soepdieetSnel afvallen kan heel goed met het soepdieet, hier bij komt dat je het zo vaak mag volgens als je wilt.
Het soepdieet duurt 7 dagen het is niet de bedoeling dat je het aan een stuk door volgt voor een langere tijd, maar je kan dus wel na die 7 dagen van het soepdieet een paar dagen weer normaal gaan eten om vervolgens weer 7 dagen lang het soepdieet te volgen. Dit kan je op deze manier een paar keer zo doen om gewenst resultaat te behalen, let wel op ook bij dit dieet is teveel niet goed. Ga er dus niet oneindig lang mee door.

Voordelen.

De voordelen van het soepdieet zijn dat je zoveel van deze soep mag eten als je wilt, dat betekend dat je geen honger hoeft te lijden, het soepdieet is ook nog eens erg gezond en er zitten ingrediënten in die er juist voor zorgen dat je je vet sneller verbrandt.

In deze 7 dagen van het dieet kan je tot wel 7 kilo afvallen, dat is erg veel voor een dieet van 7 dagen. Want wanneer je dit dieet een aantal keer volgt, bijvoorbeeld 7 dagen dieet dan 2 of 3 dagen normaal eten en dan weer 7 dagen het soep dieet om vervolgens weer 3 dagen normaal te eten en dan nog een laatste keer het soepdieet, dan zou je dus zomaar tot 15 kilo kunnen afvallen in een maand tijd. Dat is erg veel!

Soepdieet tips.soedieet

Zodra je met dit dieet begint gaan er veel dingen anders worden in je lichaam, je lichaam veranderd, een veel voorkomen verschijnsel is dat je hele dunne ontlasting krijgt, om dit weer tegen te gaan zou je wat muesli kunnen eten, hiermee geef je je darmen een seintje om het te veel aan vocht uit de ontlasting te halen.

Wat niet?

Het is erg belangrijk dat je deze 7 dagen van het dieet heel streng volgt, als je dit niet doet of als je hier en daar een beetje afwijkt dan zal het eind resultaat ook anders zijn en heb je misschien wel voor niks het dieet gevolgd. Heel belangrijk dus om geen brood, alcohol, of andere dieet drankjes te eten en te drinken want dit verstoort het soepdieet proces enorm.

Wat wel?

Goed om te weten is dat het je tijdens het soepdieet wel thee zonder suiker, koffie zonder suiker, magere melk, water mag drinken. Het dieet duurt maar 7 dagen, voor dat je het weet zijn ze voorbij en zou het dus niet al te moeilijk moeten zijn om dit dieet vol te houden.

Ga er dus voor en hou je aan de regels van het dieet, dan zul je na deze 7 dagen gegarandeerd resultaat zien en wordt je extra gemotiveerd om het nog een keer te doen. Het grootste voordeel van dit dieet is dan ook omdat je zoveel soep mag eten als dat jij wilt je geen honger gevoel kunt krijgen.

Waarom het soepdieet wel of niet?

Een van de belangrijkste regels van het soepdieet waar je je echt aan zult moeten houden is dat je het niet langer dan 7 dagen mag volgen, je kan dit dieet dus niet een langere tijd volgen, wel wanneer je tussen pauze inlast en een paar dagen normaal eet, dan zou je het soep dieet op deze manier 2 of 3 keer kunnen volgen. Het dieet is perfect om snel even wat kilo’s kwijt te raken voor die ene speciale gelegenheid of die lekkere strand vakantie. Wil je toch langer door gaan met afvallen dan is het verstandig om na te denken over het veranderen van je leefstijl, neem het soepdieet als een duwtje in de rug die motivatie voor het afvallen maar ga naar die 7 dagen dan wel meer bewegen gezonder eten en leven.

Hoe ziet het soepdieet er van dag tot dag uit?

[tabgroup]

Dag 1

Alle soorten fruit behalve banaan, je mag zoveel soep eten als dat jij wilt.

