Wanneer je met jezelf tot een akkoord bent gekomen en je van plan bent om gezonder te gaan leven zul je je overgewicht en overtollig vet moeten gaan verbranden. Je kunt met een dieet beginnen en je zult gezonder moeten gaan leven en eten. Alleen met dit bent je er nog niet, je zult ook meer moeten gaan bewegen. Denk nou niet meteen: Ojee daar heb ik helemaal geen zin in, kan het niet zonder meer bewegen? Wees niet bang er zijn hele simpelen manieren om je overtollige vet te verbranden.

Vet Verbranden – Beweging.

Eerlijk is eerlijk, we kunnen lang gaan praten over dieten en afvallen, maar overtollig vet verbranden doe je het makkelijkst door te bewegen. Let wel daarnaast is gezond eten ook belangrijk. Probeer daarom zoveel mogelijk hier positief op ingesteld te staan, neem eens wat vaker de trap in plaats van de lift, pak als het kan ook eens de fiets in plaats van de auto. En probeer zo nu en dan eens een stuk te wandelen, doe je dit alleen dan zul je zien dat wandelen ook nog eens voor rust en reinheid zorgt in je geest. Doe je dit met een kennis of vriend dan ben je ook nog eens erg sociaal bezig.

Vet Verbranden – Cardiotrainingvet verbranden

Meer bewegen is al een hele goede stap vooruit, maar overweeg ook om te gaan sporten, denk dan eens aan cardiotraining. Bij deze sport methode is het de bedoeling om tijdens het sporten een constante hartslag te houden, zo bouw je een goede conditie op en zul je vet verbranden.

Na ongeveer 15 a 20 minuten gaat je lichaam pas in je training vet verbranden, dit werkt als volgt: Eerst gaat je lichaam de energie halen uit je energoe reserves in je spieren en lever, wanneer die op zijn dan gaat je lichaam de energie uit het overtollige vet halen en ga je daad werkelijk vet verbranden en gewicht verliezen. Je zult dus om dit resultaat te bereiken minimaal 20 minuten op een ideaal hartslag moeten sporten.

De hartslag die je moet aanhouden is afhankelijk van je leeftijd en je moet zorgen dat die tussen de 60 % en 70 % van je maximale hartslag is. Je maximale hartslag kun je als volgt berekenen: Haal je leeftijd van 220 af. Stel je bent 34 jaar oud, dan is dus jou maximale hartslag: 220-34=186. Nu wil je vet verbranden en zul je dus een hartslag van 60% a 70% van je maximale moeten hebben, in dit geval is dat dus een hartslag tussen de 111 en 129.

Vet Verbranden – Cardio voor beginners.

Wees niet bang het klinkt allemaal heftiger dan dat het werkelijk is, je zult heus niet meteen kilometers moeten gaan rennen, je kan cardio namelijk op veel verschillende manieren beoefenen.

Zo zijn er ook oefeningen en methodes voor beginners, om mee te beginnen kun je het beste:

  • Fietsen, (op een echte fiets of in een sportschool)
  • Stevig doorlopen (Dit kan wederom buiten op straat tijdens een wandeling of in de sportschool op
  • een loopband)
  • Maak gebruik van een hometrainer of een crosstrainer voor thuis (of in de sportschool)

 

vet verbrandenIn de sportschool zijn de meeste apparaten voorzien van een hartslag meter en kun je vaak een hartslag meter bandje te leen krijgen, wil je thuis gaan sporten dan kun je zo,n hartslag meter voor redelijk weinig geld ook kopen.

 

Vet Verbranden – Voeding.

Ik zei het al eerder, je kunt gaan sporten en veel meer bewegen dan je nu al doet maar je zult in elk geval ook op je voeding moeten letten, juist wanneer je gaat sporten is dit erg belangrijk. Omdat je lichaam nu nog meer belangrijke voedingstoffen verbrand moet je opletten dat je ze ook voldoende binnen krijgt. Blijf je ongezond eten dan kan je sporten wat je wilt maar zul je niet afvallen een geen overtollig vet verbranden.

Vet Verbranden – Bewegen, bewegen, en nog eens bewegen.

Vet verbranden doe je dus door zoveel mogelijk te bewegen en te sporten, denk nou niet dat je meteen 5 keer per week naar de sportschool moet, maar probeer gewoon eens elke dag ongeveer 30 minuten meer te bewegen. Zoals ik al zei pak de fiets wat vaker, neem wat vaker die trap.

Ben je toch nog opzoek naar meer informatie over vet verbranden en wil je wat meer, dan is de Vet Killer Workout een aanrader. Veel mensen maken hier positief gebruik van.