Wat is Vitadis

Misschien heb je je er nog nooit van gehoord maar Vitadis is een van de populairste diëten die je vandaag de dag tegenkomt, dat is uiteraard niet zonder reden, met het Vitadis dieet kun je heel snel afvallen, snel gewicht verliezen en toch lekker eten en geen honger hoeven te lijden, en daarnaast komt er ook nog eens bij dat je heel makkelijk kunt afvallen zonder sporten.

Ben je opzoek naar een dieet waarbij je geen honger hoeft te lijden, een dieet zonder sporten, en lekker kunt blijven eten? dan is Vitadis voor jou!

Vitadis dieet

Uiteraard kun je Vitadis vergelijken met een aantal andere diëten die als maaltijd vervangers dienen ik moet daarbij wel zeggen dat Vitadis daarin boven uitsteekt omdat het uitgebreider is, ook de kennis die je opdoet over voedsel blijft hangen en is daarmee ook de kans heel groot dat je slank zult blijven.

Als je op internet zoekt naar Vitadis ervaringen dan zul je over het algemeen alleen maar hele positieve reacties lezen, het is niets voor niets zo,n enorm populair eiwitdieet.

Wat is het en hoe werkt het?

Vitadis is een eiwitdieet en ja dit dieet werkt echt! je kunt er erg snel mee afvallen, in een zeer korte tijd zul je al  merken dat de kilo’s er vanaf vliegen. Vitadis is dus vooral gebaseerd op eiwitten en eiwitrijk voedsel oftewel proteïnen, koolhydraten worden zoveel mogelijk beperkt en daarom is het vitadis dieet ook onder de noemer koolhydraatarm dieet te vinden.

De eiwitten in het Vitadis zorgen ervoor dat je bloedsuikerspiegel in balans blijft, hierdoor zul je minder trek in zoetigheid en suiker hebben, daarnaast zorgt dit ook dat je geen honger gevoel hebt maar juist eerder een vol gevoel, dit komt mede omdat de eiwitten die hier voor zorgen wat lastiger te verteren zijn door je lichaam en je dus langer een vol gevoel houdt waardoor je veel minder zin hebt in al die extra’s die juist zo slecht zijn voor je. En heel belangrijk en niet te vergeten met deze hoge kwaliteit eiwitten verbrand je vet!

Vitadis zorgt ervoor dat je snel gewicht kunt verliezen en afvallen zonder sporten, heerlijk toch. het lijkt bijna te mooi om waar te zijn maar Vitadis is echt een van de producten waar ik als dieet coach achter sta en vaak adviseer aan mensen. Het is een goede en vooral complete manier om snel afvallen te realiseren, het bestaat uit 3 pakketten, je hebt een probeer box, fase 1 en fase 2, elke pakket is voorzien van een goede inhoud met eiwitrijke producten, je vindt er eiwitshakes, repen in en uiteraard lunch en je avondmaal wordt voorzien door een Vitadis pakket.

Het mooie van Vitadis is dat je naast de eiwitshakes en repen ook heerlijke recepten krijgt waarmee je kunt afvallen. je zit dus zoals bij de meeste andere afval methodes niet vast aan alleen de eiwitshakes en repen.

Vitadis – Slanker Leven Planvitadis

Waarom je zou afslanken met het Slanker Leven Plan.

 • Eigen keuze avond eten.
 • Niet alleen eiwitshakes en repen maar ook lekkere maaltijden.
 • Meer dan 90% van de mensen ervaart Vitadis als positief.
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week, klantenservice en coaching.
 • Progressie bijhouden via de Vitadis App.
 • Een persoonlijk Vitadis Afslank account
 • Omdat het leuk, lekker en gezond is.

 

Wil je direct starten met het Vitadis Slanker Leven Plan?
Ja ik wil direct starten!

Wat krijg je bij het Vitadis Slanker Leven Plan?

vitadis

 • 21 gezonde recepten.
 • Shake beker.
 • Meer dan 30 lekkere verschillende proteine producten!
 • Een uitgebreid ebook met tips en dieet schema.
 • Ketostick voor zelf check vetverbranding,
 • Dr. Vital Natuurlijke vet transporteur tabletten.
 • Een uitgebreid coachingsprogramma.

