Een healthy mindset is helemaal van deze tijd, de economie groeit, het bedrijfsleven is big business, technologie gaat sneller dan we aankunnen en werken we ontzettend hard om alles maar bij te kunnen houden.

Gezond leven is een van de dingen waar we als Nederlanders steeds meer mee bezig zijn. We zijn bewuster van onze gezondheid en snappen dat we naast goede voeding ook voldoende moeten bewegen. Naar de sportschool, gym of een andere sport beoefenen is daarom erg gewild. Vooral personal training in Amsterdam kent een grote toename in vraag. Hieronder ga ik je precies uitleggen waarom dat zo is.

Economie versus een healthy lifestyle.

Toch gaan een booming economie en gezond leven maar moeilijk samen. Waarom? Laat me je dit uitleggen. In de eerste instantie zou je zeggen dat een goede economie juist zorgt voor meer koopkracht en dus makkelijker toegang voor meer mensen tot bijvoorbeeld een sportschool. Dit is helemaal waar. Echter vergt een groeiende economie dat we harder werken. Bedrijven doen goede zaken, en werknemers krijgen goed betaald voor hun talenten. So far so good toch? Echter vergt een goed salaris, booming business en jouw ‘high in-demand skills’ dat je hard werkt en veel uren maakt.

Hierdoor kom je nog maar weinig toe aan de dingen die je ook belangrijk vindt. Zoals het leiden van een gezond en in-balans leven. Een sportschool abonnement is prima maar de motivatie om na je werk nog naar de gym te gaan ontbreekt. Dit is waarom steeds meer mensen voor personal training kiezen.

personal training Amsterdam

Personal training in Amsterdam.

Een goed voorbeeld van bovenstaande is de Zuidas in Amsterdam. Het WTC gebied in Amsterdam zuid is een goed voorbeeld van een groeiende en booming economie. Dit is misschien wel het duurste stukje grond van Nederland. Bedrijven en gebouwen schieten er als paddestoelen uit de grond. En is er veel vraag naar mensen met ‘high demand skills’.

Inmiddels is het een druk gebied waar elke dag duizenden mensen hard aan het werk zijn voor goed draaiende bedrijven en veel start-ups die een belangrijke rol spelen in hedendaagse economie. Vooral op de Zuidas zie je de vraag naar personal training toenemen. Daarom spelen slimme ondernemers en sportschool eigenaren hier goed op in en kun je werk en naar de gym gaan prima met elkaar combineren.

Meer budget voor een healthy lifestyle.

We werken hard en zoals hierboven beschreven hebben we meer financiële middelen om uit te geven. We vinden het niet erg om wat meer geld uit te geven om onze doelen te halen en al helemaal niet wanneer we daar kwaliteit voor terug krijgen. Je wilt je gezondheid tenslotte serieus nemen en kiest daarom naast je werk voor een personal training in Amsterdam.

Wat is personal training?

Vertaald naar het Nederlands betekent dit ‘persoonlijke training’ oftewel persoonlijke begeleiding tijdens het sporten en het halen van je doelstellingen door een fitnesscoach. Wanneer je meer wilt bewegen en meer wilt sporten kun je bepaalde doelstellingen hebben. Zo kan het zijn dat je wilt afvallen, je conditie verbeteren, spiermassa wilt opbouwen en gewoon fit wilt worden.

Meer budget maar minder tijd, kies voor personal training.

Omdat we hard werken hebben we in feite te weinig tijd om ons ook nog te verdiepen in de filosofie achter mens, sport en lichaam. Deze doelen halen zonder je te verdiepen in anatomie en andere zaken is erg moeilijk. Gelukkig biedt een personal training uitkomst.

Wanneer je kiest voor een personal training in Amsterdam met de begeleiding van een personal fitness coach, krijg je een totaalpakket aan begeleiding. Denk hierbij aan op maat gemaakte sport en dieet / voedingsschema’s. Deze zorgen ervoor dat de basis voor je doelstellingen goed is. Er wordt samen met jou gekeken naar hoe de doelen het beste behaald kunnen worden, en welke manieren van sporten het beste bij je past.

Tijdens dit personal training traject worden de tussentijdse resultaten door je sportcoach gemeten en geanalyseerd. Op deze manier kan er op tijd worden bijgestuurd en kunnen de schema’s worden aangepast om zo de beste resultaten te halen.

personal training in Amsterdam

Meer dan alleen personal training.

Sporten en het hebben van een gezonde levensstijl is heel persoonlijk. Sport is de plek waar werk en je privéleven samen komen, maar waar het onderscheidt wordt gemaakt. Je komt er om je beter te voelen, zowel lichamelijk als geestelijk. Je wilt zowel op persoonlijk vlak je beter voelen en gezond zijn. Maar ook op je werk wil je beter presteren voor zakelijk succes. Sport is hier een prima middel voor, dat helaas niet zonder vallen en opstaan gaat. Niet zonder stoten en tegenslag.

Daarom is een personal trainer meer dan alleen jouw sportcoach. Naast superieure begeleiding en kennis van voeding, sport en een healthy mindset. Biedt de personal trainer ook een luisterend oor en helpt je te motiveren om positief te blijven denken om zo je doelen te kunnen halen.

Zoals je kunt lezen is personal training in Amsterdam en dit geldt ook voor andere grote steden erg populair. De redenen waarom staan hierboven uitgelegd. Hard werken en geen tijd hebben zijn geen excuses voor niet kunnen sporten en gezonder leven. Op de Zuidas in Amsterdam kun je kiezen uit meerdere gym’s. Als je voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding kiest. Is Gustav Gym in Amsterdam een goede suggestie.

Personal training Amsterdam

Geen excuus om geen gezonde levensstijl te kunnen hebben.

Wat ons betreft staat niets je in de weg voor het hebben van een gezonde levensstijl. Je moet alleen weten hoe je dit het beste kunt inrichten. Werk je toevallig op de Zuidas in Amsterdam, dan weet je nu hoe je dit kunt doen. Woon / werk je elders, dan kun je bij jou in de buurt kijken voor een kwalitatieve gym waar ze ook personal training aanbieden. Mocht je nog meer inspiratie nodig hebben? Onze website staat vol met interessante en informerende artikelen over de meest uiteenlopende health en lifestyle onderwerpen.