zeer korte tijd een flink aantal kilo’s afvallen. Het is een dieet dat van origine is bedacht in het ziekenhuis vandaar ook de logische naam het ziekenhuis dieet, het is bedacht door artsen om patiënten snel te kunnen laten afvallen voor bijvoorbeeld een operatie die al snel plaats ging vinden.
Het ziekenhuis dieet bestaat dan ook uit 3 maaltijden per dag, wel hele kleine maaltijden met veel eiwit en weinig vet, grote kans dat je na deze maaltijden nog steeds honger hebt maar je kan er zomaar 5 kilo in een week mee afvallen.

Crash dieet

Een Crash dieet is een dieet waarbij je in een zeer korte tijd heel wat kilo’s kwijt kunt raken, je kan het ook gewoon zien als een verzamelnaam voor verschillende diëten waarmee je snel afvallen kunt zoals het hierboven beschreven Ziekenhuis dieet. Wat je moet weten is dat dit soort diëten vaak niet goed voor je zijn, ze zijn ongezond voor je lichaam. Daarnaast heb je vast weleens gehoord over het jojo effect, dit is ook een nadeel van deze crash diëten. Je zorgt dat je lichaam heel snel z,n vet reserves gaat opmaken en zo ga je dus snel minder wegen. Als je dan stopt met het dieet en normaal gaat eten dan kom je binnen de kortste keren weer terug op je oude gewicht het bekende jojo effect dus.

Het Soepdieet

soep dieetEn dan hebben we ook nog het Soep Dieet, ook weer een vorm van een crash dieet een dieet waarmee je snel afvallen kan.
Ooit bedacht als kool soep, maar voor veel mensen niet erg werkend en succesvol, dit omdat je er moe en suf van wordt het put je lichaam uit. omdat het slecht voor je is mag je het maximaal meer een week volgen. Een voordeel van het soep dieet is dat je zoveel mag eten als dat jij wilt, dit zorgt er in iedergeval voor dat je geen honger hoeft te leiden. De soep en z’n ingredienten bestaan uit producten die er voor zorgen dat je snel je calorieen verbrandt en tot 5 kilo in een week tijd kunt afvallen. Ook dit hier komt het bekende jojo effect weer kijken en zul je dus na het dieet iets anders moeten gaan doen om op gewicht te blijven zoals meer bewegen en of sporten. Dit dieet mag je dus niet langer dan een week volgen, maar wat je wel mag is het vaker volgen, dus ga het nou niet de ene week wel en de andere week niet doen, maar laten we zeggen dat je het een keer in de 2 a 3 maanden zou kunnen doen. Maar nogmaals dit soort dieten zijn op langere termijn schadelijk voor je lichaam.

VITADIS

slanker-leven-plan-vitadisVitadis is een dieet dat zich richt op het snel afvallen maar wel op een gezonde en verantwoordelijk mogelijke manier. Met dit snel afvallen dieet kun je tot wel 5,4 kilo per week afvallen. Het richt zich namelijk o de voordelen van de zogenaamde crash diëten en het zorgt ervoor dat je je lichaam niet aan het uithongeren bent, je krijgt genoeg voedsel binnen en valt toch snel af, wat wil je nog meer? Dit is dan ook een echte aanrader. Voor meer informatie over dit dieet verwijs ik je graag door naar hun website waar je het ook meteen kan bestellen. Klik hier voor meer informatie.

Nog een paar andere erg nuttige en interessante links naar snel afvallen methodes zijn bijvoorbeeld :

Vet Verbrand Geheimen

Met Vet Verbrand Geheimen kun je wel tot 9,6 kilo elke 28 dagen afvallen en dat zonder dat je honger lijdt, zonder het bekende jojo effect en zonder jezelf lekker eten te ontnemen. klik hier om naar de website te gaan.

Afvallen in 24 uur met Kettlebell

Dit is een erg populair afslank snel afvallen programma, ook wel het nummer 1 thuis fitness programma genoemd, afvallen in 24 uur, de snelste manier om gezond af te vallen en je lichaam in vorm te krijgen. het is een pakket van 36 video’s 3 bonus modules, je krijgt 12 weken lang coaching met ondersteuning van een app op je telefoon. Klik hier.

Mocht je nog veel meer informatie zoeken over snel afvallen kijk dan ook eens op de website Snelafvallen.help