Afvallen zonder sporten

Veel mensen hebben het te druk om naast hun drukke leven met werk en de kinderen ook nog de tijd te vinden om te gaan sporten, daarom zijn veel mensen opzoek naar een dieet waarmee je kunt afvallen zonder sporten, vaak lijkt dit onmogelijk en er zijn inderdaad weinig complete dieet schema’s en pakketten die dit kunnen verzorgen, daarom is Vitadis een van de meest populaire diëten omdat het zo compleet is.

Snel vet verbranden

Vitadis is gebaseerd op eiwitten en is het een eiwitrijk dieet dat zoveel mogelijk de koolhydraten probeert te vermijden, omdat door de eiwitten je bloedsuikerspiegel goed in balans blijft en het honger gevoel en trek in suiker en zoetigheid weg blijft zul je snel vet verbranden. Je zult met Vitadis al snel merken dat je gewicht verliest en sommige mensen beweren zelfs dat je al 5,4 kilo per week kunt kwijtraken.

Snel gewicht verliezen

Vitadis maakt dus zijn beloftes waar, zoals hier boven al beschreven verbrand je door de eiwitten snel je overtollige vet, eiwitten worden namelijk niet omgezet in vet zoals met suiker en koolhydraten wel gebeurd.

Voordelen van het Vitadis dieet.

 • Het is een compleet pakket met een uitgebreide structuur, zo kun je gebruik maken van het receptenboek een app op je telefoon of ipad of tab en is er een 24/7 helpdesk die je coacht.
 • Het is een eiwitdieet en wanneer je dit goed opvolgt zul je gegarandeerd snel afvallen.
 • Het bestaat uit lekkere maaltijden en snacks die makkelijk te maken zijn.

Nadelen van het Vitadis dieet

Waar voordelen zijn kun je ook nadelen vinden, een paar nadelen van een Vitadis dieet zijn.

 • Het is niet goedkoop, maar je bespaard wel weer geld op je normale boodschappen.
 • Je kan niet voor altijd het Vitadis dieet blijven gebruiken, daarom krijg je wel weer een receptenboek waar je inspiratie uit kunt halen en je leert een hoop over voeding waardoor je na het dieet makkelijker gezond kunt blijven eten en op gewicht blijft.

Vitadis ervaringen

Mijn ervaring met Vitadis is erg positief, ik heb zelf in ene ver verleden een heleboel verschillende diëten geprobeerd waaronder veel van de zogenaamde crash diëten die je zouden moeten helpen bij het snel afvallen, deze diëten werden geen succes bij mij al snel merkte ik dat veel van deze diëten een fabeltje waren en ik verloor zo ook mijn geloof in een dieet dat wel zou werken, ik dacht dat de sportschool en geduld de beste optie voor mij zou zijn tot dat ik aanraking kwam met Vitadis. Uiteraard heb ik dit ook geprobeerd en tot mijn verbazing was dit een dieet dat wel werkte, sinds dien heb ik het veel mensen aangeraden met positief resultaat.

Enkele positieve kenmerken van Vitadis zijn:

 • Ik voelde me tijdens het dieet fit en zat lekker in m,n vel.
 • Ik had geen honger gevoel.
 • En ik hoefde niet naar de sportschool. 😉

Uiteraard zijn wij erg benieuwd naar jou Vitadis ervaringen, vertel ons jouw Vitadis ervaringen en wie weet plaatsen wij jou verhaal hier op onze website, heb je eventueel vragen over afvallen en of het Vitadis dieet, dan kan dat natuurlijk ook.

Tot slot.

Omdat ik zelf Vitadis als erg positief heb ervaren en vele met mij en ik als dieet coach veel tijd en energie investeer in mijn website waarop je veel informatie kunt vinden over diëten en afvallen tips, mag ik jou Vitadis aanbieden met een tijdelijke korting van 60%

Vitadis nu met 60% korting.

 

Omschrijving
Review datum
Beoordeeld item
Vitadis - Slanker Leven Plan
Beoordeling
51star1star1star1star1star