Dag 2

Alle soorten groenten zijn toegestaan samen met je soep, eet tot je er genoeg van hebt, verse of blik groente is toegestaan en probeer juist groen bladgroenten zoals spinazie te eten. Eet vooral geen erwten, mais en gedroogde bonen soorten en geen fruit!. Tijdens het avond eten mag je een gekookte aardappel met schil uit de oven met wat boter eten.

Dag 3

Je mag zoveel soep, fruit en groente eten als je wilt. vandaag mag je geen aardappel!

Dag 4

Vandaag eet je samen met de soep, banaan, magere melk. En drink zoveel mogelijk bronwater. Je mag maximaal 8 bananen eten op deze dag. (Hint!) Een lekkere combinatie met de mageremelk en banaan is een bananen milkshake. Op deze 4e dag is het belangrijk voor je lichaam om de koolhydraten en calorieen die in bananen zitten tot je te nemen.

Dag 5

Vandaag mag je eindelijk wat vlees eten, rundvlees, kip of vis. Niet meer dan 300 tot 450 gram vlees of vis. Dit mag je eten samen met maximaal 6 tomaten, hiernaast moet je proberen om zoveel mogelijk bronwater te drinken. En eet tenminste 1 keer de soep vandaag.

Dag 6

Vandaag mag je zoveel rundvlees en groente als je wilt eten, met groene blad groente zoals spinazie maar vooral geen aardappel. Ook vandaag eet je minimaal een keer de soep.

Dag 7

Op deze laatste dag van het soepdieet mag je zilvervliesrijst eten, ongezoet fruitsap drinken en groenten eten zoveel als je wilt! Heel belangrijk eet vandaag ook minimaal 1 keer de soep.

[/tabgroup]

Wat voor een soep is het, wat zit erin en hoe maak je het?

Ik hoor het je al denken: wat is die soep nou precies? soepdieet
De ingrediënten die in de soep gaan:
  • 4 Wortelen.
  • 6 Grote Uien.
  • 3 Grote tomaten.
  • 3 Groene Paprika’s.
  • 1 Bosje selderij.
  • 1 of 2 Boullion blokjes
  • 1 Witte Kool.
  • 1 Pakje soepmix.
Verder gaat er nog in: Tabasco, Peper, Peterselie, Sojasaus, Rozemarijn, Oregano, Tijm, Knoflook en chilipepers.
Heel belangrijk is dat je geen zout in de soep doet!

soepdieetBereiding van het soepdieet.

Zorg dat alle groenten goed zijn gewassen en schoon zijn, vervolgens snij je alle groenten in kleine stukjes. Doe doe gesneden stukken groenten in een pan met daarin 2 liter kokend water. Voeg de boullion blokjes eraan toe en de tomaten. Breng de soep op smaak met: Peper, Peterselie, Sojasaus, Rozemarijn, Oregano of Knoflook. Laat de soep nu 30 minuten koken

Voila, de soep is klaar!

Je mag zoveel van de soep eten als dat je wilt.
Kijk eens naar deze producten voor een gezonder en slanker leven.

Dit is een recepten boek met daarin zoals de titel het al zegt 202 lekkere recepten voor een platte buik, dit is een aanrader als je opzoek bent naar afslank recepten die ook nog eens lekker en makkelijk te bereiden zijn.

202 Heerlijke Dieet-Recepten Voor Een Platte Buik

Vet Verbrand Geheimen is een video programma en een E-book die je een moderne manier van afvallen laat zien geïnspireerd op namen zoals Mark Sisson, Robb Wolf, Sean Croxton, Chris Verburgh. Dit is een van de meest populaire programma’s om mee te afvallen. Vele zijn je voor gegaan.

Vet Verbrand Geheimen

Graag willen we jouw soepdieet ervaringen weten, reageer daarom hieronder op de pagina. Ook kun je er vragen kwijt en zal ik ze zo snel mogelijk proberen te beantwoorden.