Je ziet online steeds meer apotheken en drogisterijen. Enkele jaren geleden was truus.nl nog een bekende online drogist. Inmiddels is plein.nl nu een van de grotere online drogisterijen. Daarnaast heb je nog veel meer kleinere die iets minder bekend zijn, maar niet minder goed. Denk hierbij aan Barret & Holland en online apotheek Viata.

Viata.

Er is genoeg om over te schrijven, in dit blog willen we het juist over Viata hebben. Waarom? Omdat Viata zichzelf meer bestempeld als online apotheek, dan als online drogist. Dat neemt niet weg, dat je hier niet alles kan bestellen wat je bij een doorwinterde drogist ook kan bestellen. Viata is wat dat betreft een complete online apotheek die naast drogisterij producten ook een breedt aanbod van producten heeft, die je elders niet zo snel kan krijgen.

Diëten & afvallen met Viata.

Wij zouden Dieet & Afvallen niet zijn, als we geen link zouden leggen met de afvallen producten van deze online apotheker. Wat dat betreft zijn er veel mensen die diëten met Viata, beoordelingen hierover zijn te lezen op de website van Nederland review, hier vind je zo’n beetje reviews en beoordelingen voor elk product of dienst.

Viata heeft een groot aanbod van dieet producten. Hiermee wordt diëten een stuk toegankelijker voor veel mensen die nog moeite hebben met het kiezen van een juist product voor hun doelstellingen. Daarom kun je je door de professionele apothekers van Viata laten adviseren. Ze helpen je graag bij het plaatsen van je bestellingen en get kopen van een goed product om mee af te vallen.

Zoeken binnen een categorie.

Je kunt op de website van Viata eenvoudig binnen de verschillende categorieën zoeken. In dit geval kies je de categorie dieet en afvallen. Vervolgens krijg je een ruime keuze uit subcategorieën waaruit je kunt kiezen. Zo kun je filteren op dieet producten met bepaalde eigenschappen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar specifieke dieetvoeding zoals producten die glutenvrij, zoutarm of geen lactose bevatten. Of ben je meer op zoek naar Eetlustremmers, producten die vet absorberen, suikervervangers of bijvoorbeeld een proteïne dieet.