wat eten we vandaag?Lekker en divers eten, gezond en verantwoord koken maar toch niet heel lang in de keuken staan, dat klinkt moeilijk maar is het niet. Het is vrij logisch dat je doordeweeks wat minder tijd hebt om te koken als in het weekend en daarom zal het in de meeste gevallen in het weekend ook wel wat feestelijker zijn maar ook doordeweeks moet je en kan je lekker, gezond en gevarieerd koken.

Vergeet gewoon de kant en klare maaltijden uit de diepvries, maar lees verder en doe inspiratie op.

Wat eten we vandaag?

laten we beginnen met de Maandag, de eerste dag van de week na het weekend waarin je meestal toch wat feestelijker hebt gekookt dus kan je het op de Maandag allemaal wat simpeler houden. Een goede gezonde tip is dan bijvoorbeeld een lekkere maaltijdsalade, denk aan vis, zalm of tonijn, tomaat, komkommer lekkere verse kruiden, wat pijnboom pitjes, en wat ik zelf altijd erg lekker vind in een maaltijd salade is Avocado, waarschijnlijk een van de gezondste groente en fruit producten en erg lekker!

Wat eten we vandaag?
Op de Dinsdag. De Dinsdag is over het algemeen een van de rustigste dagen in de winkels, vooral in dewat eten we vandaag? supermarkten zul je merken dat op Dinsdag het wel lijkt of alles is uitgestorven, Dinsdag misschien de nieuwe Zondag? haha toekomst projectje maar Een ideale dag om je boodschappen te doen als je vrij bent natuurlijk! Op Dinsdag is het tijd om wat lekkers voor je gezin of visite klaar te maken, we gaan dan ook een stukje terug in de tijd met een stoof pannetje vlees, Draadjesvlees om precies te zijn. Heerlijk toch zo’n gerecht uit grootmoeders tijd? Een lekkere suggestie voor erbij is Rodekool met ja hoe kan het ook anders? Appel!

Wat eten we vandaag? En nu breken we de week doormidden want het is alweer Woensdag.
Maandag hadden we vis, en  gisteren Dinsdag hadden we vlees, nu tijd voor iets anders dus en een dagje zonder vlees en vis is helemaal geen probleem. Vandaag is het thema dan ook groente, we gaan voor goedkopere groente dus kiezen we voor de seizoens-groenten.

Wat eten we vandaag? Donderdag
Vandaag eten we hoe het komt, dus we kijken gewoon naar wat we nog allemaal hebben liggen en daar doen we het maar mee, kijk met me mee in de keuken kastjes en de koelkast. We hebben een courgette die snijden we in dunne plakjes en grillen we met een beetje peper en zout. Daar zie ik nog een kogelbiefstukje liggen hopla in de pan! En smullen maar!

wat eten we vandaag?Wat eten we vandaag? Ja ja het is alweer Vrijdag, dat betekend al weer bijna weekend en is dus de feest stemming al aanwezig, maar laten we ons hoofd koel houden en toch niet te gek gaan! Vanavond eten we rijst met groenten!

Wat eten we vandaag? Zaterdag en Zondag. Weekend Party Time dus!

Prima we gaan het wat losser doen en we mogen best een beetje van het padje af, maar laten we het leuk houden, wat dacht je van heerlijk de tijd nemen om te koken, dit kan dan met je gezin, familie of vrienden. Bedenk wat lekkers, iets wat je niet elke dag eet maar je wel al een tijde graag weer wilt eten, het mag best wat werk zijn, want je hebt namelijk toch weekend en dus tijd zat! Geniet!

Ben je opzoek naar meer inspiratie en recepten kijk dan eens naar deze producten hier onder. Dit zijn allemaal dieet recepten en dus allemaal verantwoord en nog lekker ook, ook staan ze er bekend om dat het makkelijke recepten zijn.

Paleo in 15 Minuten

Meer dan 100 pagina’s aan Paleo recepten die je binnen een kwartier op tafel kunt zetten. Gezond lekker en makkelijk dus!

101 Paleo Recepten Kookpakket

Het 101 Paleo Recepten kookpakket is een serie van kookboeken die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen die het paleo dieet volgen. Ze bevatten ingrediënten die de vetverbranding maximaal stimuleren.

202 Heerlijke Dieet-Recepten Voor Een Platte Buik

Heerlijke Dieet Recepten voor een Platte Buik. Van de makers van Het Mentale Dieet Plan.